Knaek Arvostelua

1 744
TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Prima app, leuke deals, maar wel onduidelijke instructies bij het ophalen van een pakket bijv. Ook bij het maken van een account ging alles niet even soepel.

Saanut 2/5 tähteä

Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Knaeck is een vals bedrijf. Het doet zich voor als leuke korting voor studenten, terwijl het juist alles eraan doet om deze studenten te naaien. Incasso achteraf, geen communicatie of berichtgeving et... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze komen reclame maken op een school om te zeggen dat het gratis is en je van alle kortingen kan genieten. Maken ze opeens een abbonement aan en krijg je een jaar later de factuur in je mailbox van ee... Näytä lisää

1. Mainostoimistot

Tietoja yrityksestä Knaek

Yrityksen kirjoittama

Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd

Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.

Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.

Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.

Opzeggen is makkelijk via www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.

Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.

Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.

Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.

Välttävä

(1 744)

162 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

The student box was great and easy to…

The student box was great and easy to get

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Knaek

Ah top om te horen Ben, fijn dat het zo makkelijk ging met de app! Heb je toevallig al een leuke deal in de buurt gezien en opgeslagen bij je favorieten, zodat je ‘m nooit mist? Veel plezier met je Knaek en alle lokale kortingen en online cashback!

Offers very good discounts for students

Offers very good discounts for students

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Knaek

Thanks for your review, Irmak! We love helping students save money at restaurants, shops, and online with cashback. Missing a discount at one of your favorite spots? Tip us via info@knaek.nl (NL) with the name and contact details of the place, we’ll do our best to get them on board!

Saanut 2/5 tähteä

The app didn’t really work as intended…

The app didn’t really work as intended when used for picking up the student packet (the pickup confirmation disappeared too quickly).
Initially, I saw some interesting discounts. However, now when I’m entering the site, nothing shows up (maybe something lagged again).

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Patrycja, it’s a pity you didn’t respond to our contact request on Trustpilot. We reached out to you on January 13 asking for your details so we could help, but the request expired on January 16 without a reply.

Our message was specifically to solve the issue you mentioned. Apparently, creating an account and writing your very first review is easier than just sending a quick message to info@knaek.nl which is unfortunate, because we’re here to help students save, not frustrate them.

With the limited info we receive from Trustpilot, we can’t see who you are. The issue you mentioned hasn’t come up from other iOS or Android users recently, so we’d really like to understand what went wrong in your case.

Please reach out via info@knaek.nl or respond to our earlier request, we’re eager to look into it together.

Good student discounts

I drink a lot of coffee and I am using their starbucks discounts almost daily. It really helps, 20% discount. Also their student box that I received before christmas was good.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Sevinj, wat leuk om te horen dat je de Starbucks-korting zo goed gebruikt, 20% scheelt echt lekker! Heb je de deal ook opgeslagen in je favorieten? Dan krijg je automatisch een melding als er een nieuwe actie komt. En tof dat je de student box ook leuk vond! Veel plezier met besparen!

Dieven zijn het

Dieven zijn het, geld van je rekening afschrijven, 2 jaar na dat je een gratis abonnement bent aangegaan, om dan niet eens te antwoorden op een deftige mail naar de klantendienst, maar wel automatische incassomails om je aan je kost te herinneren omdat je nu nog moet betalen om je abonnement op te zeggen....

Update 08/01:
Via trustpilot reageren ze direct op je review omdat het maar 1 ster is, maar via mail laten ze niets weten. Ik heb na het 'gratis' jaar (2022_2023) niets van hun gehoord tot ik dit jaar doodleuk 2x moest betalen (€60,00) voor een jaarabonnement, maar dat is mijn fout natuurlijk, ik moest weten dat na 3 jaar niets van hun te horen, ik eigenlijk nog onder abonnement zat... Studentenapp... Tot dat ze 60 euro van je rekening halen. Ik vind het schrijnend dat jullie hier over 'feiten' praten nog geen 24u na dat ik een review plaats, maar geen antwoord bieden op een mail wanneer ik als student bijna geen geld meer had en hier over probeerde te communiceren naar de klantendienst, die zou klaar staan om op al mijn vragen te antwoorden. Tuurlijk snap ik dat ik aan een abonnement zat, maar welk abonnement trekt een jaar later plots het geld eraf van de 2 afgelopen jaren...

