Vi er faste kunder hos KOSKOV, da vi altid får en seriøs og god behandling. Firmaet finder altid en løsning på evt. reklamationer med stor tilfredsstillelse. Vi kan varmt anbefale andre at... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg manglede en skrue til forskæftet

Jeg manglede en skrue til forskæftet, Beretta. Forespurgte hos en stor jagt butik, der ikke havde skruen, men ville ringe, når den kom på lager. Kørte till K. O. Skov, der havde skruen, men oplyste yderligere at der skulle også en "gummi låsering" til. Den ville de bestille hjem. Efter en uge var ringen kommer, kørte til Bording og pris.. uden beregning! Men de lovede at tage ved, næste gang jeg kom på besøg :) Mange tak for en fin service! Og den anden store jagtbutik: De har ikke ringet tilbage endnu :)!

29. heinäkuuta 2026

Mistet bundstykket til min Riffel

Jeg havde mistet bundstykket til min riffel. Jeg havde forhørt mig hos de store våbenhandlere, men hos Kr. Skov fik jeg det suverænt bedste tilbud. Desuden blev jeg guidet og holdt i hånden hele vejen incl indsendelse af papirer til politi. Jeg kommer ikke til at handle hos andre end Kr Skov fremover. Tusind tak for hjælpen.

14. toukokuuta 2026

Har over år købt hvidevarer og altid…

Har over år købt hvidevarer og altid god rådgivning og service. Værdien af at handle med ordentlige fagfolk viste sig i forbindelse med en fejlbehæftet vare. Der blev ydet en service og kulance ud over hvad man med rimelig kunne forvente. Stor tak for yderst professionel service og en klar anbefaling herfra.
VH Mogens

7. huhtikuuta 2026

Jeg har Handlet ved Skov i mange år

Jeg har Handlet ved Skov i mange år! Hver eneste gang har jeg handlet med Erik.
Aldrig har jeg i en våbenbutik fået så fantastisk service.
Både hjælp og vejledning.

Skal i handle i en kanon butik og have kanon service, så spørg efter Erik :)

14. marraskuuta 2025

K.O.Skov, verdens bedste jagtforretning!

K.O.Skov har specialister indenfor alle områder tøj, jagtudstyr, våben, jeg har handlet hos dem gennem 35+ år.
Får altid de bedste priser hos Skov.
Jeg har tidligere sammenlignet priser med andre store jagt forretninger i andre dele af danmark og Skov er altid bedst!
Så meget bedre at jeg ikke længere gider at spørge andre steder!
Det er korrekt at der er travlt til tider, men det er der også gode grunde til, bl.a. det største udvalg i våben jeg har set, selvom jeg har været i USAs største jagt forretning!

21. joulukuuta 2024

God oplevelse. 😊

Helt fantastisk oplevelse at handle der. Stort udvalg af links rifler.
Man blir hjulpet igennem alle faser af købet. Man tager den tid der skal til og de er meget grundige med at hjælpe til man er tilfreds. 👍😊

30. marraskuuta 2024

Min fryser brød sammen

Min fryser brød sammen, men under 3 timer efter bestilling af en ny var den leveret og monteret. Altid super service, både i denne situation og de mange andre gange vi har købt beklædning og jagtartikler 😊😊😊

30. marraskuuta 2024

Stort TAK.😊👍

Stort TAK.😊👍
Her den anden dag var min datter og nevø oppe ved jer, for at købe hver deres første riffel, med kikkert. I skal have et stort tak for den service tålmodighed og vejledning i gav de unge mennesker.
Det var virkelig en fornøjelse at handle ved jer.
Cecilie-Oliver og forældre.

4. lokakuuta 2024

Har altid lagt min handel i koskovs…

Har altid lagt min handel i koskovs butik og sidst kørte jeg med min søn den lange tur til Bording vi skal på hjortejagt i Polen. Og han mangler lydløse bukser 1800kr fattigere med kyndig rådgivning drog vi hjem med Deer Hunter bukser og alle andre Dansker/polakker har sagt at de bukser larmer der var en gang man kunne stole på rådgivningen ved Kro skov nu er de ikke bedre en Skovsen øv

21. syyskuuta 2024

Super god service

Super god service, godt tilbud og virkelig god venlig professionel vejledning.
Jeg havde en rigtig god oplevelse her.
Kan varmt anbefales
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Kr. O. Skov

3. huhtikuuta 2024

Gummistøvler til overpris!!

Var ude at købe et par gummistøvler. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at jeg har givet 1250 kr (stod til 1500 men fik 250 i rabat)for et par gummistøvler med vejledende udsalgspris på 1199.
Det er bare for dårligt og man mister tilliden til prissætningen generelt i butikken.

Hilsen en indtil nu glad og tilfreds kunde.

Ps. Støvlerne er afleveret retur og bestilt andetsteds med rabat på den vejledende udsalgspris. Så støvlerne endte med at koste mig 699.

29. syyskuuta 2023

God betjening & god pris

Skulle lige have frisk ammo til hjortevildt. Ikke noget pjat med de dyreste patroner, men gennemprøvede S&B blyfri. Vil du lige indskyde?
Så er det på plads.
Og en Minox kikkert med stor rabat kom også lige med hjem

Som altid god betjening

29. syyskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili