Lokaleenergiecollectief

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Mijn schoonvader(81) is door lokale…

Mijn schoonvader(81) is door lokale energie collectief gebeld om over te stappen naar Engie en zou zeker €120,- per maand minder betalen. Normaal verwijst hij de telefonist (Mike) naar zijn schoonzoon maar door lekker door te praten is mijn schoonvader er toch ingetrapt. Toen wij er achter kwamen zijn we in contact gegaan met Engie. Deze hebben alles teruggedraaid ivm valsheid in geschrifte en benaderen van kwetsbare ouderen. Het gasverbruik kwam totaal niet overeen en de digitale handtekening is door Mike gezet en niet door schoonvader.
TIP voor ouderen: herken je de persoon aan de andere kant van de lijn niet..HANG OP!!!

7. joulukuuta 2025

Gebeld door ene Mike

Gebeld door ene Mike. Onzinverhaal over overname van Hollandstroom naar blablabla, wist al mijn cliënts gegevens, mail gestuurd en 5 minuten later belde hij terug, mijn cliënt stom om er in te trappen, maar dacht dat het goed zat omdat hun al haar gegevens kloppend hadden.
Daarna geannuleerd bij Engie, dat ging wel heel netjes.
Mail en telefoonnummer van Mike en lokaleenergiecollectief natuurlijk niet in gebruik en telnr van Engie die erin stond niet juist.
Dat die mensen ‘‘s avonds rustig kunnen gaan slapen snap ik niet!
Maar ja, alle slechte intenties komen een keer terug……

11. marraskuuta 2025

Dont trust them

The call me and try to force me to renew a contract or take out a new one. I keep telling them no, but they try to fish out the bank account number.

2. lokakuuta 2025

Verplichte overstap

Ik ben gebeld door een vreselijk botte man. U bent nog niet overgestalt dus dat gaan we in orde maken was de 1e zin. Ik had geen idee waar hij het over had. Ja alle klanten stapten over en ik moest mee. Had geen keus. Ontzettend onvriendelijke man. Vond uitleg niet nodig het moest gewoon gebeuren. Aangezien ik erg ziek ben had ik niet de energie om er tegen in te gaan en ben tegen mijn zin overgestapt. Meneer had hier geen boodschap aan. Hoe beter ik meewerkte hoe sneller het gebeurd was
Vreselijk nare man en een nare ervaring.

14. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Lokale Energie Collectief

Lokale Energie Collectief

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met het Lokale Energie Collectief. Vanaf het eerste contact ben ik professioneel en vriendelijk geholpen. Richard van Gaal heeft me uitstekend begeleid bij het afsluiten van een energiecontract, en nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

Dankzij zijn hulp heb ik nu een energiecontract met een laag en vast tarief voor maar liefst 3 jaar, wat me veel zekerheid en rust geeft. Het hele proces verliep soepel, zonder gedoe of verborgen kosten. Richard dacht mee, gaf eerlijk advies, en was altijd goed bereikbaar voor vragen.

Kortom, een betrouwbare organisatie die doet wat ze beloven. Ik kan het Lokale Energie Collectief, en in het bijzonder Richard van Gaal, van harte aanbevelen!

17. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit is foute verkoop van energie

Dit is foute verkoop van energiecontracten. Ben net gebeld, gegevens kloppen stuk voor stuk niet. Zijn volgens mij bedriegers. Ze ontfutselen je tussendoor allerlei info waarmee ze je een aanbod kunnen doen. Stink er niet in!

21. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Blijven bellen voor een contract

Blijven bellen voor een contract. Zelfs na herhaaldelijk gezegd te hebben dat ik niet gebeld wil worden. Verwijzen niet naar bel me niet register. Hun verhaal klopt niet met wat bv de consumenten bond verteld of andere consumenten organisaties.

21. huhtikuuta 2025

Gebeld door Bennie Meyer

Gebeld door Bennie Meyer. Beweerde dat hij me eerder geholpen had met het afsluiten van een contract. Klopt niet. Alles was hij beweert klopt niet. Gelijk ophangen

4. maaliskuuta 2025

Onbetrouwbaar en agressief

Zeer agressieve benadering door ene meneer Benny Meijer. Accepteerde geen tegenspraak en/of uitleg van mijn kant en verbrak midden in ons gesprek de verbinding.
De tarieven die ze rondstrooien kloppen niet met de prijzen van de leveranciers.
Bovendien hanteerden ze nog mijn oude adres waar ik al 3 jaar niet meer woonde en klopte vanzelfsprekend het verbruik niet.
Had al direct geen fijn gevoel en heb gelukkig de tijd genomen om de consumenten bond en next energy te contacteren. Beide adviseerden wat ik al aanvoelen: VER VANDAAN BLIJVEN!

25. helmikuuta 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!!

Ze blijven me bellen vanuit energie collectief, alleen nu is hun nieuwe naam: lokaal energie collectief. Ze bellen zoals gewoonlijk met het verhaal dat ze hadden beloofd je te bellen met prijs verlagingen in de energie markt en ik natuurlijk beter kan overstappen. Het adres waar ze me over bellen woon ik trouwens al 4 jaar niet meer, en ze blijven volhouden mij aan het vorige contract geholpen te hebben, NIET DUS. Ik heb nooit deze mensen hun hulp aangenomen. OPDRINGERIGE OPLICHTERS. Die doen alsof je dom bent als je twijfelt aan ze.
Fris met een nieuw oplichtingsbedrijf gestart in 2025.

Tegenwoordig hou ik ze 20 min aan de lijn zodat ik uit eindelijk een ‘supervisor’ san de lijn krijg en neem ze dan in de zeik.
Beetje wederzijds leedvermaak.

Niks. Anders. Helpt.
Ze blijven me bellen.

2. tammikuuta 2025

Leugens over energie contract

Heel erg brutale beller die beweert dat ze me hebben geholpen bij het afsluiten van een contract. Wat bij mij zeker niet het geval is omdat ik dat sowieso in eigen hand houdt. Ze zeggen dat ze hebben beloofd terug te bellen wanneer de prijzen verlagen en dat is nu het geval... Uhhhh. Ja je zou er zomaar instinken. Ik zeg dat ik dat allemaal zelf doe maar deze man praat maar door en zegt dat ik naar hem moet luisteren. Ik vraag hem naar mij te luisteren omdat ik geen interesse heb en dit zelf wil blijven doen. Toch blijft hij dwingen dat ik naar hem moet luisteren. Ik zeg nee en heb opgehangen. Alles wat hij zei is gelogen. Het telefoonnummer was zichtbaar dat mij belde. Alle anonieme bellers heb ik geblockt.

2. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin