Ik leerde Kudzu toevallig kennen in de zoektocht naar enkele producten. De bestelling verliep aangenaam en het ophalen eveneens. Kudzu streeft een mooie visie na en heeft een mooi assortiment.
Steeds een snelle en vriendelijke service, nog nooit problemen gehad met de mensen, de site of de producten. Dank jullie wel en doe zeker zo voort; ik ben niet de enige.
Excellent service: fast, thoughtful, and flawlessly handled I forgot to add a product to my order and emailed Kudzu—got an immediate, friendly, and clear reply. They added the item, updated my order... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bewust kiezen, beter leven Bij Kudzu vind je alles om bewuster te leven, zonder in te boeten op stijl en gemak. Van duurzaam keukenmateriaal en shampoo bars tot ecologische schoonmaakproducten – het brede assortiment van onze webshop helpt je om slimme, milieuvriendelijkere keuzes te maken in het dagelijks leven.
Lieven Bauwensstraat 22, 8200, Brugge, Belgia
- info@kudzu.be
- www.kudzu.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mooie visie en goed assortiment
Altijd snel en correct geleverd!
Ga zeker zo door!!
Dank jullie wel en doe zeker zo voort; ik ben niet de enige.
dik in orde!!!!
alles is in orde, goede communicatie, alles wordt netjes verpakt en opgestuurd, goed gevoel van bij zo'n firma te kunnen bestellen!
prima producten en vlotte verzending
Kudzu verkoopt prima producten en is betrouwbaar in duurzame keuzes. De verzendingen verlopen ook steeds vlot.
Duidelijke en eenvoudig
Duidelijke productomschrijvingen, correcte prijs, verwachtingen die je mag hebben over levertermijnen worden goed gecommuniceerd. Recyclageverpakkingen zijn ook een pluspunt.
Ik ben al jaren fan van deze webshop
Ik ben al jaren fan van deze webshop. Heel fijn en duurzaam aanbod.
Très satisfaite
Super rapide et pas cher. Tres contente de mon achat. La marque opinel est ideale pour tailler mes legumes et mes fruits
Snelle levering, mooi verpakt (niet in een te grote doos). Top service!
Een aangename verrassing
Eerlijk gezegd ben ik niet meteen de typische milieubewuste consument. Niet omdat ik het niet belangrijk vind, maar omdat duurzame producten en gezonde voeding vaak schrikbarend duur zijn — en dat werkt natuurlijk averechts als je de gewone mens wil overtuigen om bewustere keuzes te maken. Hoge prijzen en groene principes gaan helaas maar al te vaak hand in hand, en dat is jammer.
Maar goed, ik belandde bij Kudzu.be via een omweg: de verpakking van Marcel's Green Soap. Die zag ik ergens en ik was meteen verkocht — strak, aantrekkelijk, gewoon goed gedaan. Ik wilde het hebben, en Kudzu.be bleek de plek om het te vinden. Daar kwam nog bij dat ik resterende Ecocheques had die ik nog kwijt moest, dus de timing was perfect.
En de ervaring zelf? Ronduit aangenaam. De website is overzichtelijk, het aanbod is uitgebreid, en de bestelling verliep vlot van begin tot einde. Alles keurig verpakt en zonder gedoe thuisbezorgd. Of ik nu plots een bekeerde milieubewuste shopper ben? Niet meteen. Maar Kudzu.be heeft me wel bewezen dat zo'n webshop het ook gewoon goed kán doen — en dat is al een begin.
Snelle correct geleverd en dienst na…
Snelle correct geleverd en dienst na verkoop . Hoe je het artikel moet behandeld.
levering was snel en correct
levering was snel en correct. goed en stevig verpakt.
Respect voor deze lokale en integere…
Respect voor deze lokale en integere onderneming!
Aan te raden tandpasta!!
de Tandpasta die ik kocht met eco-cheques gaat langer mee en doet zijn werk minstens even goed als andere merken. De kinderen pakken nu een gezonde hoeveelheid omdat ze dit zelf op de tandenborstel kunnen lepelen en niet uit een tube hoeven te persen en de smaak vinden ze super.
iI bought some products there
Highly recommended. The products are of high quality. On one occasion, a package nearly failed to arrive; however, the customer service was very efficient and helpful in addressing the situation.
Leuke lepels
Snelle verzending, goed verpakt, handige lepels
Airfryer
Zeer tevreden van het toestel. Eenvoudig in gebruik. Gemakkelijk te reinigen na gebruik. En ziet er nog leuk uit ook
Bij het ophalen was het duidelijk waar…
Bij het ophalen was het duidelijk waar het magazijn was. Daarnaast kreeg ik ook nog de kans op staaltjes te testen.
Zeer tevreden van de kwaliteit van de…
Zeer tevreden van de kwaliteit van de artikelen . Mooi verpakt en vlot geleverd . Aanrader !