Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden over de klantenservice van Livera. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Heel blij met mijn mooie aankoop. Ik blijf met een goed gevoel bij Livera winkelen!

Yritys on vastannut

1. Alusvaateliike
  2. Alusvaatekauppa
  3. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Schaamteloos jezelf ontdekken staat voor eens ongeremd voor jezelf kiezen. Jij komt op de eerste plaats. Bij Livera hoef je jezelf niet te verantwoorden. Jouw ontdekkingsreis is onze ontdekkingsreis. Daar hoef je je nooit voor te schamen. Ontdek jezelf. Ontdoe je van taboes. Ontdoe je van stigma. Ontdoe je van een BH die al jaren niet lekker zit. Ontdoe je van je social media. Hier ben je schaamteloos jezelf. Wij helpen je die ontdekken. Welkom in de schaamteloze zone. Livera Schaamteloos jezelf

2,0

1 tähti

On vastannut 29 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Heb een bh geretourneerd omdat hij te…

Heb een bh geretourneerd omdat hij te klein was, na 13 dagen gebeld hoelang het duurt voor ik mijn geld terug krijg, de telefoniste was reuzig aardig en heeft meteen gekeken of mijn retour er al was en deze was een dag ervoor inderdaad binnengekomen, zij heeft gelijk het retour bedrag aan mij terug geboekt en binnen een uur stond het op mijn rekening, dus al met al helemaal top

16. huhtikuuta 2026

Heel tevreden

10. huhtikuuta 2026

Lange levertijd

Het kan dan zo zijn dat ze opschrijven bezorging tussen 2 en 5 werkdagen. Maar ze maken er maximaal gebruik van. Is eigenlijk niet meer van deze tijd dat je zo lang moet wachten op je bestelling. Bikini voor de vakantie gekocht. In de winkel was mijn niet meer, en naar het filiaal laten komen zou 1 tot 2 weken duren. Dus maar online besteld. Helaas gaat hij niet op tijd komen.

Beste Livera,
Dank voor jullie reactie. Fijn dat de bestelling nu onderweg is.

Toch wil ik graag benadrukken dat een levertijd van 2–5 werkdagen behoorlijk ruim is voor een online bestelling. Ik heb mijn bestelling op vrijdag 10 april om 15:15 uur geplaatst, en de levering staat gepland voor 17 april. Dat betekent dat er volledig gebruik wordt gemaakt van de maximale levertijd, terwijl de communicatie ook een snellere bezorging (2–3 werkdagen) suggereert.

Omdat het artikel in de winkel niet meer beschikbaar was, leek online bestellen de snelste optie. Helaas betekent dit nu dat ik zonder de bestelling op vakantie moet, terwijl ik de bikini juist speciaal daarvoor had besteld.

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Thessa, we hebben het voor je nagekeken en volgens de tracking bij DHL zal jouw bestelling morgen 17 april worden geleverd. Dit is binnen 5 werkdagen na jouw bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en een fijne vakantie toe!

Zeer slechte service

Dure bikini gekocht welke ik binnen 1 week wilde retouren of ruilen. Helaas kassabon kwijt, maar wel aankoopbewijs via bankafschrift. Er was helaas niks mogelijk. Contact gezocht met klantenservice, waar ik uiteindelijk, na meerdere malen zelf contact te hebben gezocht, (zowel telefonisch als via mail) niks van heb vernomen. Geen Livera meer voor ons.

13. huhtikuuta 2026

Nul sterren waard

Nul sterren waard. Geen reacties terug. Ik wil mijn 60 euro terug. Als je belt nemen ze ook niet op. Geen bestellingen meer op deze site doen!

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Rianne, graag komen we met jou in contact aangezien we graag willen kijken naar een oplossing, echter kunnen we op jouw naam geen bestelling of e-mail terugvinden en herkennen wij ons niet direct in jouw review. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar service@livera.nl met hierin je bestelnummer.
We kijken uit naar je bericht.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bh's retour gestuurd en de…

Ik heb bh's retour gestuurd en de status van 2 pakketjes blijven beide toevallig op "onderweg" staan.

Ik heb het al 9 dagen geleden opgestuurd.

Als ik de reviews zo lees kan ik fluiten naar mijn geld. Niet te geloven dit.

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Caitlin, we zien dat jouw retour inmiddels door ons is ontvangen en aan je is terugbetaald. Dit is ook aan jou bevestigd per e-mail.

Saanut 5/5 tähteä

Livera winterswijk heeft personeel dat…

Livera winterswijk heeft personeel dat de tijd neemt voor je en met je meedenkt

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Saskia, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het personeel in onze winkel in Winterswijk! Dank voor je feedback!

Saanut 3/5 tähteä

Duurt lang

Het duurde best lang voor ik mijn bestelling had. Helaas pastte het niet en moest het retour. Ik kreeg na lange tijd geen geld terug. Klantenservice gebeld en er was iets mis gegaan. Paar uur later had ik het geld al. Mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk en begripvol. Retour aanmelden via de website vind ik niet duidelijk en omslachtig.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Karin, wat jammer dat je langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan gebruikelijk. Fijn dat onze klantenservice jouw terugbetaling na contact direct in orde heeft kunnen maken.
Jouw feedback over het aanmelden van je retour zullen we meenemen in onze evaluatie.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een arrogante en roddelende dames…

Wat een arrogante en roddelende dames op locatie Koperwiek!!! Over klanten praten op een negatieve manier met andere klanten en dan hard lachen. Wij hebben wel lingerie gekocht en op een onbeschofte manier geholpen!! Dit is vaker gebeurd op deze locatie!!

25. maaliskuuta 2026

Slechte service

Een mooie bikini gekocht bij Livera. Na een paar keer dragen; stak er helaas al een beugel uit. Ben terug gegaan naar de winkel, hoopte op een tegemoetkoming oid. Maar helaas; er werd gewoon gezegd ; we kunnen er niks aan doen. Waardeloos, slechte service en kwaliteit van de bikini dus.

7. maaliskuuta 2026

Wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd! Bestel niet online bij deze firma. Inmiddels wacht ik al 2,5 week op mijn bestelling. En de klanten service reageert eerst dat ik op m'n volgende bestelling €5 korting kan krijgen. Dat wil ik niet, ik wil deze bestelling binnen of m'n geld terug dat ik ergens anders kan gaan kopen. Helaas reageren ze hier niet meer op en ik heb nog altijd niks binnen en ook geen geld terug

. De webshop belooft binnen 5 werkdagen te verzenden. Die belofte kunnen ze er af halen. Waardeloos bedrijf.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Floortje, wat vervelend dat de levering van je bestelling zo vertraagd is. Jouw bestelling is in twee delen verstuurd en volgens de tracking van DHL zijn deze beide op jouw adres afgeleverd. Op ons laatste mailbericht, waarin wij je vragen welke artikelen je niet hebt ontvangen, hebben we geen reactie van je ontvangen. Als je dit aan ons doorgeeft dan gaan we dit verder voor je oplossen. We horen graag van je.

Totale chaos

3 setjes besteld. Vervolgens begon het drama. Ik kreeg 1 pakketje op tijd, maar er volgden er nog 2. Die kwamen maar niet aan, dat zou door een probleem bij DHL komen. Uiteindelijk kwam er weer 1 pakketje. Maar toen had ik nog geen setje compleet. De dag erna weer een pakketje. En nog steeds heb ik niet mijn volledige bestelling. Over iedere zending kreeg van zowel livera als DHL meerdere mailtjes waardoor de chaos in mijn mailbox compleet is. Gemaild naar de klantenservice, maar geen reactie. Ze zeggen dat het druk is en dat nog een mail sturen geen zin heeft. Ze zeggen niet hoe lang je moet wachten op reactie. Met andere woorden, zoek het maar uit. Dit was de eerste en laatste keer voor mij.

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Marijke, we vinden het heel vervelend dat je lang op je pakketjes hebt moeten wachten. De vertraging bij de levering hiervan is inmiddels opgelost en we zien dat je jouw volledige bestelling inmiddels hebt ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We wensen je veel plezier van je bestelling!

Saanut 1/5 tähteä

Slof direct na aankoop kapot, geen reactie van klantenservice

Na drie dagen was één van de twee sloffen al kapot, de zool liet los. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice met een foto en daar al twee maanden niets op gehoord. Ik kon vanwege een operatie (waar ik de sloffen ook voor had gekocht) niet zelf terug naar de winkel en het is natuurlijk belachelijk dat de slof kapot gaat direct na aankoop en je niet eens contact met de klantenservice kan opnemen.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Marije, wat vervelend om te horen dat één van de sloffen al zo snel kapot is gegaan, zeker omdat je ze juist had aangeschaft voor gebruik in het ziekenhuis. Helaas was de door jou gestuurde mail niet in onze inbox terecht gekomen waardoor je lang op een reactie hebt moeten wachten. Inmiddels hebben wij contact gehad met de Livera winkel waar je je aankoop hebt gedaan. Zoals we ook aan jou hebben doorgegeven, helpen zij je graag om dit samen netjes op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Bij Livera NIET online bestellen! Drama! Beter in de fysieke winkels kopen.

Op 3 maart 2026 kreeg ik een mailtje van Livera: De SALE-voorraad is aangevuld. Tot 70% korting in jouw maat.
Mijn model BH in de aanbieding en nog op voorraad in de webshop in mijn maat. Nog maar ééntje op voorraad in de winkels in mijn regio (waar ik ze normaal koop).
Dus besloten om deze keer óók online te bestellen.

Op 3 maart 2026 om 15:47 de orderbevestiging ontvangen.
Op 3 maart 2026 20:35 een mail met de mededeling: Jouw bestelling wordt geleverd in meerdere zendingen.
Een deel van je bestelling (2 van 3 BH's) is onderweg met DHL.

***Over de andere BH (ééntje) hoor ik niets?***

Volg je pakket (2/3) met behulp van het DHL trackingnummer.
Toen ik gisteravond (3 maart 2026) keek op de trackingcode stond erbij: geplande levering donderdag 5 maart.
Toen ik vandaag keek stond erbij: geannuleerd, retour verzender!

Ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Livera (033-2081012).
De medewerkster gaf aan: Ja, we zijn bekend met dit probleem. Vanmorgen was er ook al zo'n eentje.
Ik weet niet wat er aan de hand is. Dit moet DHL maar uitzoeken.
(Volgens DHL kan dit 7 tot 14 dagen duren...).
Moet ik DHL zelf nog bellen?
Nee, alleen de verzender kan contact opnemen met DHL. Ze zal hier nog wel even naar kijken...

Ik vroeg wat er zal gebeuren zodra mijn pakketje retour bij Livera binnen komt. Of het dan opnieuw naar mij wordt verzonden?
Oh, dan worden de BH's teruggeboekt als voorraad, dan kunt u ze eventueel opnieuw bestellen!
Ik weet niet wanneer ze precies teruggeboekt worden, dus kan ieder ander ze ook gewoon kopen...

Mijn verzoek aan de medewerkster =
Gaarne een nieuwe bestelling aanmaken met dezelfde 3 BH's die NU nog op voorraad zijn! en zodra de bevestiging daarvan binnen is met de trackingscode(s) van DHL, de oude order verwijderen. Beide facturen met elkaar verrekenen.

Nee, sorry mevrouw dit kan ik helaas niet voor u doen. Als u er zeker van wilt zijn dat u deze 3 BH's met 50% korting nog kan krijgen, dan moet UZELF maar even een nieuwe bestelling plaatsen (ter waarde van €118,00) en zelf de 1ste bestelling even annuleren. Maar dit kan pas als we weten waar het pakketje is.
(Geld retour is ook drama, zoals ik nu verneem van andere reviews...)
Dus een 2de bestelling durf ik niet aan! Straks gaat het weer mis en moet ik weken of maanden op mijn geld wachten...

Ik koop mijn BH's ALTIJD bij Livera in de winkel. Zeer vriendelijk personeel, en ik word altijd voorzien van goed advies over model/maat e.d.
Vandaar dat ik totaal niet had kunnen vermoeden dat de online webshop en online klantenservice van Livera zo slecht zou zijn...

Livera webshop waar is jullie klanten-SERVICE?

Een fout kan gemaakt worden, de kracht van een bedrijf ligt in de oplossing die ze voor de klachten/problemen bieden.

Ik ga ervan uit dat jullie dit netjes oplossen zoals verzocht.

Ik zie jullie reactie gaarne tegemoet.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Diana, wat vervelend dat je bestelling op deze manier is verlopen. Helaas zijn de twee pakketten door DHL retour gestuurd. Zodra dit bij ons bekend werd, hebben wij direct contact opgenomen met DHL om te achterhalen wat er precies misgaat.

Toen je telefonisch contact met ons opnam, was nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was en was er daardoor ook nog geen concrete oplossing. We begrijpen dat dit vervelend is, maar het kost helaas wat tijd om dit samen met DHL goed uit te zoeken. De oplossingen die je tijdens het gesprek hebt voorgesteld, kunnen wij binnen onze systemen en processen helaas niet op die manier toepassen.

Inmiddels heb je een update van ons ontvangen en vandaag volgt er nog een aanvullend bericht. We doen ons best om dit netjes voor je op te lossen.
We zien dat één van jouw twee pakketten vandaag in jouw regio is aangekomen en dus spoedig zal worden bezorgd. We verwachten dat de tracking van je tweede pakket ook snel zal worden geüpdate.
Onze excuses voor het ongemak. We wensen je alvast veel plezier van jouw aankooop!

Saanut 1/5 tähteä

Livera winkel koperwiek capelle aan den ijssel

Gisteren bij de livera winkel geweest op de koperwiek in capelle aan den ijssel nog half uur was deze open.
Ik had hier me bh maat laten opmeten door een stevige vrouw met rood kapsel ze zei dat ze geen push up bh,s zou hebben en met kant hadden in 85 a 90b maten dacht huhh vreemd maar oosterhof was nog een uur open denk kan niet dus ik daar maar heen en die mevrouw had me wel erg goed geholpen op de oosterhof rotterdam en die bh,s hadden ze wel degelijk.
Vanmorgen nog even gekeken in capelle en ze hingen daar gewoon vind dit echt heel erg verschikkelijk dat ze niet serieus was capelle koperwiek kom ik dan ook echt niet meer want elke vrouw wilt de goede juiste bh,s is tenslotte belangrijk voor de ondersteuning en om om de borsten mooi en netjes verzorgd te houden.
Koperwiek 0,1 oosterhof krijgt van mij een 9.9 scoren wil je iets goeds met goede hulp ga dan naar de oosterhof dit was mijn ervaring moest het toch even kwijt mooie dag dames.
Mvg soraya ruiter

1. maaliskuuta 2026

Mooie items

Onlangs een bestelling geplaatst op livera.nl. De bestelling kwam snel binnen. De items zaten ook nog eens fantastisch, dus ik ben een tevreden klant.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de bestelde artikelen en je deze snel binnen had! Bedankt voor je feedback!

Saanut 2/5 tähteä

Koop hier niet online!

Livera heeft prima service in de winkels, maar online is het drama. Verzending duurt een eeuwigheid, klantenservice reageert erg traag en retourneren is zo’n gedoe dat ik ben afgehaakt. Set maar op Vinted verkocht. Ik koop nooit meer online bij Livera!

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Marleen. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze online service. We hebben je Click & Collect-bestelling van 28 januari nagekeken. Deze is binnen de gestelde 3 tot 5 werkdagen verstuurd en heb je op 4 februari opgehaald in de winkel. Je e-mail van 3 februari is dezelfde dag beantwoord. We begrijpen dat het vervelend is als het niet lukt om een retour aan te melden. In dat geval had je uiteraard contact met ons kunnen opnemen, dan hadden we je hier graag bij geholpen. Mocht je alsnog hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Heel tevreden

Ik heb onlangs 2 bestellingen gedaan via de website. Beide bestellingen had ik binnen enkele dagen in huis. Alle artikelen waren naar wens, hele goede kwaliteit. Ben heel tevreden. Ik ga zeker vaker bestellen bij Livera.

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livera

Beste M.K., wat fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling! Bedankt voor je feedback!

8 maanden aan het wachten op €40

Al vanaf VORIG JAAR JUNI!! gezeik met de klantenservice. Niks word opgepakt! In de winkel super slecht behandeld en alle Livera Bh's stuk binnen een half jaar. Op de website staat duidelijk dat je binnen een half jaar retouren kan! Winkel oudste was asociaal en het lag aan mij.
Melding van gemaakt dus bij klantenservice en gewoon inmiddels 8 maanden verder en je word gewoon niet geholpen!!!

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livera

Beste Demy, wat vervelend dat je ontevreden bent over de kwaliteit van de gekochte BH's en de aangedragen oplossingen van de winkel waar je de artikelen gekocht hebt. Ondanks dat je niet in de gelegenheid was om op de uitnodigingen van de winkel in te gaan om de situatie te bespreken, is toch besloten om je een tegemoetkoming aan te bieden in de vorm van een cadeaubon. De winkel heeft hierover contact met jou opgenomen. We vertrouwen erop dat de situatie hiermee naar tevredenheid is afgehandeld.

Saanut 3/5 tähteä

Trager dan traag, zonder reactie maar wel goed hersteld.

Op 17/12/2025 een bestelling gedaan, ervan uitgaande dat deze 24/12 (voor kerst) binnen zou zijn. 19/12 bericht dat bestelling aangemeld is voor verzending. Geen actie tot 29/12/2025. 23/12 mail gestuurd met klacht. Geen reactie. Zojuist weer een mail naar de klantenservice gestuurd. Nu wel automatische reactie. Ik ga bestelling hoe dan ook terugsturen en bestel niets meer bij deze website. Onbetrouwbaar. Ervaringen in live winkels wel prettig. Maar online dus echt heel slecht. Zonde.

Helaas pas na melding hier een reactie. Met het aanbod gratis te retourneren, en daarom drie sterren. Echt keurige reactie van klantenservice, maar waarom niet eerder informeren?
Mijn dochter vindt de pyjamabroek te mooi om terug te sturen en dat vindt ze ook slecht voor het milieu, dat ben ik met haar eens. Mijn ervaringen met Livera zijn verder goed.

29. joulukuuta 2025

Beste Elsbeth,
Wat vervelend dat het niet gelukt is om jouw bestelling voor de kerst te ontvangen. Wegens de slechte weersomstandigheden in Frankrijk hebben er pakketten helaas vertraging opgelopen bij de verzending vanuit ons warehouse. We vinden dit heel vervelend en ik zie dat we je in ons e-mailcontact hebben aangeboden om geen retourkosten in rekening te brengen wanneer je jouw bestelling retour stuurt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Team Livera

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin