Altid imødekommende og utrolig…
Altid imødekommende og utrolig hjælpsomme.
Kan klart anbefales, god service og aftaler bliver overholdt.
Mvh
Tina & Søren
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Altid imødekommende og utrolig hjælpsomme.
Kan klart anbefales, god service og aftaler bliver overholdt.
Mvh
Tina & Søren
Hej hej alle søfolk🌊⚓️⛵️
Jeg afleverede min jolle med en ældre 20 hk Yamaha til Frederikshavn bådcenter😟, den ville ikke starte efter og havet stået stille, siden sidste års sæson. Da den blev sat væk for vinteren fejlede motoren ikke noget, tværtimod var den lige blevet serviceret ved ja, gæt lige “Frederikshavn bådcenter”🥺
Og motoren, den spinnede som en mis. Dette fortalte jeg selvfølgelig til Frederikshavn bådcenter😠 og jeg sagde også at de bare skulle eventuelt rense kaburator og hælde noget nyt benzin på. Så derfor var min overraskelse stor da jeg skulle hente båden, jeg skulle betale 4780 dkr. For der var blevet skiftet impeller og choker knap samt en ubeskrivelig del der var irret væk i følge Frederikshavn bådcenter.😢 Problemet med denne forklaring er bare at impeller blev skiftet sidste år,og choker knappen fejlede ingen ting og båden er højst brugt 20 timer siden den blev serviceret for 2500 hos Frederikshavn bådcenter😟. Men alt dette vil selvfølgelig blive påstand mod påstand og uanset bare skabe dårlig karma, så jeg har betalt regningen, men en ting er helt sikkert det bliver ikke i Frederikshavn bådcenter☹️ jeg indleverer min båd igen, rent tyveri hvis du spørger mig😳.
Vi kan klart anbefale at handle med Søren. Vi har lige købt en helt ny båd, og fra starten af var Søren hurtig og nem at kommunikere med, både telefonisk og pr. mail.
Søren gav en god løbende opfølgning under hele forløbet. F.eks. hvornår båden blev færdig på fabrikken i Polen samt et billede af da båden ankommer til Danmark osv..
Søren kom til Kolding med båden, og gennemgik hele båden med os.
Når vi efterfølgende har haft spørgsmål, har Søren igen været venlig og hurtig til at hjælpe.
Vi kunne helt sikkert finde på at handle med Søren igen.
Store ros herfra.
Susanne & Johan, Kolding
Hej Anders
Jeg forstår ikke din fustration vedr. benzin slange.
Du fik udleveret ny slange til din båd uden beregning.
Og vi har faktisk haft et stykke slange af den første type du købte liggende i benzin i 4 uge og
den benzin slange er ikke gået i opløsning.
Så hvad du har i din benzintank ved jeg ikke.
Havde købt 5m Benzinslange hos forhandleren i Frederikshavn som efter meget besvær blev installeret. Efter følgende fandt jeg ud af at det slange de havde solgt mig ikke var til benzin da det lækkede benzin i alle samlinger. Var nede og brokke mig og fik bestilt noget nyt hjem som jeg skulle betale differencen på hvilket jeg mener ikke er god kundeservice de bør bare give mig et nyt som plaster på det besvær... Dette er bare en af flere oplevelser jeg har haft i butikken så efter min mening er deres kundeservice dårlig selvom man efterhånden har brugt mange tusind kroner i butikken... Dårlig service... virkelig skuffet...
Ny Mercury 4-takt motor med 5 års garanti
Har købt 40 hk Mercury motor hos M-center Frederikshavn
Superpris og montering med i handlen.
Jeg kan varmt anbefale firmaet. Søren som jeg handlede med overholdt alle aftaler ,selv de mundtlige jeg lavede imens jeg holdt ferie i østen. Og siden haft god hjælp i tlf uden han tager sig betalt. Mvh carsten Kolding
Har lige købt ny 50 hk Mercury 4-takt.
Superpris og montering med i handlen.
Glæder mig til prøvesejlads i weekenden.
lige et surt opstød ang. MOTOR OG BÅDCENTRET FREDERIKSHAVN A/S... var ude for at høre omkring reservedele til en 50 hk yamaha fra 87'. ifølge dem vil en ny topkaburator koste 2500,- + moms og reservedele findes slet ikke mere til den årgang... efter råd fra en kammerat kontakter jeg så gjøl marinecenter som kan skaffe en ny til 1215,- + moms ydermere kan de skaffe samtlige stumper til selv samme kaburator.... Giver lidt stof til eftertanke, gør det ikke...
Har haft en båd til salg som m center havde en køber til .Båden blev så ikke solgt Da vi så nærmer os efteråret Og jeg bliver tilbudt vinteropbevaring af båden Og kan betale med et tilgode havende på kr 2000 + 1000 ekstra i alt kr 3000 vælger jeg så at afhente båden da flere udgifter på denne båd ikke er ønsket .Da båden så skal afhentes er mit tilgode havende blevet til en vask til 1500 kroner og resterende er blevet til annoncer .Så Skriftlig aftale kan varmt anbefales