Saanut 5/5 tähteä

Ik had 2 geurkaarsen besteld en ik kreeg ook 2 geurkaarsen, maar met de verkeerde geur. Ik heb toen contact opgenomen met de Luigistore en zij namen de volle verantwoording voor de fout. Niet kreeg ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had die Bolsius giftset juicy blis peach gehaald voor me vrouwtje ze is er verzot op en was snel geleverd top werk!

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,9

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Crème besteld aan de hand van eerdere…

Crème besteld aan de hand van eerdere ervaring elders. Wil exact dezelfde crème, stond ook op de website van Luigistore met etiket als bedoeld. Krijgt uiteindelijk na twee weken crème in volledige blanco pot. Zonder enige beschrijving. Hoe kan ik dit vertrouwen? Over de levertijd van twee dagen wat uiteindelijk twee weken werd maar niet gesproken.
Onbetrouwbaar bedrijf dus. Jammer!

3. heinäkuuta 2026

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel.
23 mei spullen besteld nog steeds niks binnen. Telefoon word niet opgenomen,mail niet beantwoord.
Als je toch zo je geld moet verdienen pfff...
Luigi store ,koop er lekker een zak lollies van👍

8. heinäkuuta 2026

Ware bestellt

Ware bestellt, bezahlt und nichts kam. Kontaktaufnahme per Mail und WhatsApp wo die Ware bleibt. Ist nicht mehr lieferbar, wir könnten was anderes liefern. Ich antwortete mit Nein. Ich möchte mein Geld zurück. Per WhatsApp wurde mir eine sofortige Rückzahlung versichert. Bis heute ist nichts passiert. Auch keine Antworten auf meine Benachrichtigungen.

17. huhtikuuta 2026

Waardeloos, oplichters!

Waardeloos! Het duurde eindeloos voordat de bestelling werd geleverd. Ik heb hier een mail over gestuurd en daarin werd me gezegd dat het binnen 3 werkdagen zou volgen. Dat kwamen er weer 10 bovenop. Toen de bestelling uiteindelijk binnen kwam, bleek het totaal iets anders te zijn. Vervolgens heb ik tot wel 10x toe contact gezocht via mail en whatsapp en ze laten helemaal niets weten. Ik vind het gewoon oplichting eerste klas. Niets bestellen bij deze gasten, waardeloos!!!

7. huhtikuuta 2026

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. Product besteld waarvan ik eerst een week op heb gewacht terwijl er 1 tot 3 bezorgdagen op staat. Na een week zelf contact opgenomen waarbij er gezegd werd dat het binnen 1 a 2 dagen verzonden zou worden. Track & trace gekregen maar het pakket is nog steeds niet bij dhl punt. Weer een week verder zelf weer een bericht gestuurd omdat ik nog steeds niks heb mogen ontvangen. En nu blijkt dat ze nog geen voorraad hadden van mijn product maar dat is nu net geleverd. Bijzonder dat je het aanmeld maar niks gaat sturen, communiceren is ontzettend moeilijk voor dit bedrijf. 18 maart besteld en vandaag 4 april pas mogen ontvangen. Beter iets dan helemaal niets zou je denken. Is het totaal niet het product wat ik heb besteld, het lijkt er niet eens op.
Bestel hier niet, als je geen bedrijf kan runnen doe het dan ook niet. Ik ga in ieder geval een melding maken bij de fraudehelpdesk want dit slaat nergens op.

4. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

onbeleefd na het versturen van het verkeerde product.

Ze stuurden me het verkeerde product en omdat ik het niet kon retourneren omdat er geen retourlabel bij zat, heb ik contact met ze opgenomen. Eerst reageerden ze één bericht, maar daarna twee dagen lang niets meer. Ik heb gemaild, ge-WhatsAppt, gebeld, enzovoort. Ze zeiden dat ik niet moest bellen (ook al hebben ze een telefoonnummer waarop je ze kunt bereiken) en omdat ik ze als laatste redmiddel een aantal keer had gebeld, zeiden ze: "Kunt u normaal doen ipv 15 keer bellen? Ik antwoord u vandaag, graag geduld." Ik zei dat ik niet kon bellen omdat er geen manier was om het verkeerde artikel terug te sturen en ze zeiden: "Omdat ik het druk heb." Wat voor winkel stuurt nou het verkeerde artikel en behandelt je dan zo terwijl je probeert het te herstellen? Echt vreselijk.

28. helmikuuta 2026

Verf gekocht bij Luigistore

Verf gekocht bij Luigistore. Het duurde iets langer dan verwacht, maar verder was alles goed. Via WhatsApp fijn geholpen met duidelijke uitleg en advies. Product was helemaal in orde.

30. tammikuuta 2026

Andere (goedkopere) artikelen ontvangen

5 januari besteld, uiteindelijk pas op 22 januari ontvangen ondanks diverse toezeggingen! Tot mijn grote verbazing echter andere artikelen gekregen die Action veel goedkoper verkoopt! (Ik was nu € 22,50 kwijt en bij Action was dit €4,63 geweest!) dus afbeeldingen en omschrijvingen op hun website kloppen niet, je krijgt uiteindelijk goedkope Action artikelen toegestuurd

22. tammikuuta 2026

Slechte naservice

Portkosten moeten betalen, pakket werd geleverd aan de andere kant van de stad, uiteindelijk zelf gaan ophalen en bleek dat Luigistore een verkeerd product had opgestuurd. Na opnieuw contact op te nemen, willen ze niets terugnemen, daarna geen reactie meer van hen. Nooit meer

1. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin