Lysenbiler Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Ingen garanti på reparationer - siger de først efter reparationen de har lavet ikke virker. Vi fik AC på vores bil udskiftet i sommer 2024 og i sommer 2025 var den gal igen, men det ville Lysen ikke... Näytä lisää

Tænk der skulle gå 25 år, før jeg fik fornemmelsen af en bilforhandler/værksted der behandler ens bil som en baby. Under servicering kommer der et link til video hvor der vises standen og hvilken tin... Näytä lisää

Lysenbiler svarede aldrig på mine refleksioner. De giver mig en følelse af at Lysen Biler drives af en umoden ledelse. Min hustru og mig skriver et længere brev til Lysen Biler, brevet er dateret 27... Näytä lisää

Rigtig god service hos Lysen biler i Sorø. Skulle have skiftet til vinterdæk og havde bestilt en tid 1/2 time inden lukketid fredag. Grundet uforudsete forsinkelser kom jeg et kvarter for sent til... Näytä lisää

1. Autoliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Lysen Biler har været i branchen i mere end 40 år. Vi giver dig hele fem bilmærker at vælge imellem og vi har altid 75 - 100 nyere brugte biler på lager. Vores fokus på god kundeservice og kvalitet, har været afgørende for at vi idag kan byde dig velkommen i hele 3 bilhuse fordelt på Sjælland. Vi ses hos Lysen Biler i Sorø, Ringsted & Næstved. Lysen Biler forhandler Suzuki, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Fiat & Fiat Professional. Vi yder altid en god service Altid konkurrencedygtige priser Stort udvalg af nye & brugte biler Vi er altid friske på en hurtig handel

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hold jer langt væk

Kan absolut ikke anbefale lysen biler
deres værksted afviser at der er fejl på min Nissan micra to mekaniker køre uafhængig af hinanden i bilen den ene sammen med mig hvor bilen laver fejlen og siger bare at bilen kører som den skal og man ikke kan gøre noget efterfølgende kontakter jeg et andet Nissan værksted som jeg godt må da du må bruge Alle Nissan værksteder når bare de er autoriseret som siger at der er fejl på bilen som dog stadig ikke er rettet optimalt trods 6 uger sammen lagt på værksted efter kontakt med kundeservice afviser lysen tilmeld at at kigge på bilen igen da de mener at det er det værksted der har påbegyndt reparation på bilen som skal få den til at køre som den skal det til trods for at de afviste mig fra start af og kundeservice er af en anden mening da de netop mener at de burde kigge på bilen igen som sælgende forhandler
Opdatering!
Nu har man fundet ud af at bilen har en utæt cylinder og skal have ny motor men hvordan hænger det lige sammen lysens mekanikere sage jo fra start af at der intet var galt med bilen og nej det er ikke lysen der har fundet ud af at jeg køre med en defekt motor det er de for dumme og inkompetente til
Ja så er der også skiftet turbo godt nok mærkeligt i en bil som i følge lysen ikke fejlede noget

14. toukokuuta 2020

Er sku pænt utilfreds .

Er sku pænt utilfreds .. jeg har en tid kl 9 på værkstedet i Sorø ... og jeg kommer altid i god tid... men det der gør mig pænt sur er at min bil først bliver kørt ind 9:25 og ingen siger til mig at de er forsinket eller ? Hvorfor h..... skal jeg så komme kl 9 ... det Sku ikke fedt og side og vente endnu længere end beregnet ... dårlig service eller mangel på samme 😡

23. maaliskuuta 2020

Jeg kan desværre ikke give under en…

Jeg kan desværre ikke give under en stjerne, for så var det sket.
Dette omhandler værkstedet i Næstved, min kone har en Nissan Note, med automatgear, den har kørt 50.000 km.
Her forleden aften, startede den, men kunne kun trække lidt fremad og slet ikke bakke.
Så bliver bilen kørt til Lysen biler i Næstved af autotransport, hvor bilen er købt.
Næste morgen bliver bilen testet, det viser sig igen at den godt kan starte med lidt besvær, men kan på ingen måde yde kraft nok, til at drive gearkassen mv. Nu bliver den så elektronisk fejlmålt og samtidigt bliver der målt kompression, her viser testen at der ingen kompression er i nogle af cylindrene, men bilen kan starte.
Dommen til min kone er, at motoren er færdig og duer ikke mere, så der skal en ny motor til 50 til 60.Tusinde i den, hvilket min kone fortæller mig.
Det undrer mig meget, at den starter uden kompression, og derfor ringer jeg til min egen Nissan forhandler, for at høre om de vil kigge på den, og give en dom. Efter den er hentet i Næstved og kørt et andet sted hen, så bliver bilen testet igen, og deretfer bliver jeg ringet op, af min værkfører som fortæller mig, at nu kører bilen og de har kørt fint rundt i den både fremad og bakke mv.
De har skiftet en Solinodeventil, som åbenbart laver tryk i hele systemet, også til knastaksel mv. Og de kompressionstester den til 14. Bar på alle cylindre.
Så Kære Lysen biler, i skal lade være at sætte erhvervspraktikanten til at teste og reparere biler, eller er det bare et forsøg på at tjene nemme penge, på en dame som intet ved om biler.
Samtidigt tager i 1000kr. for testen. I burde skamme jer, og samtidigt betale de 1000kr. tilbage. Her har i mistet en ellers trofast kunde.

27. helmikuuta 2020

Endnu en god oplevelse.

Jeg har været til 60.000 km service med vores Suzuki Swift hos Lysen Biler i Sorø og endnu engang har det været en god oplevelse.
Da jeg bestilte service, blev jeg forespurgt om jeg skulle bruge en lånebil, men valgte at vente i deres kundeområde, mens den blev serviceret.
Jeg er pensionist, så der er nok andre som har mere brug for en lånebil, end jeg havde den dag.
Her er fjernsyn,dagens avis, varme drikke og andre kunder som jeg fik en god snak med om vores erfaring med firmaet og mange andre ting.
Det er venligt personale hele vejen igennem.
Da jeg fik udleveret bilen efter service, var den nyvasket, det vil jeg ikke just sige den var, da den blev afleveret. En sort bil er utaknemmelig at holde ren hele tiden.
Min kone og jeg kan varmt anbefale Lysen Biler, både når der skal købes nyt og bilen skal til service.
Vi købte vores første Suzuki Swift af Anders Lysen i år 2006 og havde den i godt ti år. Var kun på værksted med den, når den skulle serviceres. Derfor turde vi også godt købe en ny igen i 2016.

25. helmikuuta 2020

Imødekommende og professionelt forløb.

Jeg hentede en helt ny bil i går eftermiddags efter arbejde. Fra jeg besøgte deres udstilling i Sorø for første gang i sidste weekend til i går, der er jeg hele vejen igennem blevet mødt med en professionel indstilling til tingene og stor imødekommenhed hos deres salgstrainee Niclas. Han har hele vejen igennem forløbet kun mødt mig med en god og professionel rådgivning, som jeg mener, at virksomheden kan være stolte af. Det har galt købet af min gamle bil og ikke mindst i forbindelse med købet af den nye bil. Jeg glæder mig i hvert fald til samarbejdet årene frem, når bilen skal til de obligatoriske services med mere.

1. marraskuuta 2019

Beklager men jeg syntes sku man følger sig lidt til grin her.....

Her til Roskilde Dyreskue fik jeg kigget forbi deres stand og fik et helt igennem fantastisk forhåndsindtryg af lysenbiler sælger var åben hjælpsom og imødekommende.

Vi uddeler information og jeg skal til at modtage et tilbud fra deres Erhvervssælger ang. en special fremstillet Fiat Ducato med frost, automatgear mm. Jeg afventer, og venter, og venter efter at have sendt ham en mail d. 2-6-19, jeg tager derefter kontakt igen d. 26-6-19 der kunne jo være meget travlt efter det eller ferie. jeg ringer for for at vide at sælger har glemt os, nårh.... skidt pyt han skal nok se på det, og jeg skulle sende min mail igen som jeg gør d. 16-7-19. Der d. 16-7-19 for jeg så mit tilbud men på en bil som de har stående som ikke opfylder de krav som vi nu havde, nu begynder det altså at blive lidt fustrerende, jeg sender så en ny mail retur om det ikke var den bil vi havde snakket om. nu har jeg herefter haft ringet et par gange og jeg har stadig ikke noget jeg kan bruge og jeg syntes sku jeg har spildt en helt masse tid for ingen ting. Og nu igen efter 14 har jeg stadig ikke hørt noget igen🙁

Beklager men jeg syntes sku man følger sig lidt til grin her har spildt lidt over 1,5 mdr for et tilbud, mit råd find anden forhandler når det handler om deres erhvervsdel.

8. syyskuuta 2019

god service

jeg er fast kunde, når min bil skal have sevice, kommer jeg altid der.
jeg opdagede et par måneder efter service, at et beslag i motoren var gået løs, ved at bilen fik en raslelyd.
de klaredede det ved at svejse det fast UDEN beregning..
Det kalder jeg god service af en fast kunde..
Ros for det.

24. joulukuuta 2018

Stjerne service

Stjerne service, sælger der holder en aftale, selv når det kniber
Et værksted der sætter kunder i højsæddet og er meget konpetente
Har fået 2 biler leveret inden for 8 måneder, det gør man kun når der er positivt samspil

18. marraskuuta 2018

Lysensbiler er ikke interesseret i at…

Lysensbiler er ikke interesseret i at sælge bil til mig. Har været i dialog med dem i snart 3 uger. Det er en speciel bil, men deres service over for kunden er meget dårligt, de holder bare en hen og kommer med undskyldninger hele tiden. Har spildt en masse tid pga af dem.
Har fundet en anden forhandler som gerne vil sælge en bil til mig.

18. heinäkuuta 2018

Super service hos Lysen Biler Sorø

D. 04-01 2018.
Jeg har lige handlet bil hos Lysen biler i Sorø, Jeg fik en super god service og hjælp af sælgeren Klaus Tidemann, bedre service skal man lede længe efter..
Kan helt klart anbefale at handle bil hos dem.

4. tammikuuta 2018

Tak til Søren

Tak til Søren, her er en sælger som forstår kunderne og som er behjælpelig med alle spørgsmål.
Bilen den er jeg glad for, kører godt.
Tak til jer for en god oplevelse.

28. huhtikuuta 2017

Super godt sted

Super kundeservice, ingen problemer ved handel af bil. Glade medarbejdere der er meget hjælp somme, kan kun anbefale Lysen biler! ;)

19. marraskuuta 2016