Hold dere langt unna denne bedriften! Jeg bestilte og betalte for en vare 5. oktober 2025, og den har fortsatt ikke dukket opp. Kundeservice er fullstendig ubrukelig – de ignorerer henvendelser, og nå... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 48 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Obs obs
Obs obs. Denne nettbutikken er svært useriøs. Betalte og bestilte en vare i november-25. Jeg har fortsatt ikke fått varen, jeg får heller ikke svar på når jeg skal få varen levert. Har bedt om å få pengene tilbake men det får jeg heller ikke. De har svart på to av mailene jeg har sendt, og jeg ha sendt mange. Svarene gir ingen mening.
Anbefaler ingen å handle på Marbelmade studio.

Vastaus yritykseltä Marblemadestudio
Bestilte to lamper i september som…
Bestilte to lamper i september som skulle komme i November. Fikk ingen beskjed om at de ikke ble levert før jeg kontaktet de og de sa at det skulle komme i desember. Mottok ingen ny informasjon før jeg tok kontakt og fikk da beskjed om at en av lampene skulle komme i starten av januar og en i slutten av januar. Etter det har de ikke svart meg på mail. Jeg betalte 50% av ordren når jeg bestilte!
Helt elendig kundeoppfølging.

ikke bestill, svindel!
Jeg bestilte meg et spisebord i marmor til prisen 32.900,- 10.05.25, varen har aldri komt og jeg får ikke lengre svar fra siden. De har aldri svart meg på mail, kun på chat. Men nå får jeg ikke kontakt der lengre heller..
Aldri spurt om refusjon, kun å velge meg ut en falsk blomst som plaster på såret med ventetid. Bordet skulle komt på 6 uker, nå er det mars - snart er år siden bordet ble bestilt. Eieren av siden er tatt for svindel av mange saker tidligere, det kan du selv se på proff. No the agency holding AS, betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolen. Har blokkert meg fra Facebook siden sin for jeg skrev at hun ikke leverer produktene.
Har ikke fått svar på mail angående…
Har ikke fått svar på mail angående mitt kjøp av lysekrone. Dette er meget useriøst. Regner med å høre fra dere snarest!!
Useriøs aktør
Fin nettside, og den virker trygg siden den er norskregistrert. Det er den dessverre ikke. Det er nå snart 6 mnd. siden jeg bestilte og betalte for en vask og et bord - ble fortalt at at det var 8-12 uker levering. Så har jeg nesten ikke hørt noe mer, sist at det skulle komme 10. des. Helt utrolig at en norsk nettbutikk kan holde på sånn.

Vastaus yritykseltä Marblemadestudio
Bestilte lampe for over en måned siden
Bestilte lampe for over en måned siden. Ikke hørt noe siden dagen jeg bestilte og får ikke svar på mail. Lampen jeg bestilte var på salg som jeg ble veldig glad for helt til jeg nå har betalt opp i 9000 for lampe og levering uten å motta noen ting.

Ren svindel !!!
Helt elendig - Styr unna
De andre anmeldelsene snakker for seg selv, men vår opplevelse var så håpløs at jeg føler behov for å advare en gang til.
Aldri kjøp noe fra Marblemade. Aldri. Aldri. Aldri. Vi bestilte en lysekrone i sommer, til i overkant av 6000kr (angivelig er fullpris over 10 000kr). Med den prisen skulle man trodd at selskapet ble å levere et skikkelig produkt, men neida. Etter flere måneder med venting forsøkte vi å heve kjøpet ettersom butikken aldri klarte å forsikre oss om at lampen faktisk ville komme frem, men kundeservicen var helt elending. De svarer sjeldent på e-post, og de gangene de svarer så bare forsikrer de om at ting ordner seg, noe man mister troen på etter 10ende løgn.
Dette er bare dritt, og ingen bør kjøpe nor herfra. Vi endte opp med å kjøpe en murano-lysekrone fra et seriøst firma, og fikk heldigvis tilbake pengene vi ble svindlet for av Marblemade på kredittkortgaranti.
STYR LANGT UNNA!
Svindel
Svindel. Kjøpte produkter for over 13.000kr i august 2025, og har fremdeles ikke fått noe per desember 2025. Får ikke svar.

Vastaus yritykseltä Marblemadestudio
Bestilte lampe i fjor høst- skulle…
Bestilte lampe i fjor høst- skulle leveres i desember. Må purre gang på gang, og den dukker aldri opp. Omsider i juni kommer den- betaler først da. Men når den åpnes mangler deler og flesteparten av glassene er missfarget med små stener i seg.
De svarer ikke, drar ut ting og ingen ting blir avklart. Har ønsket refusjon da lampen hverken ser ut som den skulle og kom levert over et halvt år sent.
Pluss at det er deler som gjør den totalt håpløs som mangler. Kjempe uprofesjonelt og enormt lite hjelpsom.
Anbefales virkelig ikke. Kommer til å ta saken videre til forbruker rådet.
Anbefaler alle å anmelde denne aktøren…
Anbefaler alle å anmelde denne aktøren til politiet. Ren svindel.
Svindel - styr unna
Jeg bestilte et spisebord fra MarbleMade Studio 5. juni 2025 for kr 30 390, med oppgitt leveringstid på 5–7 uker. Nå har det gått over fire måneder uten at jeg har mottatt varen, bilder, eller noe konkret informasjon om levering.
Jeg har sendt flere høflige og tydelige e-poster, og fått enten intetsigende svar eller ingen respons i det hele tatt. Fristen for tilbakebetaling gikk ut i oktober, uten at noe har skjedd.
Saken er nå meldt til politiet, Vipps, banken og Forbrukertilsynet. Jeg har gitt selskapet gjentatte sjanser til å rydde opp, uten resultat.
Ut fra min erfaring og dokumentasjon fremstår dette som systematisk svindel, og jeg anbefaler på det sterkeste å ikke handle fra denne nettsiden.
Oppdatering etter kommentar nedenfor:
Til tross for at selskapet her skriver at kjøpet er refundert i sin helhet, har jeg fortsatt ikke mottatt noen tilbakebetaling fra MarbleMade Studio.
Det er nå gått ytterligere tid uten at noe er fulgt opp fra deres side.
Jeg opprettholder derfor min vurdering om svindel.

Vastaus yritykseltä Marblemadestudio
Hadde gitt minus på rating om det gikk..
Min 3. anmeldelse på MarbleMade Studio, da de to andre ble fjernet av bedriften.
Hadde gitt minus på rating om det gikk..
Har absolutt ingenting positivt å si om Marblemade. Hele opplegget og firma er en eneste stor svindel. Ta et dypdykk i bedriften på Google, og du vil skjønne greia.
Nettsted og firma fremstår seriøse og ordentlig med bra nettside og mange følgere på Instagram. Sannheten er noe helt annet.
Jeg bestilte bord og blir lovd rask levering. Bordene kommer aldri, så ender opp med å sende mail. Der blir jeg lovd at det kommer snart og at det er på tur til Norge. Bordene kommer aldri..
Blir lei av å vente på noe som aldri kommer, og vi får da tilbud om å heve kjøp. Noe vi gjør. Pengene kommer aldri inn på konto. Vi tok da kontakt med banken vår som vi faktisk får tilbakebetalt pengene fra, men IKKE fra Marblemade altså. Skal man få pengene tilbake må man kontakte kortutsteder/bank. Vi hadde kanskje flaks og en veldig snill bank. Men det er eneste tipset jeg kan gi til andre som føler jeg hjelpesløse etter å ha vært ut for samme svindel.
Aldri i verden finn på å handle fra Marblemade.
Dette er svindel, ren svindel.
Dette er svindel. Ren og skjær svindel. Bestilte lampe, den kom aldri og bare den ene etter den andre dårlige unnskyldningen når jeg tok kontakt og fikk kun sporadiske svar. De hadde nok aldri tenkt å levere. Heldigvis betalte jeg med Klarna og fikk kansellert betalingen gjennom deres kundeservice. Har all dokumentasjon på mail og dette er ran på høylys dag. Styr for guds skyld unna!!!

Svindel
Jeg anbefaler ingen å handle hos denne bedriften. Jeg kjøpte en lampe i juli og har ikke fått denne levert. Jeg har sendt flere henvendelser med krav om oppdatert leveringsstatus og ny frist for levering, med ønske om å heve kjøp dersom denne ikke ble overholdt. Jeg har ikke fått respons på dette, annet enn et par e-poster hvor de lovte å komme tilbake til meg, noe de aldri gjorde tross flere purringer. Jeg sendte til slutt nylig en formell klage, noe også Forbrukerrådet anbefalte etter å ha vært i kontakt med dem, hvor jeg satte en endelig frist og ønske om å heve kjøp dersom denne ikke ble overholdt. Jeg fikk da kun et svar om at jeg kunne få en lampe med annen farge på oppheng enn det jeg hadde bestilt, uten videre svar på selve klagen, forklaring på forsinkelse eller annet. Jeg svarte at jeg ønsket det produktet jeg opprinnelig hadde bestilt og viste til klagen, og siden har jeg ikke hørt noe. Saken er meldt videre til Forbrukertilsynet som anbefalt fra Forbrukerrådet og er politianmeldt. Det er viktig at alle andre berørte gjør det samme.

Vastaus yritykseltä Marblemadestudio
Svarer ikke når man sender e-post
Anbefaler ingen å handle på MarbleMadeStudio.
1) Svarer ikke når man sender e-post og må ofte purre opptil 4 ganger per gang. 2) gir uriktig svar på e-post om levering og sporing 3)ble lovet refusjon som aldri har kommer 4) Spurte i nesten to måneder om de kunne kansellere min bestilling da de ikke kunne komme med noe ordentlig svar. Da svarer de gang på gang at den var på vei 5) Meldte saken inn til forburkertilsynet for hjelp fra dem.
Ikke kjøp!
De leverer ikke varene! Jeg kjøpte og betalte en lampe den 14/7 25. Den har enda ikke kommet. Jeg får ikke svar på om/når den kommer, og heller ikke refundert beløpet.
De skryter med levering innen 7 uker, ja til og med at lampen lages til deg, hvis de ikke har den på lager!
Men det skjer ingenting!
svært dårlig kundeservice
svært dårlig kundeservice - virker som det er lekmenn som driver dette.
Svært useriøs aktør
Svært useriøs aktør, styr unna. Leverer ikke produkt som avtalt,gjemmer seg bak og later som hun er en stor organisasjon.
Får ikke svar på når evt produkt kan leveres,eller penger tilbakebetales. Skylder på eksterne lager,transportører og betalingsmetoder. Og hun blokker deg ut fra alle kanaler som Instagram,Facebook osv når du stiller ubehagelige og avslørende spørsmål.