Inzethor raam Basic 80x120 cm wit
Ordernummer: 2005373
Inzethor raam Basic 80x120 cm wit
Hor op maat gekocht, maar de montage was een drama.
De maat van de hor leek uiteindelijk te kloppen, maar de montagehandleiding is onduidelijk en de meegeleverde bevestigingsmaterialen zijn allesbehalve gebruiksvriendelijk. De instructies laten niet goed zien hoe de klemmen precies moeten worden geplaatst, zeker niet bij een draai-kiepraam.
De schroeven wilden nauwelijks in de voorgeboorde gaten draaien en liepen vast voordat ze volledig waren vastgedraaid. Daarnaast werden verschillende soorten klemmen en blokjes meegeleverd zonder duidelijke uitleg waarvoor deze bedoeld waren. Hierdoor ben ik uren bezig geweest met passen, meten, demonteren en opnieuw proberen.
Uiteindelijk heb ik de onderste klemmen gemonteerd en de bovenzijde met dubbelzijdige tape vastgezet om het geheel werkend te krijgen. De hor zit nu, maar zeker niet dankzij de handleiding of het montagesysteem.
Pluspunt: als hij eenmaal hangt, lijkt de hor goed te functioneren.
Minpunt: onduidelijke montage, slecht passende bevestigingsmaterialen en onnodig veel frustratie.
Eindoordeel: een eenvoudige hor veranderen in een halve dag geklungel is geen prestatie waar een fabrikant trots op mag zijn.
Eerst dit product op proef besteld voordat ik mijn hele huis van horren zou voorzien, maar ik ga voor de rest van mijn woning op zoek naar een alternatief.
31. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu