Kan ikke anbefales til nogle, hold jer langt væk, for egen skyld... Skønne og hyggelige omgivelser, dog var servicen og maden elendig, ventetiden var +30 min, toppet med et stykke metal i maden o... Näytä lisää
På tur i oplandet landede vi tilfældigt hos Malerklemmen nærmest ude i skoven. Det blev et besøg værd! Utrolig hyggeligt og herligt sted. Dejligt sted at pause/sidde at nyde solen. Nostalgisk... Näytä lisää
Mig en gåde de på deres hjemmeside skriver det er handicap venligt🤔 jeg ville nødig som handicappede skulle på besøg der. Det er også fuldstændig ligegyldigt da det ikke er pengene værd. Aldrig har... Näytä lisää
Lørdag den 17 okt , spiste en dejlig frokost platte, bixemad, efterfølgende kaffe med æblekage, æbleskiver, pandekager. Vi var 4 personer, så vi fik serveret lidt af det hele. Alt smagt så godt. Meget... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Traktørstedet Malerklemmen er beliggende i den Midtsjællandske natur nær Dyndet. Vi tilbyder alt fra eftermiddagskaffe - over frokost/middagsanretninger - til større selskaber/festarrangementer samt busselskaber.
Ved Kildepladsen 4, 4140, Borup, Tanska
- www.malerklemmen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
tusind tak for en helt vidunderlig…
tusind tak for en helt vidunderlig frokost med super god service på min svigerfars fødselsdag
Brunch ikke pengene værd!
Meget skuffet oplevelse med deres brunch. Den lune leverpostej var kold. Røræggen smagte af ingenting og resten var desværre også en skuffelse. Én crossaint per mand! Og så er de meget små! Alt alt for dyrt i forhold til hvad man får.. øv øv
Verdens dårligste æbleskiver
Var i dag ude og køre en tur i det dejlige vejr på motorcykel. Da det er mange år siden vi sidst har været på Malerklemmen, og spise deres kendte æbleskiver valgte vi at køre dertil..
Vi valgte at bestille en sodavand og en kop caffelatte'
samt 3 æbleskiver hver. Vil starte med lige at nævne at vi ikke har noget som helst med betjeningen at klage over, meeeeen hold da op hvor var æbleskiverne ringe, de var meget flotte men det var bare en efter vores mening en stor ubagt klump dej. Vi har aldrig fået så ringe æbleskiver nogen steder før. Det betyder desværre at vi aldrig kommer igen
Har læst alle de dårlige anmeldelser …
Har læst alle de dårlige anmeldelser om Malerklemmen, tænkte : skal skal ikke, jeg tog chancen og blev ikke skuffet 4 gange påskeplatte fantastisk mad og drikke , kan ikke sætte en finger på noget , venlig betjening, et hyggeligt sted
Efter de nye ejer er kommet er maden…
Efter de nye ejer er kommet er maden elendig øllet er alt for gammelt 2 års overskridelse af holdbarhedsdato som de ikke oplyste. ventetiden er uudholdelig. Personalet og ejerene er disederet ubehøvlede og ejeren råber op hele tiden. Maden elendig sovsen uspiselig var brandt på med sorte klumper i. Desseret elendig det er ikke hjemmelavet men fra glas købt hos købmanden.
Total dårligt burde give -100%
Maden er ikke hva den har været
Maden er ikke hva den har været, kedelige gummi frikadeller og kedelig anretning ,vi kom her for nogle år siden, der var store lækre frikadeller frisk groft rugbrød og en masse pynt, æbleskiverne var heller ikke noget værd, tunge og klisteret indeni, øv vi havde lige glædet os, men en skuffelse desværre
Elendigt
Elendig betjening, æbleskiver der så lækre ud, men reelt var en tung klump dej - til gengæld måtte vi vente 70 minutter på de 3 æbleskiver, mens vi kunne drikke gløggen - til over 100kr/per.

Vastaus yritykseltä Malerklemmen
Medbring lave forventninger, godt humør og god tid
Må desværre tilslutte mig de øvrige dårlige anmeldelser. Uacceptabel lang ventetid. Det stakkels personale (en del meget unge mennesker), var tydeligt pressede. Maden langt under middel og lydniveauet så man dårligt kunne høre hvad man selv tænkte….

Forfærdelig frokost.
Spiste frokost i dag. Virkelig dårlig anretning ovenpå 6 stykker icebergsalat. Silden var skåret i stave, ubestemt fiskefilet, ost i tynde stave, tørt rugbrød og franskbrød og tuckiks. Ventede 45 min på maden og en uhøflig ældre tjener. Kommer der ikke mere.

Elendig frokostplatte
Det var både første og sidste gang jeg besøgte dette sted.

