Ahler Malerfirma Arvostelua 305

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super flot og hurtigt arbejde! Malerfirmaet leverede et perfekt resultat på mit væg. Kommunikation og service var i top fra start til slut. Kan varmt anbefales.

Lige fra besøg i forbindelse med tilbud, til udførelse af jobbet har alt været en god oplevelse. Godt og pænt udført arbejde - kan helt klart anbefales. Bruger dem helt sikkert igen :)

1. Maalari

Hos Ahler gør vi hvad vi siger, og holder hvad vi lover. Med garanti.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra første tilbud til færdigt resultat. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke altid er en selvfølge. Michael og hans dygtige malere har leveret høj faglighed og virkelig flot malerarbejde.

16. maaliskuuta 2026

Hurtig, effektiv og flot resultat

Har i mit sommerhus fået malet loftet, som havde været udsat for en vandskade. Resultatet er meget flot, arbejdet er foretaget hurtigt og effektivt, og der har været rigtig god og hurtig kommunikation op til og under arbejdet. Kan kun give min allerbedste anbefaling.

27. maaliskuuta 2026

Glad og tilfreds kunde

Bruger dem helt sikkert igen :)

20. helmikuuta 2026

Klar anbefaling herfra!

Klar anbefaling herfra! Jeg kontaktede Ahler malerfirma, da jeg havde akut behov for hjælp til aflevering af en lejebolig. Der var en maler og en lærling på stedet. De var super imødekommende, venlige og servicemindede. De fik lejligheden klar på ingen tid og leverede et flot stykke arbejde :)

11. syyskuuta 2025

Den varmeste anbefaling

Vi har fået fuldspartlet, sat filt op og malet næsten hele vores hus.
Arbejdet er flot udført, og der har været super god kommunikation gennem hele processen.
Det er udført indenfor den lovede tid.
Vi stødte på en udfordring under vores renovering og blev nødsaget til at udskyde opstarten. Her blev vi imødekommet af firmaet.

2. helmikuuta 2026

Jeg havde en fantastisk god oplevelse…

Jeg havde en fantastisk god oplevelse med Ahler Malerfirma!

Vi skulle overtage en lejlighed, hvor der var nogle grønne vægge der skulle males. Der var hurtig service, god korrespondance og godt samarbejde!

Selvom det ikke var et kæmpe projekt, så er vi glade for, at Ahler Malerfirma var villige til at udføre vores opgave!

10. helmikuuta 2026

Skal det være i orden så brug Ahler malerfirma

Vi har brugt Michael fra Ahler Malerfirma flere gange i forbindelse med vores boligudlejningsejendomme, og hver gang har arbejdet været udført yderst professionelt.

Kvaliteten er høj, kvalitetssikringen i orden, og opgaverne bliver altid afleveret som aftalt – både tidsmæssigt og håndværksmæssigt.

Vi giver hermed vores bedste anbefaling og kan uden tøven anbefale Ahler Malerfirma til både private og erhverv

31. joulukuuta 2025

Stor anbefaling

Stor anbefaling. Konkret, ærlig kommunikation og flot udført arbejde. De bedste anbefalinger herfra - vi kommer bestemt til at bruge Ahler igen 👌🏽

15. joulukuuta 2025

Fantastisk oplevelse med Ahler Malerfirma – fra første tilbud til færdigt resultat. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke altid er en selvfølge. Det er virkelig rart at møde et firma, der respekterer kundens tid og Ahler Malerfirma var allerede foran på point før opgaven var påbegyndt.

Vi var lidt pressede på tidsplanen, men Michael sørgede for, at det hele gik op, så vi nåede det uden problemer. Priserne var fair, og dialogen omkring ekstra opgaver var klar og ærlig, så der var fuld gennemsigtighed hele vejen.

Kan varmt anbefales!

19. marraskuuta 2025