Bli ifrågasatt när man ska hämta sin medicin. Fråga hela tiden behöver du den ? Jag som kund bestämmer väl eller har dom blivit läkare oxå . Nej kronans på Torp Östra får va för mej
Yritys on vastannut
Allt fanns att beställa utom Alvedon snabbverkande ( röd förpackning) Varför? Jag har svårt att ta mig till ert Apotek så jag är tacksam att kunna beställa!!
Yritys on vastannut
Jag var till apoteket 9/7. För första gången efter många besök där så vart jag mottagen positivt med ordet välkommen. När jag var klar så önskade hon mig en trevlig dag. Jag fick nästan en chock😉... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OGillar er och era produkter men denna beställningen var dåligt förpackad så schampoflaskorna åkte rundor och läckte på resten av varorna ! trist ,hoppas på bättre förpackat i fortsättningen Kan oc... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Lindhagensgatan 116, 9 tr, 104 25, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
HUR kan man man ta 399 kr för lusmedel(Hedrin Once) i butik medan det kostar 245 kr online. Jag är allergisk och har inget annat val än att köpa det här medlet, och kan inte vänta till nästa vecka. Kommer välja ett annat apotek framöver.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
alltid lätt att hitta o snabb leverans,även kunna välja var man vill hämta sin bara

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Smidigt att handla online. Kan rekommendera Kronans Apotek.

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Fick betala för en vara som skickades tillbaka och de vägrade göra en retur

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Mycket dålig kundservice. Ingen svarar på mejl och ingen svarar i telefon. Jag väntade i 1 timme och 30 minuter utan att få någon hjälp. Väldigt frustrerande upplevelse. Förväntade mig betydligt bättre service!!

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Ville lämna lite kritik till apotekschefen men det gick inte alls. Hon hamnade i totalt försvar…..Oproffsigt !

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Jag fick nästan en chock😉
Jag såg ingen av personalen som brukar vara där 😉😀

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Har beställt varor och mediciner som är viktiga för vår dotter den 5/juli som skulle komma 2dagar senare, idag 12/7 har varorna inte kommit och vet inte heller var dem tagit vägen......
Faktisk inte första gången det händer men innan tänkte jag..... Ehhh det kan hända men när det händer fler ggr så ...... Dålig service att dem inte informerar om vad som pågår

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Lätt och enkelt att beställa varor och recept

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Enkelt och fungerar utmärkt att beställa

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Mycket smidigt att lägga en beställning och mindre steg att gå igenom jämfört med konkurrenterna

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
SE UPP MED "REKOMMENDERAT UTBYTE" AV RECEPTBELAGD MEDICIN!!! Rekommenderat utbyte var ca 100 kr dyrare än det jag hade på receptet!! Man ser först bara rekomemnderat utbyte och måste öppna upp "på ditt recept" för att se att den utskrivna medicinen är billigare än den de vill få oss att handla!!!

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Att handla med rabatt blev dyrt, 1 timme kö till kundtjänst. Tar det som läropeng ALDRIG mer KRONAN onlineköp!

Vastaus yritykseltä Kronans Apotek
Apoteket har ett begränsat sortiment, varit där flertal ggr då finns inte varan på recept i lagret ( man erbjuder att ta hem varan men det är inte bra. + begränsad öppentid. Ovan sammantaget gör att jag föredrar apoteket kronan vid Eurostop ett betydligt bättre apotek men för mig en bit att åka med bil.