Vastaus yritykseltä Malerklemmen
Vi er kommet her årligt men det slutter…
Vi er kommet her årligt men det slutter nu. Maden var simpelthen så kedelig og dårlig og den var tør. Vi fik klemmer med flæskesteg og laks, biksemad, frokostplatter og fiskefilet til bordet og det tog 75 min før det kom og det var koldt og kedeligt. Da vi ville have kaffe og kage, som tjeneren var gjort bekendt med ved bestilling af maden ved bordet, så måtte vi rykke tjenerne flere gange og vi ventede nok 20-30 min før bordet blev ryddet og vi kunne bestille og så tog det 30 min før kaffen og lidt æbleskiver og æblekage kom. Da min farfar rykkede en af de ældre herre for kaffen og kagen fik han et meget ubehøvlet og arrogant svar og vi hørte flere gæster rykke for maden. Ikke pengene værd selvom kroen er hyggelig. Ikke engang æbleskiverne var så gode som de plejede at være. Vi finder et andet sted fremover
Forstår ærlig talt ikke de mange gæster med den service og kvalitet eller mangel på samme

Vastaus yritykseltä Malerklemmen
Den værste krooplevelse nogensinde.
Den værste krooplevelse nogensinde.
Vi fik den lille frokost platte kedeligt anrettet og klasket sammen på tallerkenen med kedeligt og tørt brød til.
Vi fik også biksemad lavet på bløde glaskartofler og kødet var ikke gennemstegt.
Det er ikke en ommer for os, for vi kommer der aldrig mere
Trist oplevelse
Meget uheldig og på mange måder kedelig oplevelse på Malerklemmen. Havde bestilt bord til frokost, men fik ved ankomst besked om, at vi ikke kunne bestille noget fra spisekortet som skulle på komfuret, da al pladsen her var optaget til et kommende busselskab...?? Besluttede os for "Cathrines klemme" som viste sig at være en tarvelig indkøbt burgerbolle med flæskesteg, rødkål og pomfritter. Den ringeste og dyreste (145,- kroner) flæskestegsandwich vi nogensinde har fået. Sammenholdt med en lettere arrogant betjening var vores besøg på Malerklemmen ganske simpelt en trist oplevelse.

Fik 2 stk dødssyge fiskefileter
Fik 2 stk dødssyge fiskefileter. Hustruen fik en kold flæskesteg burger.
145 kr for hver portion med tørre pomfritter, mega dyrt og overhovedet ikke pengene værd.
Vi har været der engang for 6 år siden og håbede det var blevet bedre. Tværtimod ! Har ubehagelig kvalme efter besøget.
Vi sætter aldrig vores ben der mere !
Der er plads til forbedringer
Frokostplatten var ikke pengene værd. Brødet var tørt og osten uden smag. Betjeningen var under al kritik. Der blev ryddet af bordet selv om folk stadig spiste. Begrundelsen var, at de havde et større selskab at skulle tage sig af. Stedet ligger fint og er rigtig hyggeligt.
Hyggelige omgivelser og serviceminded…
Hyggelige omgivelser og serviceminded personale - maden var Ok og kagen ligeså.
Service og atmosfære trækker den op fra en 3’er.
Kan anbefale det til alle der alligevel er i området 😁
Alt i alt en kedelig oplevelse
Alt i alt en kedelig oplevelse første eneste og sidste gang vi besøger dette sted
En stor skuffelse …. ØV 🤨
NØJS… hvor kan man blive skuffet 🥲
Godt nok en hel del år siden jeg har besøgt Malerklemmen sidst, og NU skulle det være med en veninde - som sidst var der for ca. 30 år siden. Vi var helt klar over at der var sket en del på stedet med de skønne store æbleskiver 😃 Vi bestemte os for frokost - begge tog vi fisk, en fra ønskebrønden og den anden ret var pandestegt - begge med “steak house fries” læs: kedelige frosne pomfritter fra pose!! Fisken - den de kalder fiskefilet … var så tør og tynd og smagte mere af sej-filet! Den pandestegte bestod af 3 små tynde halestykker. Prisen hænger IKKE sammen med det de servere - TRIST.
Så nåede vi til æbleskiverne - hvor tjeneren hårdnakket påstår at det er nøjagtig de samme som i str. og smag - som for mange år siden…… vi havde så set de omtalte æbleskiver på nabobordet ( ikke i nærheden af hvad de var en gang ) Det er for så vidt ok - men de skal fame ikke komme og påstå at det er som de gode gamle. Tjeneren fortalte at de bliver lavet ude i byen, frosset ned og der efter opvarmet igen. DETTE sker så i frituren - kunne vi konstatere …. ØV EN TRIST OPLEVELSE!! Selv Karen Wolff´s smager bedre - Det bliver IKKE malerklemmen igen 😒
To tynde smørstegte fiskefileter og tre…
To tynde smørstegte fiskefileter og tre meget små halve stykker dødkedeligt rugbrød.
Derudover en lille platte med meget lidt mad på.
Maden smagte ikke af noget og var
slet ikke pengene værd!
Altid dejlig mad
Dejligt sted, med specielt fantastisk fiskefilet, som er mega god altid. Hr og fru Munck har en baggrund som fiskehandler i Roskilde og det helt tydeligt at smage på deres fiske filet😊