God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest . Alle spring bliver sat op så der kan vurderes om det er den rigtige hest der er indkøbt. Så får den fint hestepas med �... Näytä lisää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service hos Mikkla Min pakke blev desværre væk i pakkeshoppen, og jeg fik besked på, at jeg skulle kontakte virksomheden, jeg havde købt varen hos. Jeg ringede derfor til... Näytä lisää

Vi fik lavet broderi på vores datters egne bamse/sutteklud og det er simpelthen blevet så fint på dem alle trods forskellige materialer. Vi sendte blot bamserne til firmaets adresse og kort tid eft... Näytä lisää

Det er anden gang jeg handler hos mikkla. Jeg har fået den samme dåbskjole graveret 2 gange. Utrolig professionel arbejde. Virkelig god kundeservice. Jeg kan kun anbefale Mikkla. Guld fortjent fem stj... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Lastentarvikeliike
  3. Lelukauppa

Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Flot silkebånd med broderi

Flot silkebånd med broderi.
Meget hurtig levering

6. maaliskuuta 2026

Kære Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du er glad for silkebåndet med broderi – og at leveringen var hurtig.

Vi gør os umage for, at både kvalitet og levering skal være i top.

Betinna – Mikkla

God kundeservice og betjening…

God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest .
Så får den fint hestepas med 😄🏇. Tak for god betjening, vi kommer igen når stalden skal udvides .
I forstå jer på børn og jeres indlevelse i det enkelte barn. Tak

8. maaliskuuta 2026

Kære Karina

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os, da I skulle finde den helt rigtige kæphest.

Vi elsker at gøre lidt ekstra ud af det – også når springene skal sættes op, så man kan prøve ordentligt, og selvfølgelig med et rigtigt hestepas til den nye hest 🏇

Det betyder også meget for os, at du oplever, at vi møder børnene i øjenhøjde. Kæphesteuniverset handler netop om leg, fantasi og gode oplevelser for børnene.

Vi glæder os allerede til at se jer igen, når stalden skal udvides 😊

Ingen pædagogik...

Var på hest og rytter messe med min datter hvor de havde en kæp heste stand, man kunne prøve.
Min datter oplevede at blive overfuset og talt meget grimt til af det personale der stod på standen.
Vi var rystede og min datter var meget påvirket af det efterfølgende.
Årsagen var, at hun havde sat 1 af de ca. 5 spring op der stod og sprang over det med en kæphest, men personalet havde lige sat det ned. Og det burde min datter så altså selv kunne tænke sig til, at hun ikke skulle røre ved. Vi var lige ankommet, hvilket jeg påpegede men kvinden fortsatte med at skælde ud. Fik min datter ud hurtigt.
Vil aldrig handle der!

7. maaliskuuta 2026

Kære Faktura nr. 199331

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det gør mig oprigtigt ked af at høre, at besøget på vores kæphestebane på Hest & Rytter-messen ikke blev en god oplevelse for jer – og især ikke for din datter. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at børn skal føle sig, når de besøger vores stand.

På vores kæphestebane er der desværre nogle få regler, som vi er nødt til at håndhæve. Det skyldes først og fremmest sikkerheden, da banen foregår inde i en hal med hårdt gulv og ofte mange børn på banen samtidig – også mindre børn. Derfor må springene ikke sættes op af børnene selv. De skal stå i en bestemt højde, så alle kan være med, og for at undgå uheld. Reglen fremgår også af skiltningen omkring banen.

Det sagt, så er tonen selvfølgelig vigtig. Jeg er selv pædagoguddannet, og hele ideen med kæpheste hos Mikkla bygger netop på leg, læring og trygge oplevelser for børn. Derfor gør det mig også oprigtigt ked af det, hvis kommunikationen er blevet oplevet som hård.

Vi tager altid feedback alvorligt og taler løbende med vores personale om, hvordan vi guider børn på en venlig og tryg måde – også når regler skal forklares.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på kundeservice@mikkla.dk
, hvis du har lyst til at uddybe oplevelsen. Jeg vil meget gerne høre mere.

Betinna – Mikkla

God hjemmeside og hurtig levering

26. helmikuuta 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både en god hjemmeside og hurtig levering.

Vi gør os umage for, at det skal være nemt og trygt at handle hos os.

Kom hurtigt efter bestilling

Kom hurtigt efter bestilling, selvom der var personlig navn på

19. helmikuuta 2026

Kære Dennis

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at din ordre nåede hurtigt frem – også selvom den havde personligt navn på.

