Servicen Vi var 3 kollegaer der var ude og hygge. Men den betjening var under al kritik. Min kollega bestilte en pizza uden rucola og med hvidløg. Pizzaen kom med rucola og ingen hvi... Näytä lisää

Ventede over en time på maden, som var middelmådig. Personalet virkede stressede og andre gæster begyndte at gå før maden kom. Et selskab på 6 personer gik uden at betale, hvilket var nemt for dem at... Näytä lisää

Havde et forretnings møde med tilhørende middag, vi bestilte begge peperbøf fra kortet samt lidt at drikke. betjeningen var smilende og venlige. omgivelserne man sidder i og spiser er hyggelige og... Näytä lisää

Vi fik pasta - en Alfredo og en Beef pasta. Det smagte ganske udmærket, hurtig og venlig betjening. Carlsberg Classic kunne absolut godt være koldere, men gled dog ned alligevel.

1. Kansainvälinen ravintola
  2. Italialainen ravintola
  3. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Mama Rosa is the oldest restaurant on Strøget, and with our newly renovated premises we offer exclusive, Italian atmosphere in the heart of Copenhagen at a price bar where everyone can join. At Mama Rosa we serve authentic food made from good ingredients. With our dedicated chefs and waiters team, we strive to pamper you with an amazing overall experience where you can relax while enjoying a tasty meal, delicious drinks and good company. In the menu you will find, among other things, dishes from the original Italian cuisine, and with a stone oven imported from Italy we have made sure that you get a taste that will send you directly to the Boot country when you visit us. Choose whether you want to settle down in the restaurant's exclusive interior or enjoy your food on the street overlooking the Nikolaj Church. Our restaurant offers a total of 3 floors, which can be booked individually or together for your next big party or corporate event. We provide meals, a great atmosphere and free welcome drinks, so all you have to do is enjoy yourself with your guests. We look forward to welcoming you. Ciao!

1,9

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hold jer væk....

Har booket et bord, da vi kommer et bordet ikke klart.
Vi runder lige toilet i mens vi venter, kommer ned til ulækre toiletter, det ene har afføring allover... (blev sagt til en af tjenerne)

Så kommer vi til at skulle bestille, der var flere forretter som var udsolgt, vi får bestilt det der nu er muligt.

Selv vinen vi bestilte var udsolgt, så de måtte ud af huset for at få en.

Avocado rejecocktail... Rejerne svømmede i kvalmende meget dressing, vi når kun lige at spise færdig (tallerkenerne er stadig på bordet), da de kommer med hovedretten.
Bøfferne og fries var gode men sauceerne var ikke specielt gode, bearnaise sauce var ikke i nærheden af hvad en bearnaise skal smage...

Tænkte at vi lige at vi ville se om det var til at bruge toilettet, lad os bare sige, vi kunne helt sikkert holde os igen...

Kommer der aldrig igen... Ikke de penge værd...

28. helmikuuta 2026

En dårlig oplevelse en lørdag aften

En dårlig oplevelse en lørdag aften.
Stedet er nedslidt, og der var beskidt stort set overalt, herunder deres toiletforhold.
Maden var ikke rigtig varm, og kokken var “udgået for pomfrites” en lørdag aften kl 18.00 !! Kødet var fyldt med sener, kartoffelmosen var kold. En dårlig oplevelse til ca kr 300.00 pr. ret.
Vi har været der for første, eneste og sidste gang.

9. helmikuuta 2026

Forfærdeligt sted

Dårligt personale. Dårlig mad. Lang ventetid. De kunne hverken snakke dansk eller engelske. Vi fik den forkerte regning og blev derefter snakket respektløst til. Dårlig oplevelse.

24. tammikuuta 2026

Ventetiden er alt for lang.

Vi ventede 25 min på øl og vand.. og halvanden time på mad. Da maden endelig kom, var den kold.
De kom med noget "nyt pasta" .
Det smagte som en færdigret fra brugsen...
Vil ik anbefale det..

29. joulukuuta 2025

Torr och eländig kebab pizza utan någon sallad

Pizzerian i Södertälje
Kebab Pizza
Utan någon som helst smak och sallad fanns inte överhuvudtaget på pizzan , tre tunna skivor tomat som knappt märktes! , Kebab kött bitarna visa var snus torra , feferonin en av tre var gammal och smakade inte alls bra ! Pizza brödet var torrt och inte aptitligt !

Man fick med kebab sås men der hade inte gått att äta kebab pizzan som var torr och eländig !

Det märktes dom sparar in på salladen och kryddor och feferonin tomat !

Ingen pizzeria jag skulle rekommendera för någon om ni inte vill ha torr och eländig pizza !

Bättre att göra den hemma istället för att betala dom pengarna . Man får då mer och godare pizza för dom pengarna!

Så ABSOLUT ingen pizzeria jag rekommenderar för någon !

27. joulukuuta 2025

Idag var jeg forbi mama rosa og…

Idag var jeg forbi mama rosa og bestilte en portion Nachos da vi fik var den kold ,gammel chips og den var slet ikke sprød. Der var absolut ingen dyppelse til Nachosen,og der var ingen ost eller kylling som vi havde bestilt.
Jeg vil ikke anbefale den resturant til nogen.

16. joulukuuta 2025

Meget dårlig service hos Mama Rosa

Meget dårlig service hos Mama Rosa. Vi ventede næsten en time på maden. Min kæreste fik sin mad først, og den var kold. Jeg måtte vente yderligere 15 minutter på min mad. Personalet virkede uopmærksomt og spurgte ikke, om vi manglede noget. Selv drikkevarerne kom først efter lang ventetid. En meget skuffende oplevelse.

12. joulukuuta 2025

Tør og kold pasta bolognese

Var der med en veninde efter en lang dag i Kbh og Tivoli. Bestilte hver en gang pasta bolognese. Trængte til noget at spise.
Måtte ventede ca 45 min på maden. Og da den endelig kom var maden kold og måtte sendes retur.
Portionerne var så små at man skulle tro det var til et barn.
Tør pasta med nogle tørre klumper kød.
Ikke pengene værd.
Kan absolut ikke anbefales.
Og derud over trak det så meget at folk sad med tæpper og overtøj på - indendørs.
Mac D havde været bedre - og billigere..

6. joulukuuta 2025

Vi ventede 1,5 time på maden

Vi ventede 1,5 time på maden, da vi spurgte efter maden grinede de bare og sagde der vil gå 50 minutter mere, vi bad om at betale for drikkevarer og ville afbestille maden.
2 minutter efter kom maden kold.
Ikke styr på noget som helst.

6. joulukuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili