mijn eerste ervaring om een onder deel te bestellen bij Kruis Gereedschappen vriendelijke meneer naam kwijt aan de telefoon nam de tijd om mij te woord te staan. na overleg dat ik beter een mail met... Näytä lisää
Ich habe Teile für meine 20 Jahre alte Bosch Bohrmaschine gesucht. Hier bei ersatzteileonline.de bin ich fündig geworden, inklusive Bauteile-Plan. Dass es länger dauern kann, stand schon auf der S... Näytä lisää
Tijdens het plaatsen van de bestelling werd keurig vermeld dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd ongeveer 4 weken was. Na 3 en een halve week werd de bestelling opgestuurd. Het pakk... Näytä lisää
Commande 15849747 passé le 18 Novembre 2025 sur le outilpieces.fr alias Kruis Gereedschappen et toujours rien reçu et surtout j'ai fais une demande d'envoi partiel de ce qui apparait comme dispo et au... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en onderdelen hiervoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, keuringen en inspecties door onze gecertificeerde keurmeesters.
Rotterdamse Rijweg 2, 3043BK, Rotterdam, Hollanti
- 0104153692
- info@kruis.nl
- www.kruis.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Product was scherp geprijsd en zeer…
Product was scherp geprijsd en zeer snel geleverd.
Jamais reçu mes pièces
SAV assez rapide, mais les pièces ne sont pas livrées, je me demande si ce n'est pas une arnaque, j'ai commandé 4 pièces pour réparer une machine et je ne les ai jamais reçues.
Au bout de 1.5mois je les contactais et ils me disent qu'il renvoie les pièces, mais rien n'est jamais venu.
Pas de suivi de colis et ils me disent qu'ils ne peuvent que m'envoyer de colis non suivis...
Donc pour l'instant, je n'ai toujours pas mes pièces.

Vastaus yritykseltä Kruis
Snelle levering, geen poespas, geen 100 e-mails zoals bij vele anderen. Houden zo.
Top… onderdeel was nergens meer te…
Top… onderdeel was nergens meer te vinden en zou machine hebben moeten weggooien. Direct antwoord gegeven over beschikbaarheid Binnen 1 week geleverd! Aanrader
Envoi en doublon d'une pièce
Envoi en doublon d'une pièce, avec leur accord je procède au renvoi et j'attends toujours le remboursement des frais de renvoi.
J'ai payé d'avance et j'ai du devoir patienter trop longtemps pour avoir la mauvaise pièce.
Et ils n'assument pas.
Très déçu.
Binnen 24 uur bezorgd.
Super prijs, betrouwbaar en nog aardig ook
Zeer aardige klantenservice, en super prijs voor kwaliteitsproduct (Festool), razendsnel verzonden, kortom een topper!
Ik had een goede ervaring omdat het goede prijs en op snelle levering
Ik had een goede ervaring omdat het product voor een goede prijs verkocht werd. Het was netjes en stevig verpakt en op tijd bezorgt door de leverancier.
Snel en correct
Vijf sterren voor vakkennis en service
Wow wat een tent en kennis van zaken. Als je écht gereedschap zoekt is deze zaak een bezoek waard. En alles tegen internet prijzen met 5 sterren service!
Gewoon omdat ik het verkeerde product…
Gewoon omdat ik het verkeerde product had besteld en mij keurig hebben geholpen met het goede product opnieuw te bestellen daarbij keurig verrekend en afgehandeld.
Gewoon top en nog maals dank voor de goede service 👍
Sehr schnelle Lieferung
Toll, Freitags Vormittags bestellt,(Ersatzteil Rasenmäher) Samstags mit Dpd bekommen. Bezahlt wird erst auf dem Email link was etwas anders ist als gewohnt da man ja IdR auf der Shopseite bezahlt. Aber ansonsten alles bestens.
Verkeerde product ingepakt
Verkeerde product ingepakt. Op vrachtbrief stond het juiste product. Maar wel snel gecorrigeerd, prima gedaan !

Vastaus yritykseltä Kruis
Pièces 3 fois moins chères qu'en France…
Pièces 3 fois moins chères qu'en France pour des frais de port/délais à peine plus élevés que des petites boutiques spécialisées. Vaste choix j'ai pu commander de quoi réparer plusieurs machines.
Un numéro de suivi pour les colis serait un plus non négligeable.
Je recommande
Eerlijke prijzen en snel geleverd 👍
Goedkoper dan de meeste andere…
Goedkoper dan de meeste andere leveranciers en snelle levering