Kan ikke anbefales til nogle, hold jer langt væk, for egen skyld... Skønne og hyggelige omgivelser, dog var servicen og maden elendig, ventetiden var +30 min, toppet med et stykke metal i maden o... Näytä lisää
På tur i oplandet landede vi tilfældigt hos Malerklemmen nærmest ude i skoven. Det blev et besøg værd! Utrolig hyggeligt og herligt sted. Dejligt sted at pause/sidde at nyde solen. Nostalgisk... Näytä lisää
Mig en gåde de på deres hjemmeside skriver det er handicap venligt🤔 jeg ville nødig som handicappede skulle på besøg der. Det er også fuldstændig ligegyldigt da det ikke er pengene værd. Aldrig har... Näytä lisää
Lørdag den 17 okt , spiste en dejlig frokost platte, bixemad, efterfølgende kaffe med æblekage, æbleskiver, pandekager. Vi var 4 personer, så vi fik serveret lidt af det hele. Alt smagt så godt. Meget... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Traktørstedet Malerklemmen er beliggende i den Midtsjællandske natur nær Dyndet. Vi tilbyder alt fra eftermiddagskaffe - over frokost/middagsanretninger - til større selskaber/festarrangementer samt busselskaber.
Ved Kildepladsen 4, 4140, Borup, Tanska
- www.malerklemmen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dårlig kvalitet!
Generelt dårlig mad kvalitet og meget lang ventetid. Vi kommer ikke igen.
Hygge og ro
Vi havde en rigtig hyggelig frokost på Malerklemmen i Borup i lørdags, en sammenkomst for tidligere kolleger fra trykkeriet i Slagelse. Det er små 40 år siden, jeg sidst var der, dengang var det på motorcykel, og stedet er stadig lige charmerende. Vi fik en god frokost med øl og sodavand, efterfulgt af kaffe og kage. Malerklemmen er et hyggeligt sted med en lang historie, venlig og imødekommende betjening. Kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse og betjening
God stemning, hyggelige omgivelser, rimelige priser.
Vi holdt 80 års fødselsdag i Williams salon, med 21 gæster og en pianist. Ideelt sted til frokost selskab. Betjeningen var sød og venlig, og fungerede resten af eftermiddagen på samme måde. Vi kunne sidde ude og nyde kaffe og super gode efterretter. Der er også gode lege muligheder for børn. Prisen for hele herligheden er yderst rimelig, så 5 stjerner herfra.
Kold og dårlig biksemad
Kan huske stedet fra år tilbage hvor det var hyggeligt god stemning og rigtig god mad.
Bestilte biksemad - og hvilken skuffelse.
En klistret omgang som var iskoldt - kun spejlæg var varme. Desuden smagte kødet i biksemaden virkeligt dårligt og surt.
Det var desværre sidste gang på dette tidligere hyggelige sted.
Det er nok en af de værre steder vi har…
Det er nok en af de værre steder vi har været, desværre.
Uforskammet tjener, og aggressiv verbal.
Maden var ok, selvom der var fejl i forhold til hvad vi bestilte. Det er desværre ikke et sted vi vil komme igen, til frokost kortet ihverfald.
Og så er det ærgerligt at man laver forskellige frokost menu-kort, om det er weekend eller hverdag.
Ikke et sted der bliver anbefalet.
Sød og kundevenlige betjening
Solen skinner det er fredag så hvad er bedre en at køre på Malerklemmen og få en gang hjemmelavet biks med spejl?! Som sagt så gjort og kors hvor smagte det godt!! Når så man får det serveret af smilende søde og venlige værtinder ja så bliver det simpelthen ikke bedre!!!
Malerklemmen. Et sted man vender tilbage til
Jeg har svært ved at forstå de negative anmeldelser af Malerklemmen nær Borup. Eventuelle udfordringer med serveringspersonalet eller andet bør håndteres direkte med restauranten, da en helhedsorienteret vurdering bør afspejle den samlede oplevelse snarere end enkeltstående hændelser.
Vores selskab på fire personer havde reserveret bord i det stemningsfulde lokale foran køkkenet, omgivet af historiske køkkenredskaber, hvilket skabte en autentisk og hyggelig atmosfære.
Ved ankomst blev vi budt velkommen af Marianne Munch, som effektivt tog imod vores bestilling med imødekommenhed og professionalisme. Vi valgte Hr. Munchs frokostanretning til en yderst rimelig pris af 189 kr., og måltidet oversteg vores forventninger.
Menuen omfattede marinerede sild med kapers og løg, ferskrøget laks med asparges, lun fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron samt håndskåret, kold, gammeldags flæskesteg med rødkål og agurkesalat, efterfulgt af ost og kiks. Alle retter var veltilberedte og velsmagende, og vi forlod bordet både tilfredse og mætte.
Som en afslutning på den kulinariske oplevelse nød vi restaurantens klassiske gammeldags æblekage med Malerklemmens specialfremstillede makronrasp, flødeskum og syltetøj. Denne blev indtaget udendørs i det gode vejr, hvilket tilførte ekstra værdi til vores besøg.
Vi ønsker at udtrykke vores oprigtige tak til Marianne for den fremragende betjening, den behagelige samtale og den udsøgte madoplevelse.
Var på malerklemmen i går
Var på malerklemmen i går. Vi var ved Mosehuset for at spise pandekager som er helt fantastiske 😊😊 det skulle I prøve 🥰 nå… men der var lukket, fordi der var sygdom 😔 så vi besluttede os for et besøg på Malerklemmen som vi førhen kun har hørt godt om.
Nu kan jeg se, at jeg skulle have læst anmeldelser først. Jeg kan faktisk bare kopiere nogle af de andres anmeldelser…. Dårlig, kedelig og rå færdigkøbt biksemad og en lunken cola uden brus. Øv….. og så til 330,-
Usoigneret personale og for gammel mad
Vi havde bestilt bord 2 dage før, men kunne kun få et da vi sagde at vi havde bestilt bord, vi fik "påskeplatte" der var for gammelt smør, ikke nok rugbrød, franskbrød der smuldrede og så skulle der være frugt til osten , men der lå en skive appelsin wauw, jeg fik en frikadelle istedet for laks , og den smagte underligt som var den for gammel, det kostede 220 pr person. Det var ihvertfald ikke pengene værd, så man skal lige vælge stedet med omhu for det er virkelig usoigneret, beskidte tallerkener og ja jeg kunne blive ved , ønskede at jeg kunne få mine penge tilbage for det var ikke det værd.
Min datter og var forbi den 3
Min datter og var forbi den 3. Januar.
Vi ville bare ha en fiskefilet med 2 stk til deling, men blev misforstået. Vi fik serveret 2 smørstegte fiskefileter i stedet. Vi tog dem, da tjeneren sagde at det var det vi havde bestilt. Vi burde havde holdt på at det ikke var det vi bestilte. En virkelig dårlig oplevelse. Fisken var hårdt stegt og fyldt med majonæse. Remoladen var bestemt ikke hjemmelavet. Og så var der hår i maden. Klart vi burde ha sagt det, det ærger jeg mig over. Hvis Malerklemmen vil ha et bedre omdømme, skal man nok kigge på om der for mange ung arbejder i køkkenet. For da jeg kiggede ud i køkkenet var det et ungt menneske der lavede mad. Vi måtte betale 20 kr for bestik og tallerken, som jeg aldrig har set noget sted. Et råd til stedet - heller lidt men godt. Det er et hyggeligt sted, så håber det bedste for fremtiden

Vastaus yritykseltä Malerklemmen
Julefrokost kunne de ikke være bekendt
Julefrokost kunne de ikke være bekendt. Dyrt og dårligt.
Ikke pengene værd
Ok hyggelige omgivelser og voksen, nærværende betjening. Desværre stadig ikke pengene værd. 230kr for en platte med gennemsnitligt kvalitet og køleskabskoldt supermarkedsrugbrød som tog 45min at servere. Efterfølgende måtte vi bede om ris a la manden..som var uden mandler, og uden smag.
For travlt til at tjenerne fik ryddet ordentligt af, så der lå rødkål henover nabobordet fra vi kom til vi gik.
Muligvis bedre udenfor julesæson.
Udmærket mad dog for dyrt
Udmærket mad. Dog Alt for dyrt til 2 stykker fiskefileter og en meget lille skål pomfritter. 145 kroner er helt vanvittigt.
Fortid
Kunne kun få en platte, som var mega kedelig. Ingen mulighed for andet. Servicen var sløv og præget af ungarbejder. Æbleskiverne var lækre, men det var virkelig også det eneste der trak stedet op. Stedet er fortid og skal oppe sig og ikke leve på at være fedt engang.
Under al kritik
Tidligere var det altid en fornøjelse at komme på Malerklemmen, men nu.... Vorherre bevares!!
Var til et fødselsskab i weekenden, hvor vi oplevede en service som var under al kritik, idet manglende overblik og uerfarent personale gjorde det til en skidt oplevelse.
Bestilte 4 cola i glas til børnene, som blev serveret uden brus og da vi gjorde opmærksom på dette blev serveret 4 nye cola - igen uden brus.
4 voksne bestilte kaffe - hvorefter der efter nogen tid blev serveret kaffe i 2 kopper??
Bestilte æbleskiver var stenhårde og seje - virkede nærmest som var de opvarmet i mikrobølgeovn. Æbleskiverne var i hvert fald ikke nylavet!!
Pandekagerne var kolde og kedelige.
Desværre et oplevelse, som gør at vi fremover finder et andet og bedre sted!!!
Bestilt biksemad som så meget kedelig…
Bestilt biksemad som så meget kedelig ud. Smagen var også kedelig. Spejlæg ja det var også kedeligt. Derefter fik vi kaffe som ikke var helt frisklavet. Det var desværre en øvoplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse….
Virkelig dårlig oplevelse….
2 pandekager med lidt softice i et lille plastbæger, hvor pandekagerne dårligt havde ramt panden på den ene side og så var de kolde, halvdelen blev sendt ud igen. Prisen var 75 kr….spild af penge.
Æbleskiver der var meget massive, var absolut heller ikke spændende.
Der behøver vi ikke komme mere…..
Vi var 40 personer som spiste udmærket…
Vi var 40 personer som spiste udmærket oksesteg
Men så ef det også sagt
To ældre mænd meget uprofessionelle serverede for os havde ikke styr på noget
Jeg fik et glas rødvin så gammelt at det smagte af portvin
Håber i får mere styr på det. Ellers holder i ikke længe
En gennemført god oplevelse
Vores menighedsudflugt sluttede med en dejlig platte og kaffe i det charmerede Malerklemmen. Vi var godt tilfredse med maden, stedet og betjeningen.