Vi gør os umage for at få alle ordrer hurtigt afsted, også når der skal laves noget personligt.

Det var super

23. helmikuuta 2026

Kære Kaj

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Tak fordi du handlede hos Mikkla – du er altid hjertelig velkommen igen.

Betinna – Mikkla

En super lækker og overskuelig…

En super lækker og overskuelig hjemmeside. Hurtig modtagelse af det købte. Sødt kort som er håndskrevet, der er langt sjæl i jeres arbejde. Super oplevelse 😁😁

17. helmikuuta 2026

Kære Rene

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hjemmesiden som overskuelig, og at din ordre nåede hurtigt frem.

Det betyder også meget for os, at du lagde mærke til den håndskrevne hilsen – vi synes selv, det giver lidt ekstra sjæl i pakkerne.

Tusind tak for dine pæne ord og for din handel hos os.

Nemt

Nemt, hurtigt og en fantastisk service

12. helmikuuta 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både en nem bestilling, hurtig levering og god service.

Vi gør os umage for, at det hele skal fungere så enkelt og trygt som muligt.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering. Flot udvalg. Og den sødeste personlige hilsen med i pakken. Tak for en god oplevelse. :-)

1. helmikuuta 2026

Kære Kicki

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både hurtig levering og et flot udvalg.

Vi er også glade for, at den lille personlige hilsen i pakken blev lagt mærke til – vi synes selv, den gør det lidt hyggeligere at modtage en pakke.

Tak fordi du handlede hos os – og tak for den gode oplevelse at hjælpe dig.

Betinna – Mikkla

TUSIND TAK for de fineste bamser:)

Har modtget en stor sending bamser og som altid har det været en sand fornøjelse! Varm og skøn personlig betjening via kundeservice.
Vil klart anbefale denne butik!:)

4. helmikuuta 2026

Kære Kunde

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os – og at bamserne faldt i god jord.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om kundeservicen, og det betyder meget, at du vil anbefale os videre.

Tusind tak fordi du handler hos os – det er altid en fornøjelse at hjælpe.

Perfekt oplevelse

Pakken er kommet fint og helt frem med lynet hast. Der gik måske 3 dage så impornerende hurtigt.
Jeg er meget glad for min ordre. Jeg fik selv en personlig børnebog i dåbs skabe og nu da jeg skal være fadder skal mit gudbarn da også have en. Det er en nem og overskuelig måde at personificere bogen og der er en god og forståelig guide til hvordan man gør.
Stor ros herfra

10. tammikuuta 2026

Kære Marie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at din ordre nåede hurtigt frem, og at du er glad for bogen.

Hvor er det en fin tradition, at give en personlig børnebog i dåbsgave – og hvor er det dejligt, at du nu kan give den videre til dit gudbarn.

Det betyder meget for os, at du oplevede det som nemt og overskueligt at lave bogen.

Tusind tak for din ros – og fordi du handlede hos os.

Betinna – Mikkla

Hade brug for hurtig levering og det…

Hade brug for hurtig levering og det søgte Mikkla for. Dåben er reddet og vi er glade.

18. tammikuuta 2026

Kære Lizza

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe med hurtig levering – og at dåben blev reddet.

Det er altid en fornøjelse, når vi kan hjælpe, når noget haster lidt.

Tak fordi du handlede hos os – og vi håber, dagen blev helt særlig.

Hurtig levering og super fint produkt

Hurtig levering og super fint produkt

9. tammikuuta 2026

Kære Rita

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du både oplevede hurtig levering og blev glad for produktet.

Helt vildt god kundeservice

Helt vildt god kundeservice, og en fantastisk bog at kunne give i gave

10. tammikuuta 2026

Kære Emma

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god kundeservice – og at bogen blev en særlig gave.

Vi håber, den bringer glæde hos modtageren i mange år frem.

Betinna – Mikkla

Det er anden gang jeg handler hos…

Det er anden gang jeg handler hos mikkla. Jeg har fået den samme dåbskjole graveret 2 gange. Utrolig professionel arbejde. Virkelig god kundeservice. Jeg kan kun anbefale Mikkla. Guld fortjent fem stjerner herfra

5. tammikuuta 2026

Kære Linda

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget, at du er vendt tilbage til os igen – og at du er tilfreds med både graveringen og servicen.

Vi gør os umage for, at hver eneste bestilling bliver lavet ordentligt og med omhu, så det betyder meget at høre dine ord.

Tusind tak for din anbefaling – og fordi du handlede hos os igen.