Was looking for remortgaging spoke with Stephen Beigh or so he is so rude, doggy and non transparent over the phone. I felt uncomfortable after he getting all my detailed information and wouldn't shar... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Niestety kalendarz adwentowy bardzo mnie rozczarował. Zawartość jest słabej jakości – w środku znajduje się mnóstwo bardzo małych, powtarzalnych kulek, które nie robią żadnego wrażenia. Całość sprawia... Näytä lisää
OPINIA EDYTOWANA: Otrzymałam informację, że moja reklamacja została uznana i natychmiast wysłany został do mnie pierwotnie zamówiony smak pralin, którego wcześniej nie otrzymałam. Ku mojemu zaskocz... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Not impressed
Not impressed. I adore Lindt chocolate and signed up last year. I received a birthday voucher last month for a free 200g red box in store or online, which is useless. There are no stores anywhere near me and to use online one has to spend £20 - just to use a £6 voucher!!! How is that a free birthday gift???? The box wasn't even showing online at the time I tried. What's wrong with a voucher to spend in a supermarket that sells the product? I even emailed but got a curt email saying that's what the offer is as if the person didn't understand the query.
My son is currently visiting from N. Ireland and happened to go past the Wembley shop today so he tried there only to find they don't have the red box in stock. Would it have hurt them to offer an alternative? Extremely poor customer service and I will be cancelling my membership.
Unikać współpracy!!!
Próbuje się od 2 dniach dowiedzieć o status mojego zamówienia! Zgłoszę Państwa do ochrony praw konsumenta oraz do głównego oddziału marki Lindt , czy zdaja sobie Państwo sprawę , że obsługa klienta psuje reputacje marce!? Pam Marek Malinowski od B2B ma od tygodnia wyłączony telefon na kontakt email z jego strony również nie można liczyć!
brak nadzienia w czekoladzie z koniakiem
W dniu 7.10.24 nabyłem dwie czekolady Lindt. Czekolada z koniakiem nie zawierała nadzienia - błąd w produkcji lub w przechowywaniu. Na formularzu ze strony Lindt złożyłem reklamację (ze szczegółami i zdjęciami zakupu) i do dziś nie została ona rozpatrzona.
czekolada do wyrzucenia, a podejście do klienta wysoce nieprofesjonalne.
To jakaś parodia sklepu
To jakaś parodia sklepu - zamawia się towar z personalizacja dla kontrahenta, lindt produkuje zupełnie coś innego i wszystko co można zrobić to złożyć reklamacje która dostanie kiedyś rozpatrzona. Jako serwis b2b brzmi to komicznie, tym bardziej że błąd widoczny jest na pierwszy rzut oka. Nigdy więcej użerania się, na maile nie odpisują , na telefony konsultant rozkłada ręce twierdząc że nic nie może zrobić. Tak zachowuje się firma krzak z garażu, a nie podobno wielka spółka
Obsługa dramat
Jeśli wszystko jest okej, to jest okej. W moim przypadku zgubili zamówienie, dopiero po kontakcie po 2 tygodniach, powiedzieli, że zamówienie nie wpadło w system i nie mogą go zrealizować i zwrócą pieniądze, a w ramach rekompensaty dostanę kod zniżkowy. Po niecałym miesiącu gdy chciałem wykorzystać kod zniżkowy, okazało się, że jest nieaktywny. Próba nawiązania kontaktu nieskuteczna, po 4 mailach bez odpowiedzi dałem sobie spokój.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.