Lion Beddenshop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen g... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

108 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne zachte en mooie flanellen lakens

Hele fijne zachte en mooie flanellen lakens en een zeer correct bedrijf om zaken mee te doen, heel betrouwbaar, ik werd keurig van alle stappen op de hoogte gehouden.

14. helmikuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Nog maar een keer een review proberen…

Nog maar een keer een review proberen te plaatsen. Aangezien de vorige niet geplaatst is. Ik heb 2 splittopper hoeslakens besteld. De maat is prima, het materiaal ook, maar wat een lelijke kleuren. Ze komen naar mijn idee niet overeen de naam die ze hebben. Zo komt de zandkleur namelijk helemaal niet in de buurt van een zandkleur, ik zou bijna zeggen, geel/oranje. Helaas 2 miskopen dus

2. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Compleet pakket

Een makkelik traject om te bestellen. Bij het afhalen in de vestiging Spijkenisse kreeg ik nuttige informatie en was de medewerkster uiterst behulpzaam

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lion Beddenshop

Dank voor de mooie review, we gaan hem zeker doorgeven aan ons filiaal in Spijkenisse.

Saanut 5/5 tähteä

Snel verzonden en netjes ingepakt!

Snel verzonden en netjes ingepakt!

Fijn warme flanellen hoeslakens, en super dat er ook minder standaard maten te koop zijn, zoals voor ons 120x200 kinderbed.

27. tammikuuta 2026

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, reageerde zelfs in weekend op mijn mail.
Product was uitverkocht en kon het niet meer bestellen. Nav mijn mail is er in magazijn gekeken. Er waren nog een paar . Zo kon ik toch bestellen, super.

En dekbedhoes is fantastisch. Heerlijk materiaal de Teddy ribfleece.
Heb er inmiddels 4.

17. tammikuuta 2026

Dank voor de mooie review.
Fijn dat we u toch nog hebben kunnen voorzien van het gewilde artikel.

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze op de website

Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt wel overeen met de foto's. Of het materiaal ook mooi blijft na wassen moeten we nog even afwachten...

14. tammikuuta 2026

Prachtig dekbedovertrek

Prachtig Eleganzz dekbedovertrek. Kwaliteit was buiten verwachting en ook fijn dat er een rits onderin zit. Dat is fijn met wassen zodat er geen andere was in kan gaan zitten. Ook voor een prima prijs en snelle levering. Al met al onze 1e keer bij Lions beddenshop maar waarschijnlijk niet voor het laatst!

8. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin