Lion Beddenshop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

108 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen…

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen goed woord voor deze shop over. Niet bestellen de kwaliteit is echt heel slecht eveneens de klantenservice

15. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ruime sortering en uitstekende prijs/kwaliteit

Wat een top bedrijf. Goede website, ruime sortering en voor wie dat wil (of in de buurt woont) een fysieke winkel. Koop hier regelmatig producten en eigenlijk over alles tevreden. Prijs-kwaliteit is echt dik in orde. Ik blijf hier in ieder geval klant. Betrouwbaar.

5. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een tencel zomer dekbed besteld

Een tencel zomer dekbed besteld. Heel snel geleverd. Wij wonen boven onze winkel. Dat doorgegeven aan Lions. Dit hadden zij ook netjes geschreven op het adreslabel. De bezorger zei: ik moest wel aanbellen, want dat staat hier. 😀. Het dekbed is heerlijk dun maar toch niet fladderig. Ook fijn dat ze duidelijke wasvoorschriften erbij hadden gedaan.

1. kesäkuuta 2026

Beste Thea,
Dank u wel voor de mooie review.
We zijn er blij mee, dat alles voorspoedig is verlopen en dat het dekbed goed bevalt.
Op naar de zomer!
Groet,
Team Lionbeddenshop

Heb 2 dekbed overtrekken gekocht

Heb 2 dekbed overtrekken gekocht. Deze slapen heerlijk zacht. Hopelijk gaan ze ook een tijd mee. Duidelijke website met veel keuze en de prijzen zijn goed.

2. toukokuuta 2026

beste Linda,
Wat fijn dat u tevreden bent met de dekbedovertrekken.

Fijn dekbed!

Alles prima geregeld! Mooi dekbed!

14. huhtikuuta 2026

Beste Anneke,

Misschien kunt u contact opnemen met onze klantenservice en aan hen doorgeven dat het artikel beschadigd is .
Zij kunnen dan met u tot een oplossing komen.
U kunt dit doen via klantenservice@lionbeddenshop.nl of via 0174297365
Hopend op uw medewerking.

3x Bettbezüge mit Kissen

Tolle Ware beste Preise und schneller Versand. Danke gerne wieder.

2. maaliskuuta 2026

Beste,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Met vriendelijke groet
LIonbeddenshop

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk! Zeker een aanrader om spulletjes online te bestellen.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lion Beddenshop

Dank voor de mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, netjes ingepakt.
Prijs kwaliteit helemaal ok.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lion Beddenshop

Dank voor de mooie review.
Lionbeddenshop

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin