Sämsta!! Mycket besviken. På hemsidan står det att beställningar före kl. 13 skickas samma dag och att leveranstiden är 1–3 dagar. Inget av detta stämde. Jag beställde den 8 juli för en födelsedag, me... Näytä lisää
Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig info... Näytä lisää
Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.
Agerhatten 16 C, indg. 1, 5220, Odense SØ, Tanska
- 840 83 82 58
- info@mammashop.dk
- www.mammashop.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Finns något för alla
Mycket saker att välja mellan, både personliga gåvor och andra välbehövliga saker! Är nöjd med mitt köp, snabb leverans! Bra kommunikation :)

Helt underbart bemötande!!
Jag får bara säga att jag fick ett sådant underbart bemötande per telefon och mail att jag vill bara handla igen för egen del och gåvor till andra i min omgivning. Dessutom kommer jag att rekommendera er till alla jag känner som kan behöva något från er.

Vastaus yritykseltä Mammashop
Bra utbud och snabb leverans!
Bra utbud på hemsidan, lätt att navigera och supersnabb leverans!

Vastaus yritykseltä Mammashop
Bra hemsida och fin service.
Fin service att jag blev uppringd då min vara inte fanns i den färg jag beställde!

Vastaus yritykseltä Mammashop
Snabbt, enkelt och bra pris!
Snabb leverans! Bra priser och trevligt utbud. Minus att man inte kan betala med faktura.

För lång tid
Jag beställde och fick ingen faktura skickad till mig så jag visste inte om min köp hade gått igenom, sen tog det en vecka och jag hörde ingenting. Då köpte jag en annan produkt från en affär istället. När sedan min produkt från er dök upp två veckor senare skickade jag tillbaka den.

Fraktkostnader?
Jag är en nöjd kund och har beställt produkter från företaget ett antal gånger, vilket har fungerat bra. Denna gång råkade jag tyvärr beställa fel produkt, då de såg snarlika ut och ursprungsvaran var slut hos leverantören. Det som störde mig var att jag blev tvungen att betala för frakten på returen-varför kan man inte bjuda på den? Känns surt att behöva stå för fraktkostnaden som blev 25 % av varans pris när jag ändå kommer att lägga en ny beställning igen. Många större företag brukar stå för frakt vid byte och returer som 'good-will' gentemot sina kunder-om man är mån om dem vill säga. Något att fundera på framöver kanske?!

Dyrt att skicka retur
Till min besvikelse när jag fick hem min beställning av många gravidplagg passade inte de flesta plagg. De hade konstiga passningsform. Det är inte förvisso butikens fel. Däremot har butiken bifogat en amatörmässig retursedel utan returfraktsedel. Det kostade mig 217kr att skicka tillbaka paketet. Jag tänker inte handla där igen.

toppen
Snabb frakt. Enda stället i Sverige som säljer varan jag var på jakt efter.

Snabb leverans!
Snabb leverans och bra service. Rekommenderar er butik till alla som ska handla babyartiklar.

Disapponted :(
Placed two orders almost simalteneously,the second one arrived quickly but in destroyed packaging had to chaste to get the first one,received my order partially only,status on the web site shown as Complete though,not even sure when if ever it will reach me. Both orders paid directly by card. None of orders had packing list -so very difficult to trace if everything was sent.

Vastaus yritykseltä Mammashop
Did not inform in advance that package will come in 2 deliveries. Package arrived quite damaged, thankfullt the bed was ok inside.
Delivery times longer than competition. Would probably buy elsewhere if there were no good offer.

Snabbt leverans!
Jag verkligen tyckte om att handlar hos Er och är nöjd med produkten och leverans det var snabbt.

Vastaus yritykseltä Mammashop
Superbra service, snabb leverans och bra priser.
Blev positivt överraskad av denna sida. Lätt att hitta det man söker och även kunna söka det som är billigast och inte endast det nyaste vilket underlättade för min del. Enkelt att betala och produkten kom i lådan hur snabbt som helst så jag rekommenderar verkligen andra att testa mammashop och kommer själv att handla därifrån i första hand. :) Helnöjd!!

Bra service, snabb leverans
Har fått bra hjälp och är nöjd med varorna!

Vastaus yritykseltä Mammashop
Snabb service, bra produkter, billigt
Snabb service, bra produkter, billigt.
Jag återkommer!!!

Otroligt snabb leverans!
Otroligt snabb leverans! Fick mina produkter redan dagen efter.

Supersnabb leverans!
Beställde paketet en morgon och dagen efter kom det direkt i brevlådan, verkligen över förväntan! Enkelt, smidigt och snabbt.