7. tammikuuta 2026

Hoi Kristof,

Zou je me de mails die je eerder hebt gestuurd kunnen doorsturen naar info@knaek.nl? Dan kan ik met je meekijken. Op dit moment heb ik namelijk nog niets van je binnengekregen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben eigenlijk pas een paar weken lid…

Ik ben eigenlijk pas een paar weken lid maar heb nu al een aantal keren een goede korting gekregen dus ik ben blij!

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Knaek

Wat tof om te horen, Gee Bee, en welkom bij Knaek! Super dat je nu al lekker bespaart. Tip: sla je favoriete deals op door op het hartje te klikken. Zo mis je nooit meer een goede aanbieding!

Saanut 1/5 tähteä

Abonnement al lang geleden opgezegd…

Abonnement al lang geleden opgezegd maar toch melding gekregen dat het werd verlengd op een email adres wat niet van mij was en normaals moeten betalen ookal was dit niet mijn email

27. joulukuuta 2025

Hi Pleun,

Vervelend om te horen, bedankt voor je bericht. We melden nooit zomaar iemand aan, dus waarschijnlijk is het abonnement destijds zelf afgesloten, bijvoorbeeld via een actie op school of online. Heb je al contact met ons opgenomen? Dan kunnen we de details bekijken en samen uitzoeken wat er precies is gebeurd. Laat ons ook weten of je je in Nederland of België hebt aangemeld, zodat we je goed kunnen helpen.

Voor Nederland: info@knaek.nl
– www.knaek.nl/opzeggen

Voor België: info@knaek.be
– www.knaek.be/opzeggen

We kijken graag met je mee!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke kortingen in mijn straat!

21. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Wessel, dank je wel voor je review! Wat leuk om te horen dat je kortingen gewoon in je eigen straat vindt. Zo wordt besparen extra makkelijk. Veel plezier met ontdekken en genieten van alle lokale deals!

Goede kortingen en fijne app

Goede kortingen en fijne app

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Julian, dank je wel voor je review! Super om te horen dat de nieuwe app zo goed bevalt. Door je favoriete deals op te slaan mis je nooit meer een aanbieding en haal je nog meer uit je Knaek. Veel plezier met besparen!

Nice Service

Nice Service. I have met some technical issues and wrote an email to the team, they got back to me and solved it quickly. Thanks!

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Thank you for your review, Titania! Great to hear you reached out and also took the time to leave us this kind feedback. We're happy the issue was resolved quickly.

App bleef crashen

App bleef crashen

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Sybren, bedankt voor je review! We hebben het probleem met de Android-versie opgelost. Zou je de app nog een keer willen proberen te downloaden en openen? Als het nog niet lukt, laat het ons weten via info@knaek.nl we helpen je graag verder!

Studentenbox

Kreeg wat ik wou.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Leuk om te horen, Pam! Veel plezier met je studentenbox. Vergeet niet om in de Knaekapp je favoriete zaken op te zoeken en toe te voegen aan je favorieten, zo heb je jouw kortingen altijd snel bij de hand!

Toppie

Top service

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Thanks JF, super om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt dat je contact met ons opnam, we helpen graag. Vergeet niet je favoriete kortingen in de app op te zoeken en op te slaan voor snelle toegang!

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Heb me ooit ingeschreven omdat je 'gratis' kortingen zou krijgen. Nooit gebruik van gemaakt en blijkbaar wordt er al jaren 30 euro van mijn rekening afgeschreven. Ze zijn alleen uit op het oplichten van studenten en hebben zeker niet als doel om studenten te helpen. Begin er aub niet aan.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Seb, bedankt voor je bericht. Oplichting is een zwaar woord – we begrijpen dat je teleurgesteld bent, maar we willen benadrukken dat we studenten juist willen helpen besparen, niet benadelen. Natuurlijk ben je nooit verplicht geweest om je aan te melden of gebruik te maken van de kortingen.

Ik zie op jouw naam geen contactmoment, dus vermoed dat je ons nog niet hebt gemaild. Zou je dat alsnog willen doen via info@knaek.nl of info@knaek.be? Dan kijken we graag met je mee. Een review alleen lost het probleem helaas niet op.

Waarschijnlijk heb je je destijds zelf aangemeld en, zoals bij veel studenten, het eerste jaar gratis gebruik kunnen maken. Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door, maar opzeggen kan altijd via www.knaek.nl/opzeggen of www.knaek.be/opzeggen. We helpen je graag verder!

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Amir, yes exactly, if you’re in the city centre, just open the Knaekapp and use location services to quickly spot deals near you! Also, don’t forget to save your favourite spots in the app, you’ll get a notification when they drop a new deal. If you like shopping in the city center, this is definitely a win!

Saanut 2/5 tähteä

I was using the app until I've suddenly…

I was using the app until I've suddenly got charged 30 Euro, even though I canceled my subscription. It was okay the first year but then all my savings went in vain. They also charged me additional 7 euros for the months I used after I canceled my subscription.

I've also written this review before but seems that they also delete the reviews.

12. marraskuuta 2025

Hi Georgi,

Let’s clarify things. You registered yourself on 28-09-2023 via our website. During sign-up, it clearly stated: “Try Knaek for free until 31 July 2024. After that €30 per academic year (can be cancelled monthly).” You also accepted the Terms and Conditions, which explain that membership continues automatically unless cancelled, something you can do at any time with 30 days’ notice.

Your full membership for 2024–2025 started on 01-08-2024. You only cancelled on 27-08-2025, meaning your 2025–2026 membership had already started on 01-08-2025. The €4.60 you were charged was for those 27 days of active use, not an “extra” or hidden fee.

What’s really disappointing is that you never contacted us, but instead posted a misleading review. That’s unfair to us, and honestly to other students who do use Knaek to save money. You weren’t tricked, you simply didn’t take responsibility to cancel on time.

That said, we’re open to improving. If there was something unclear in the sign-up process, we’d really appreciate knowing what exactly was confusing to you. Contact us on info@knaek.nl

Prima aanbiedingen

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Thanks voor je review, Manke Maki! Heel veel plezier met de app! Sla je favorieten op om niks te missen en check ook de deals in andere steden, zo haal je echt alles uit Knaek in elke studenten stad.

Studenten afpersing

Studenten afpersing

Studenten helpen met korting? Toen ik net ging studeren heb ik ooit de knaek app gedownload en mn gegevens ingevuld om het eens te bekijken. Verder nooit gebruikt. Er staat ook 0 euro bespaard en toch wordt er 25 euro jaarlijks afgeschreven zonder ik het doorhad.

Nu moet ik ook nog betalen om het op te zeggen. kan ik mn 150 euro ook gewoon terug krijgen?

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hi Mika, bedankt voor je bericht. We hebben eerder op je review gereageerd en via Trustpilot gevraagd om je contactgegevens, maar helaas niets teruggehoord. Op basis van je naam kunnen we je aanmelding niet terugvinden, dus we weten nu niet wie je bent of hoe je je precies hebt aangemeld.

Knaek is een doorlopend studentenlidmaatschap dat alleen gestart wordt na een actieve aanmelding, bijvoorbeeld via onze website (met €0,02 verificatie) of tijdens een promotiedag op je opleiding. Daarna loopt het automatisch door, tenzij je opzegt, wat altijd mogelijk is via onze website.

Laat je ons weten of je je in Nederland of België hebt aangemeld? Dan sturen we je de juiste opzeglink. Je kunt ons ook direct mailen op info@knaek.nl (NL) of info@knaek.be (BE). Dan kunnen we het juiste account erbij opzoeken, controleren of het al is gestopt en zeker weten dat er geen vervolgbetalingen meer plaatsvinden.

We horen graag van je zodat we je verder kunnen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Via via te horen gekregen en een fijne…

Via via te horen gekregen en een fijne ervaring gehad. Goed bedrijf met een goede klantenservice.

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Supertof om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Geef het vooral ook via via door, zeker aan andere studenten, want met Knaek bespaar je makkelijk op horeca, winkels én online met cashback. Veel plezier nog met besparen!

Saanut 4/5 tähteä

Heel blij met dit platform

Heel blij met dit platform, heb goede korting gekregen op mijn koffie bij starbucks!

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Knaek

Hey Teun, superleuk om te horen dat je blij bent met het platform en lekker korting hebt gepakt bij Starbucks!

Tip: sla bedrijven op bij je favorieten in de app, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en promoties bij jouw favoriete spots. Veel bespaarplezier!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin