Arvostelun yhteenveto
Perustuu arvosteluihin, luotu tekoälyllä
Useimmin mainitut
Koostettu näistä arvosteluista
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Tuotteen lähettäminen vähän kesti
Tuotteen lähettäminen vähän kesti, varsinkin kun odottaa innokkaasti. Välitiedotuksrt kiitettäviä.
Ajankohtaisen tuotteen tarjous yllätti
Ajankohtaisen tuotteen tarjous yllätti. Nopea toimitus oli plussaa. Jos on tiedossa, että paketti tuodaan postilaatikkoon, postin seurantatunnus on turha, koska ei löydä pakettia.
Luotettava
Luotettava. Laadukas tuote.
Toivoisin, että ristipistotöissä kerrottaisiin, minkä kokoiset kehykset ovat sopivat valmiiseen työhön.
sain tuotteen minkä tilasin
Postin kulku huono
Ainoa huono asia oli kun jouduin odottamaan käsityötä turhan kauan , mutta ei ollut oikeesti vielä kiire sen kanssa kun on joulutyö . Muuten olen ollut aina tyytyväinen tilauksiini ja laadukkaita kiitos margaretha siitä .
Ostos oli tarkoitettu joululahjaksi
Ostos oli tarkoitettu joululahjaksi. Tuli vasta tammikuun lopussa. Suuri pettymys!
On tehnyt jo vuosia hyvin!
kauniita ristipisto töitä
Laatutavaraa
Laatutavaraa. Palvelu Margarethassa hyvää. Myös kun paketti juuttui kuljetukseen, soitto liikkeeseen ja ongelma ratkesi. Kiitos!
nopea toimitus
nopea toimitus
langat kuvauksen mukaiset väri esim.
langat tuntuvat mukavilta en ole vielä aloittanut neulomista mutta
uskon sen olevan miellyttävä kokemus
lankamerkki minulle uusi
Toimitus
Tavara oli hyvää, siksi 2⭐️ mutta tilasin sen 3pv ennen luvattu viimeinen päivää tehdä tilaus että paketti ehtisi jouluaattoon... paketti tuli 30. 12!!😡 ja se ei ollut matkahuollon syy.
Paketti ei edellekään ole saapunut
Vuosien mittaan jo yli 30vuotta olen…
Vuosien mittaan jo yli 30vuotta olen tilannut Atelje Margarethasta käsitöitä. Alkuvuosina tilaus saattoi kestää aika kauan mutta se on muuttunut. Nykyään tilaukset tulee hyvinkin nopeasti. Laskun maksaminen sujuu kätevästi ja käsityöt tulee omaan postilaatikkoon. Jos on joskus pitänyt soittaa niin palvelu on kiitettävää. Käsityöt on korkealaatuisia. Tämä on aivan huippupaikka, en pysty antamaan arvosanaksi muuta kuin 10+
Tilasin paljon
Tilasin paljon, kaikki oikein, vaikka oli monia puikon kokoja ym. ja nopea toimitus kotiin asti, joka on minulle tärkeä
Että tilauksen tuotekuvaukseen voi luottaa
Tuote oli juuri sellainen kuin tilausta tehdessä esittelyssä kerrottiin, selkeät ohjeet ja kuvat
Aivan ihanaa palvelua
Aivan ihanaa palvelua. Ja rakastan tehdä ristipisto tyynyjä sain niitä kaikki tilaamani. Suuri kiitos❤️Hyvää käsityö syksyä kaikille käsityön ystäville. T. Helinä