Jeg købte ting fra Maileg. Legehimlen havde et godt tilbud på ‘huset’ Super hurtig levering. Jeg var i kontakt med Tanja, da jeg havde bestilt dobbelt, af en af tingene. Tanja er meget servicem... Näytä lisää
Nemt at bestille, hurtig levering og en god oplevelse hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Som altid, har det været en god oplevelse, at handle hos Legehimlen. Fantastisk service. Fine varer til fair priser, meget hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Fantastisk webshop Min søn fik en grøn løbecykel i julegave selvom vi havde ønsket os den i blå og jeg skrev til kundeservice om problemet og kundeservice reagerede prompte og var en kæmpe hjælp, de... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Legehimlen.dk
Legetøj med indbygget glæde og udvikling. Her finder du trælegetøj, Maileg og kvalitetslegetøj med god samvittighed og tryghed for dig som kunde.
Find dine julegaver, kalendergaver, fødselsdagsgaver, dåbsgaver og barselsgaver hos legehimlen.dk.
Benyt dig af vores gaveservice: smuk indpakning og din personlige tekst på kort sendt direkte til modtager. Fører bl.a.: Maileg, Trybike, Scoot & Ride, Schleich, MaMaMeMo, PUKY mange andre gode mærker.
Villemoesvej 2, 7560, Hjerm, Tanska
- kundeservice@legehimlen.dk
- www.legehimlen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Alt gik planmæssigt
Super god service
Super god service! Særligt én e-mail efter køb, som fortæller dig præcist hvad der kommer til at ske med din bestilling og hvornår du kan forvente at modtage den. Jeg modtog med dao inden for 2 dage (på en Lørdag).
Fik pakket gaven fint ind ✨
Tak for en god og positivt oplevelse.
Rigtig fin service og hurtig levering.
Rigtig fin service og hurtig levering.
Jeg havde lavet en fejl i min bestilling og blev kontaktet på sms, om det nu også var rigtigt det jeg havde skrevet - det var det ikke så tak for at du undrede dig og rettede i min bestilling.
Vh Ulla
Det er super effektivt at shoppe på…
Det er super effektivt at shoppe på hjemmesiden og legehimlen er oftest meget konkurrencedygtige ift. priser og samtidig et godt bredt udvalg af fine produkter.
Positivt
Positivt: Fint produkt til god pris. Hurtig levering.
Negativt: Man bliver bombarderet med mails bagefter.
Super flotte varer,i god kvalitet.
Super flotte varer,i god kvalitet.
Fantastisk service,jeg kan kun anbefale at shoppe ved legehimlen.dk😀
God og hurtig handel.
God og hurtig service
Fin og hurtig levering🙏🏼☺️
Dejligt sted at handle.
Dejligt sted at handle.
Sød, venlig og dygtig betjening.
Jeg giver 5 stjerner.
Fin kundebetjening og god til at…
Fin kundebetjening og god til at informere og ekspedition og forsendelse. Oven i købet udenfor normal kontortid blev der taget action.
Så fint, fint sted at handle.
Jeg er meget tilfreds og kan anbefale Legehimlen.
Super
Super, vare hurtigt frem og retur varer, gik som det skulle uden problemer, handler der igen.🤗👍
Legehimlen kan klart anbefales
Legehimlen kan klart anbefales. God hjemmeside, stort udvalg og super hurtig levering😊
Varen kom hurtig frem
Varen kom hurtig frem - selvom det var juletid
Ordre gik igennem uden problemer og…
Ordre gik igennem uden problemer og varen blev leveret til tiden