Linnea & Basilika Mat värd en omväg! Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Eslöv- 400kr för buffé för mig och sonen. Kall, torr och smaklös mat. Oätligt, sämsta jag ätit på mycket länge. Förväntar mig mer för det priset.

Saanut 1/5 tähteä

Restaurangen, och toaletten, skulle behöva ses över i förhållande till renlighet, men förutom det så var maten orimligt dyr i förhållande till både vad som serveras och även vilken kvalitet. Dessutom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Linnea & Basilika Asiatisk Restaurangen I Sjöbo Kommun. Högsta Betyg får de av oss. Fantastisk god mat och bästa servicen trevlig lokal och varm mat.Vi har provat även i Skurup och i Staffanstorp sa... Näytä lisää

1. Aasialainen ravintola
  2. ja myös
  3. Thairavintola
  4. Vietnamilainen ravintola

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Linnea & Basilika™ Här på Linnea & Basilika™ använder vi endast färska grönsaker, autentiska kryddor och örter samt kött av utmärkt kvalité. Hos oss tillagas alla rätter efter just er beställning och önskemål. Vår matlagning har sitt ursprung Thailand och Vietnam. -Helt enkelt, Mat värd en omväg.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Otrevlig serveringspersonal

Otrevlig serveringspersonal. De gav mig take away menyn av misstag sade hon och sedan kom och sade att det blir inte 189 utan 315. För en lunch med ett glas vatten till 😲👀😖
Hur ger man fel Meny av misstag?

20. syyskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Fat and happy Thai

Fat and happy Thai som lever mer på sin inredning än kockarna. Luncherna bra, men undvik att hämta hem mat. En sån enkel rätt som Kyckling med cashewnötter förvandlas till ett hav av salt soja, kyckling och grönsaker som man behöver förstoringsglas för att hitta. Ni borde ta ett studiebesök till Gourmet Thai i Karlshamn som lagar samma rätt med kärlek, massa goda grönsaker och lite sting. Rekommenderar er hellre att gå till China Town på Sundstorget som lagt pengarna på kockarna i stället för inredningen.

3. huhtikuuta 2024

Tomt i grytorna efter 13.30

Buffelunch mellan 11.00 och 14.30 stod det på skylten. Kom kl 13.30 för lunch i Kristianstad. Betalas direkt vid ingång utan insyn på någon buffe. Totalt tomt i grytorna förutom lite nudlar och någon biffgryta. Pris 140 kr. Kan vara värt 140 spänn i läropengar för aldrig mer återkomma.

13. maaliskuuta 2024

Oj vad dåligt

Oj vad dåligt. Skitig restaurang, golven alldeles grusiga,ingen plockade av och torkade borden. Killen i kassan höll bara på med sin dator och telefon. Nästan tomma fat på buffen,ingen fyllde på och det som fanns var inte fräscht. Vi har ätit här många gånger men detta var uruselt! Aldrig mer!

27. helmikuuta 2024

Linnea och basilika löddeköpinge

Linnea och basilika löddeköpinge

Mycket bra mat.
Både jag och barnen älskar att äta buffen här och vi har gjort detta sedan barnen var små.
Det är i ungefär 10 års tid nu.

Bra mat, bra personal, barnvänligt och ett lustigt minne är när de tom lyckades få fram ketchup till 2 småttingar 😂

Man känner sig som hemma på linnea och basilika i löddeköpinge.

Vi har även varit i Staffanstorp, skurup, hässleholm och landskrona och jag är övertygad om att Linnea och basilika kommer att växa ännu mer på fler orter då deras mat är
riktigt bra!

Lund hade verkligen behövt en linnea och basilika de med 💪

5. tammikuuta 2024

Besviken lunchkund

Ringde först och kollade om det gick att beställa sallad till lunch och fick ja till svar. Sallad med räkor eller oxfile. Åkte till Linnea och Basilika, beställde min sallad och får ut något av det mest sorgliga i salladsväg jag har upplevt. Endast mycket ledsen isbergssallad indränkt i en superstarkt dressing. Några ynka små räkor simmade i tallriken. Allt till priset av 94 kr. En riktigt besvikelse.

13. lokakuuta 2023

Supergod sushi

Två gånger har jag hämtat hem sushi. Den var jättegod!! 😋 Kommer att köpa dem många fler gånger! Men sedan provade jag Anka i ananas sås.. den var alldeles för stark i min smak! Kände inte smak av anka utan bara stark chili😂

10. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Linnea & Basilika Asiatisk Restaurangen…

Linnea & Basilika Asiatisk Restaurangen I Sjöbo Kommun.
Högsta Betyg får de av oss.
Fantastisk god mat och bästa servicen trevlig lokal och varm mat.Vi har provat även i Skurup och i Staffanstorp samt Svågetorp men tyvärr inte lika bra resultat och serviceinriktning med maten eller att hålla maten varm och påfylld på Buffen`.

28. helmikuuta 2023

Super service o mat

Vi har varit på Linnea & Basilika i kungsbacka 3 gånger. Då åker vi från Göteborg dit. Alla gånger har servicen varit super, maten är väldigt god. Våra starkaste rekommendationer.

14. helmikuuta 2022

Linnea & Basilika, Världsklass

Idag varit i Thailand! Menar besök på Varbergs restaurangen Linnea & Basilika på Lugnetrondellen.
Här erbjuder dom både lunch och helgbrunch till ett förmånligt pris. Lokalen är stor, lugn och med inspiration från Sydostasien. Ljuv avslappnad musik spelas i högtalarna.
På Linnea & Basilika™ används endast färska grönsaker, autentiska kryddor och örter samt kött av utmärkt kvalité.
Lunchbuffén innehåller alltid minst 9 hemlagade varmrätter samt 3 såser. I lunchbuffén ingår även stor salladsbuffé, läsk, vatten, kaffe/te, kaka, bröd, smör och räkchips.
Varmrätterna som serveras på lunchbuffén roteras från ordinarie a la carte menyn. Det serveras således inte samma wokrätt två gånger under samma vecka. Rekommenderas. Gott om plats och god mat. Hit går jag gärna igen. Mycket trevlig och vänlig personal.

25. lokakuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin