Ateljé Margaretha Danmark Arvostelua 664

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Jeg bestilte en vare, som ikke kom. Jeg skrev til kundeservice, der svarede, at den skulle ligge i min postkasse. Men der kom ingenting. Efter et par dage fulgte de op på det og endte med at sende en... Näytä lisää

Skulle bruge nogle beslag til en broderet julekalender. Udvalget af beslag var jeg meget positiv over, samtidig var de også meget billigere end andre steder jeg har kigget, så jeg bestilte selvfølgeli... Näytä lisää

Hurtig levering når man først har kontaktet jer. Mangler info fra jeres kant af, når et produkt alligevel ikke kommer på lager hos jer som forventet, især her op mod jul hvor det kan være julegave.

Oplevet en del garn er knækket før ibrugtagning. Har dog fået tilsendt erstatningssagen, Men nye produkter skal også leveres med fulddygtigt garn. I det store hele tilfreds. Kunde i Køge

1. Tavaratalo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ateljé Margaretha er Nordens største forhandler af broderier og håndarbejder pr. postordre.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Betalinger det hele

Betalinger det hele, men en del er i restordre. Modtager et gavekort på 100.00 som skal indløses inden 2 uger v bøb over 600.00 - når man handler for 1600.00 hvor stor mulighed er der lige for at man handler igen inden 2 uger.

23. helmikuuta 2026

Hurtig forsendelser.

Hurtig forsendelser.
God til at give besked om broderier som er udsolgt, men kommer på lager igen på ca tidspunkt. Følger op på bestillinger hele tiden.
Jeg har handlet ved dem i over 30 år og har altid været meget tilfreds.

26. tammikuuta 2026

Fik alle varerne, men oplevelsen virkede rodet.

Fik alle varerne, men oplevelsen af bestilling var utilfredstillende og rodet. Bestilte, betalte og tjekkede ud, og fik så dagen efter en mail om at min “kurv” ikke var afsluttet og om jeg var interesseret i noget specielt. Øhhhh ja!!! For jeg havde jo ligesom betalt. Dog uden at modtage bekræftelse på mail. Skrev derfor til service kontakt mail, og fik så besked om at en af varerne var i restordre. Ventede et par dage og så pludselig kom begge varer. Giver derfor 3 ud af 5 stjerner, fordi jeg trods alt fik mine varer, men derudover var det ringe.

24. syyskuuta 2025