Kruis Arvostelua

2 013
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

mijn eerste ervaring om een onder deel te bestellen bij Kruis Gereedschappen vriendelijke meneer naam kwijt aan de telefoon nam de tijd om mij te woord te staan. na overleg dat ik beter een mail met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich habe Teile für meine 20 Jahre alte Bosch Bohrmaschine gesucht. Hier bei ersatzteileonline.de bin ich fündig geworden, inklusive Bauteile-Plan. Dass es länger dauern kann, stand schon auf der S... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Työkalukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en onderdelen hiervoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, keuringen en inspecties door onze gecertificeerde keurmeesters.

Hyvä

(2 013)

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Bedrijf met heel veel verbeterpunten

Onderdelenlijst op hun site van Makita schaafmachine was onduidelijk, hierover gebeld en kreeg informatie wat ik moest bestellen. Levering klopte niets van, gebeld met Stefan en hij gaf aan dat info op hun site niet klopte, sommige materialen waren niet meer leverbaar en bij ander artikel stond foutieve afbeelding. Ik kon alles retour sturen en omdat de fout duidelijk bij hun lag, zou hij ook mijn retourkosten vergoeden. Materialen zijn snel gecrediteerd echter retourkosten niet. Hierover gemaild en gebeld (Stefan zou terugbellen) echter niets meer gehoord. Dus ik heb geen onderdelen en kosten gemaakt door hun fouten en lossen het niet op.
Edit: Kruis geeft in de mail aan dat de retourkosten niet zijn gecrediteerd omdat ze nog geen opgave van mij hadden ontvangen. Dat klopt niet ik heb op 12 augustus, op de dag van retournering, door gegeven dat de kosten 5,85 waren en daarvan het verzendbewijs bijgevoegd. Op 13 augustus heb ik gereageerd op de mail met retournota (van de materialen) en daarbij aangegeven dat de kosten van 5,85 ook betaalt zouden worden. vandaag 2 september heb ik dat bedrag weer doorgegeven.
Edit: Het bedrag is door mij ontvangen dus uiteindelijk heeft het mij geen geld gekost maar wel heel veel tijd. Dit bedrijf heeft nog heel veel verbeterpunten (zie bovenstaand verslag) en dat is in ieder geval voor mij reden om daar niets meer te bestellen. Omdat onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn, moet ik een nieuwe schaafmachine hebben maar die koop ik elders.
Sterren veranderd van 1 in 2

12. elokuuta 2026

Beste klant,

Vervelend dat dit zo is gelopen. Wij willen dit uiteraard graag netjes oplossen. De retourkosten zijn nog niet vergoed, omdat wij nog geen bericht hadden ontvangen met het bedrag van deze kosten.

Wij hebben u inmiddels per e-mail benaderd. Zodra wij de gegevens van de retourkosten ontvangen, kunnen wij dit verder afhandelen.

Onze excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Een half jaar gewacht op 2 lagertjes 1…

Een half jaar gewacht op 2 lagertjes 1 was voorradig.
Na half jaar maar gezegd stuur de lager maar op wat voorradig was .krijg ik het geleverd verkeerde lager .
Wat een pruts firma

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kruis

U heeft helemaal gelijk. Een half jaar wachten is al veel te lang en vervolgens ook nog het verkeerde lager ontvangen, is gewoon niet goed. Dit hadden wij veel beter moeten afhandelen.

Onze oprechte excuses hiervoor. Als u contact met ons opneemt en uw ordernummer doorgeeft, zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u terugbetalen.

Pakketdienst problemen

Tijdens het plaatsen van de bestelling werd keurig vermeld dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd ongeveer 4 weken was. Na 3 en een halve week werd de bestelling opgestuurd. Het pakket werd niet geleverd door de pakketdienst. Het bleef in het depot " steken" . Nadat ik contact had opgenomen met Kruis, heeft Kruis contact opgenomen met de pakketdienst. Het pakket is door Kruis boven water gehaald en enkele dagen later had ik mijn bestelling in huis.

23. kesäkuuta 2026

A breath of fresh air

A breath of fresh air! Outstanding service, great prices, and lightning-fast speed.
​I cannot recommend Kruis.nl highly enough. Lately, I’ve had nothing but negative experiences with online purchases—even from "big name" suppliers—dealing with laggy communication, careless support, delayed deliveries, and long-overdue refunds. Kruis.nl was the exact opposite and a total breath of fresh air.
​I contacted them late on a Friday, right at the end of their working hours, to check the availability of a machine I urgently needed for a project. I received a professional, detailed answer right away, confirming the item was physically in stock and ready for immediate personal pickup or free delivery.
​Not only was their customer service fast and flawless, but their pricing was highly competitive—and I actually received the machine faster than if I had ordered it directly from the manufacturer's official brand site.
​Now that is what I call true customer service. The entire purchase was as smooth as it possibly could be. I will definitely be coming back to them for future tools. Recommend them all the way!

12. kesäkuuta 2026

Dear Customer,

Thank you for taking the time to leave a positive review. We truly appreciate your feedback and hope to be of service to you again in the future.
Kind regards,

The Kruis Gereedschappen Team

ontstoorfilter Bosch klopboor

Perfect onderdeel en op tijd geleverd

Ik heb het ontstoorfilter ontvangen en reeds gemonteerd.
De Bosch klopboormachine PBH160R (uit 2003) doet het weer helemaal goed.
Bedankt voor het filter.

12. kesäkuuta 2026

reageren niet op klacht

Onderdelen voor mijn makita haakse slijper besteld. bij aflevering blijken deze niet te passen. Per E-mail uitleg gevraagd wat er fout gaat. Geen antwoord ontvangen.

29. toukokuuta 2026

Hallo,

Wat vervelend om te horen dat de bestelde onderdelen niet passen.

Wij beantwoorden normaal gesproken alle e-mails, dus mogelijk is er ergens iets misgegaan waardoor uw bericht ons niet heeft bereikt.

Kunt u ons wat meer informatie sturen? Met name het ordernummer zou ons helpen om uw bestelling snel terug te vinden en u verder te helpen.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 010-4153692. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:30 uur.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Kruis Gereedschappen

Pas serieux! A fuir

Commande 15849747 passé le 18 Novembre 2025 sur le outilpieces.fr alias Kruis Gereedschappen et toujours rien reçu et surtout j'ai fais une demande d'envoi partiel de ce qui apparait comme dispo et aucun retour de votre part pour me dire ce qu'il en est donc je ne recommande pas du tout votre site!

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kruis

Suite à un dysfonctionnement de notre boîte mail, nos messages ne vous sont malheureusement pas parvenus. Cela a également entraîné un retard bien trop long, pour lequel nous vous présentons nos sincères excuses.
Les pièces ont désormais été expédiées et devraient vous parvenir rapidement. Nous espérons que la solution proposée est à votre entière satisfaction.
Nous vous présentons encore une fois nos sincères excuses pour ce retard important.

Due to a malfunction in our mailbox, our messages unfortunately did not reach you. This also resulted in a delay that was far too long, for which we sincerely apologize.
The parts have now been shipped and should reach you shortly. We hope the proposed solution meets your expectations.
Once again, please accept our sincere apologies for the significant delay.

Behulpzaam

Via mail zeer snel antwoord op mijn vraag gehad; dit terwijl er niet direct een zakelijk "koop" belang was.
Dus erg adequaat en behulpzaam.

23. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Had gevraagd om een compleet ombouwset…

Had gevraagd om een compleet ombouwset van een Marita BGG 140 kokerkitspuit naar een worstenkitspuit.Deze is niet compleet!

19. kesäkuuta 2025

Hallo,

Wij hebben het gelukkig al keurig met u opgelost. U miste inderdaad nog 2 kleine onderdeeltjes die wij kennelijk waren vergeten. Wij zullen ons best doen deze missende items zo snel mogelijk bij u te krijgen. Excuus voor de gemaakte vergissing.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin