Stichting Psychosociaal Welzijn Arvostelua

1. Psykologi
  2. Säätiö
  3. Mielenterveyshuolto

Yrityksen kirjoittama

Therapie in Breda is een onderdeel, een extra website van Stichting Psychosociaal Welzijn en gaat alleen over het therapie deel van de stichting. Het is de missie van oprichtster Karin Fens van Gaal om in te spelen op de groeiende behoefte naar een betekenisvol leven, naar een psychosociaal welzijn. Het doorgeven van geluk betekent voor haar het leveren van echte toegevoegde waarde, dát wat je als mens en als organisatie toevoegt aan de wereld. Zij heeft ruime ervaring als psychosociaal therapeut, systemisch coach en docent/trainer. Vanwege haar gezondheid (reuma) is Karin maar beperkt beschikbaar en werkt zij enkel en uitsluitend op vrijwillige basis. De opbrengsten van de door haar uitgevoerde werkzaamheden komen volledig ten gunste van de stichting!

Hyvä

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Rijangst

Ben erg goed geholpen door Karin. Kwam bij haar m.b.t. snelwegangst. Het duurde heel even, maar heb het idee dat het heeft gewerkt! Ik moet nog 1 sessie EMDR om alles af te ronden, maar het voelt al alsof ik erdoorheen ben! Dank je Karin!

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Ik denk ik ook dat je nog 1 sessie nodig hebt en dan komt het helemaal goed. Toetoet!!

Saanut 5/5 tähteä

Effectief en realistisch met een dosis humor en nuchterheid

Ik heb therapie bij Karin gehad in de vorm van zowel relatietherapie als individuele therapie. Karin is echt een fijne therapeut! Ze combineert haar kennis met een dosis humor en nuchterheid waar nodig. Veel voorbeelden uit haar eigen leven maken de besproken situaties realistisch. Ze is een fijne vrouw die haar vak goed verstaat en met haar persoonlijkheid zelf al een stukje ‘heelt’ nog voordat de therapie is begonnen. Echt een aanrader!

20. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Ik wordt er verlegen van, dankjewel voor je review!

Aanrader

Jaren lang heb mijn trauma ver weg gestopt in het spreekwoordelijke kasje. Totdat het mijn dagelijks functioneren in de weg ging staan. Samen met Karin ben ik de deurtjes gaan openen en heb ik de gebeurtenissen een plekje kunnen geven, waardoor ik weer positief in het leven sta.
Karin is een fijn persoon waarmee ik direct een goede klik had en in alle open-en eerlijkheid over alles kan praten.

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Dankjewel voor je review en voor de prachtige happy stones waar ik mijn cliënten blij mee maak.

Therapie helpt echt!

Je word goed geholpen met al je vragen, trauma’s, alles waar je het over hebt en waar wat aan gedaan word.

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Dankjewel voor je review!

Topper!

Karin heeft mij super fijn geholpen. Luistert goed naar je, heeft fijne humor en gaf mij een vertrouwt gevoel. Ze dacht super fijn mee wat voor mij het beste zou kunnen werken. Bedankt Karin, je bent een topper!

4. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Dankjewel voor je lieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Een lieve zachtaardige vrouw

Een lieve zachtaardige vrouw. Een vrouw die weet hoe ze iets aanpak. Al jaren liep ik met een haat gevoel van vroeger. En nu nu kan ik het naast mij neer leggen en heb ermee leren omgaan dankzij karin ❤️

3. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Je hebt er zelf ook hard aan gewerkt! Dankjewel voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Fijne vrouw

Fijne vrouw, empatisch en humor. Straalt vakkennis uit. EMDR heeft goed geholpen want ik kan weer zonder paniekaanval de snelweg op.

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stichting Psychosociaal Welzijn

Da’s fijn om te lezen, topper!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin