Ongelooflijk snel geleverd
Ongelooflijk snel geleverd. Het product was goed verpakt. Top!
Livera biedt wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor ondersteuning en bescherming van de lever.
Hollanti
Ongelooflijk snel geleverd. Het product was goed verpakt. Top!
Ik ben nu een 2maand bezig en de laatste lever controle was super goed.
Sinds 3 jaar is hij nog nooit zo mooi geweest ik ben geen grote drinker ik drink alleen bij een feestje , maar ik heb wel levercirrose en zelfs daar is het goed voor.
Ik blijf hier mooi mee door gaan in de hoop dat mijn lever zo mooi blijft 👍👍👍
Ik ben heel tevreden met Livera! S'ochtends voel ik me fit en scherp, ook heb ik een paar wijntjes gedronken de avond ervoor.
Levering is snel en de prijs eerlijk!
Ik gebruik Livera elke ochtend, en ben er zeer tevreden over.
Levering is snel en goed. De pouches kunnen via de brievenbus worden bezorgd, wat een pluspunt is voor mij.

Vastaus yritykseltä Livera
Snelle levering en na een week merk je al verschil.
Ben er erg tevreden over. Al voor de 2e keer besteld.

Vastaus yritykseltä Livera
Sta veel beter op na het drinken van wijn, slaap ook beter.

Vastaus yritykseltä Livera
Ik had een bestelling geplaatst die binnen een paar dagen bezorgd zouden zijn.
Het werd niet binnen afgesproken tijd geleverd en ik moest een paar weken weg.
Contact opgenomen en Livera heeft de bestelling uitgesteld tot ik weer terug was en ik kreeg als vergoeding voor ‘niet op tijd bezorgd’ een extra potje.
Super service en snelle reactie! Top!

Vastaus yritykseltä Livera
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.