Claus har gjort et fantastisk arbejde hos os. Også hurtigere end først antaget uden at gå på kompromis med kvaliteten!
Yritys on vastannut
VILDLEDENDE PRIS Malerfirmaet Lykkebo giver et vildledende svar på min klage over ublu priser. Det er alene malerarbejdet som de har prissat til 5.578. Derudover komme udgifter til farvetillæg,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde brug for tilbud,..og indenfor en time var et godt tilbud sendt😀👍 Har brugt lykkebo før med stor fornøjelse og perfekt udført arbejde😃👍
Yritys on vastannut
Gennemgang af opgave, forslag etc. blev fremført proffesionelt. Selve kvaliteten af arbejdet lå helt i top - vi nyder det perfekte arbejde, især er vores lofter helt perfekte. Herudover blev aftalte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lykkebo tilbyder alle former for indvendigt og udvendigt malerarbejde som kan give dit hjem det bedste og moderne udtryk. Geografisk dækker vi hele Hovedstadsområdet og lidt til. Dette omfatter København, Nordsjælland, Vestegnen samt Roskilde- og Køgeegnen. Vi sigter altid mod at levere den bedst mulige kvalitet. Faglig stolthed og kundepleje er vores nøgleord. vi går aldrig fra vores kunder, før de er tilfredse. og har smil på læben. Vores faglige stolthed og kunderesultatet betyder alt for os. ViI har været i finalen som "Årets Maler" i ni år i træk og har vundet fem Gazelle-priser I alle årene fra 2015 til og med 2023, har vi været nomineret til Anmeld Håndværker’s branchepris, “Årets Maler” – og i 2016, 2022 og 2023 vandt vi prisen foran et stærkt finalefelt bestående af 5 danske malerfirmaer. Juryen begrundede blandt andet præmieringen med at “…virksomheden har stor præcision i udførslen af arbejdet”, hvilket vi naturligvis er meget stolte over. Vi er naturligvis også medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder, at du i tilfælde af mangelfuldt udført arbejde kan få erstattet op til DKK 100.000. I firmaets levetid har den garantiordning dog aldrig været taget i brug. Er arbejdet ikke som lovet, udbedrer vi det naturligvis. Det er ikke til diskussion. Vi går op i vores kunders tilfredshed, mere end noget andet. Ring 51902091 eller skriv på samuel@malerfirmaet-lykkebo.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.
Yrityksen kirjoittama

Malerfirmaet Lykkebo giver garanti

Ved Klædebo 14, 2970, Hørsholm, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Havde brug for tilbud,..og indenfor en time var et godt tilbud sendt😀👍
Har brugt lykkebo før med stor fornøjelse og perfekt udført arbejde😃👍

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Vi benyttede Samuel og hans firma i 2025 til en større maleropgave i vores lejlighed i Hellerup.
Det positive:
De to malere, der udførte arbejdet, var både dygtige og venlige, og selve malerarbejdet fremstår overordnet flot.
Det negative:
Desværre har vores samlede oplevelse været præget af væsentlige udfordringer i samarbejdet med malermester Samuel.
Kommunikationen var problematisk, så snart der opstod uenighed. Samuel var meget svær at føre en konstruktiv dialog med og gik hurtigt i forsvarsposition. Samtidig oplevede vi, at et ellers attraktivt tilbud løbende blev justeret op undervejs i forløbet, med nye begrundelser for prisstigninger — på trods af at der forelå et tilbud, og at Samuel havde besigtiget hele lejligheden inden opstart. Det gav en ubehagelig fornemmelse af, at man som kunde hele tiden skulle argumentere for, hvorfor prisen ikke burde hæves yderligere.
Samuel fremstod høflig og imødekommende, indtil aftalen var i hus — men efterfølgende ændrede tonen sig markant. Henvendelser blev ignoreret, mails skulle rykkes for, og dialogen oplevedes lukket og afvisende.
Derudover benyttede vi en murer, som Samuel samarbejder med, i forbindelse med el-arbejde, hvor der var fræset kabler i væggene. De estimerede timer i tilbuddet blev væsentligt overskredet, da muren arbejdede meget langsomt — noget som også Samuels egne malere påpegede. Da vi gjorde opmærksom på dette undervejs, blev det affejet med et flabet svar om, at muren “ikke var den hurtigste, men god”. Samtidig oplevede vi, at Samuel brugte meget energi på at give skylden videre til både vores elektriker og tømrer frem for at tage ansvar.
Et år senere står vi nu med revner i filt i entreen. Samuel vil ikke tage ansvar for udbedring, på trods af at vi samlet set har betalt knap 160.000 kr. for opgaven. Først blev skylden lagt på tømreren, selvom revnerne ikke er i det område, hvor tømreren har arbejdet (hvor filten i øvrigt står helt pænt). Herefter blev forklaringen, at filt naturligt vil revne, når det er lagt oven på en rørkasse — og at de kun ville udbedre det, hvis vi for egen regning først fik en tømrer til at opsætte gips. Som kunde kan man dog undre sig over, om der fra starten kunne være valgt en mere fleksibel løsning (fx elastisk spartel) for at mindske risikoen for revner.
Selvom tilbuddet i starten kan virke attraktivt, bør man være forberedt på, at samarbejdet kan ændre karakter, hvis der opstår udfordringer. Vores oplevelse er præget af manglende service, dårlig kommunikation og en konsekvent defensiv tilgang fra Samuels side.
Vi kommer ikke til at benytte firmaet igen og kan desværre heller ikke anbefale det til andre.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Troværdig og pålidelig information om opgaven

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
En helt igennem god oplevelse. Tilgængelighed. Tydelig kommunikation. Klare aftaler - som blev overholdt til punkt og prikke. Derudover søde mennesker fra start til slut både under planlægningsfasen og selve udførelsen af arbejdet. Mine bedste anbefalinger!

VILDLEDENDE PRIS
Derudover komme udgifter til farvetillæg, afdækning og miljøtillæg. Så fakturaen lyder på i alt 8.633 kr.
Så det væsentlige er at 2 timers malerarbejde koster 5.578 kr. Det er grådigt.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Årets maler? Meget muligt, men det fik vi desværre aldrig lov at opleve.. Efter at have aflyst første aftale, mødte de op til næste aftale for at give et tilbud. Vi modtog dog aldrig tilbuddet, selvom vi rykkede tre gange og hver gang blev lovet, at det var lige på trapperne. Til sidst gav vi op. Fair nok, hvis opgaven ikke var interessant for jer, men så kunne I melde klart ud. Komplet spild af alles tid.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Hurtig kommunikation om tilbud og opgave. Meget venlige.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Hurtigt svar på anmodning og besked om udførsels uge samt tilbud modtaget indenfor 10 minutter.
Kan næsten ikke gøres bedre.
Hvis det fortsætter, kan det kun ende godt.
Tak for en god start 😊

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Alle aftaler blev overholt til punkt og prikke.
Behageligt personale. Professional vejledning

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Tak til malerfirmaet Lykkebo, jeres maler Katja er bare fantastisk, venlig og laver et flot arbejde. Tak for en dejlig julegave og super go service.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Tak til malerfirmaet Lykkebo, deres bogholder er bare fantastisk, altid imødekommende og venlig.
Tak for go behandling og super go service.

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Dårlig behandling og ubehøvlet måde at snakke til en på.
Kommer i forbindelse med at jeg skulle hente en pakke ved Pokemon.dk men kan ikke finde ud af hvilken i gang eller hvilken vej jeg skulle gå. Gik derfor ind til malerfirmaet Lykkebo bliver så mødt af en meget ubehøvlet kvinde. Istedet for at hjælpe og være venlig. Siger hun vredt at det ikke var der og vender mig så ryggen og går sin vej!
Og den sidste kommentar inden hun lukker døren. Jeg sidder ligesom i møde lille skat !
Kommer for det første med min lille dreng på 5 år . Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det !

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Lykkebo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.