Jag var till apoteket 9/7. För första gången efter många besök där så vart jag mottagen positivt med ordet välkommen. När jag var klar så önskade hon mig en trevlig dag. Jag fick nästan en chock😉... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OGillar er och era produkter men denna beställningen var dåligt förpackad så schampoflaskorna åkte rundor och läckte på resten av varorna ! trist ,hoppas på bättre förpackat i fortsättningen Kan oc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fruktansvärd personal och service!!! Aldrig mer på internet beställning på Norrköpings kundtjänst så fort du betalar efteråt dem struntar i folk 2 dagars leveranstid blir en vecka ibland två veckor.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Smidigt boka online, vilket jag föredrar framför betala mera i butik plus så lätt bara besöka Apoteket online. Man bara bokar produkten, gjort så tidigare. För mig som pappa till en son som behöver vi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Lindhagensgatan 116, 9 tr, 104 25, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Kronans Apotek i Fristad. Väntade 45 minuter på att hämta ut medicin och då va jag nr 3 i kön. En farmaceut och en tekniker (som inte kunde lämna ut receptbelagda varit) på plats under rusningstid. Hade kunnat ha mer överseende med långa väntetider vid tex sjukdom om jag inte fått reda på att det va schemalagt på det viset. Inte bara är kronans generellt dyrare än andra denna händelse visade också på hur dåligt deras anställda behandlas. Pinsamt.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
När man som 50:åring gör ett hål i örat och örhänget bara lossnar efter två dagar fast man tvättar och säkrat att det sitter ordentligt morgon å kväll. Går tillbaka Kronans apotek i Barkarbystaden och berättar situationen och upplever att den anställde inte tror på en. Får snabbt svar att man måste betala hela beloppet igen å göra ett nytt hål. Skulle förstå om det händer barn el ungdomar
som kanske inte är lika aktsamma men som 50:åring. Jag förstår att man skulle få betala något belopp för hålet finns ju kvar men dock inte hela. Dålig service. Ganska nyöppnat apotek och då borde man kanske vara mer rädd om ens nya kunder. Kommer inte gå dit igen, tur att apoteket hjärtat finns i närheten.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Dålig service. Utlovar leverans en viss dag,men sedan är den "försenad " ,inte första gången det hänt,men detta är sista gången jag beställer online från detta apotek. Verkar vara satt i system att lova snabb leverans efter ,bara för att få kunder.Går ej få tag i kundtjänst

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Varför lämnar ni rabattkod efter att man lagt en order och inte innan ?

Click & collect är toppenbra

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Köper kronans apoteksprodukter som jag är nöjd med, håler bra kvalitet, oftast rabatterade priset

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
skickades läkemedlet som kylvara men paketet försvann under leveransen. Efter det har jag mest fått otydliga besked och ingen konkret lösning. Väldigt dålig hantering av ett ärende som gäller viktig medicin och patientansvar.
Jag betalade min beställning medan receptet fortfarande var giltigt och informerade flera gånger kundservice om att jag inte ville ha någon återbetalning. Trots detta återbetalades ordern ändå. Nu tvingas jag boka nytt läkarbesök och förnya receptet helt i onödan, vilket skapar avbrott i min behandling.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Lätt att bläddra sig fram,lång frakt tid drog bort lite poäng.

Alltid lätt att beställa Gillar Kronans Apotek

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Minoxidilen jag köpte från er är av dålig kvalitet. Det är som dricksvatten. Jag använde ett annat företag tidigare och den var av mycket hög kvalitet. Jag hoppas att ni kommer att vara uppmärksamma på medicinens kvalitet.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
erbjuder postnord hemleverans men sen har instruktioner till dom att inte leverera.
fa--n ta bort postnord om det ändå inte funkar och erbjud bara paketbox

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Kronans apotek har den bästa lagerhållningen och bästa leveranser

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Kronans Apotek klart bästa apoteket på alla sätt.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Extremely slow in delivering products/medicines.