Klinik Lindhardt Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Det er et fantastisk personale, som er så gode til at betrygge én og imødekomme ens ønsker! Jeg får behandling hos Annemette, og hun er så sød og vanvittig dygtig! Det er grunden til at jeg vælger a... Näytä lisää

Jeg har været hos Klinik Lindhardt og fået lavet Botox, hårfjerning og IPL laser behandling – og jeg er simpelthen så tilfreds! Fra start følte jeg mig i trygge hænder, og alt blev forklaret grundigt... Näytä lisää

Udemærket service under de tre Morpheus8 behandlinger. Men absolut INGEN effekt her efter de 6-7 måneder, der skulle gå. Og det er endda en hudlæge, der udfører behandlingen, så det burde være yder... Näytä lisää

Jeg fik laserbehandlet mit ansigt for pigmenteringer og kar. Jeg blev grundigt informeret om behandlingen Annemette forberedte mig ærligt på, at det kunne gøre lidt ondt - dog ikke mere end at det va... Näytä lisää

1. Erikoisklinikka
  2. ja myös
  3. Ihonhoitoklinikka
  4. Kasvohoito
  5. Kauneushoitola

Klinik Lindhardt er en kosmetisk speciallægeklinik. Vi tilbyder en lang række kosmetiske behandlinger, herunder injektions- og laserbehandlinger. Vi anvender altid de bedste produkter og udstyr på markedet samt er opdateret på de nyeste metoder. Hos Lindhardt uddanner vi også kosmetiske sygeplejersker. Filler - Botox - Permanent Hårfjerning - Hudforyngelse - Hudopstramning - Medicinske peelinger - CO2 Laser - Kar - Pigment

Hyvä

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Giver sig god tid

Giver sig god tid og kommer med de bedste anbefalinger til lige netop dig og dine behov. Har kun gode oplevelser fra Klinik Lindhardt.

6. heinäkuuta 2023

Fantastiske resultater og skøn behandler!

Helene er en fantastisk behandler! Sød og ærlig hele vejen igennem, og jeg stoler 100 % på hendes vejledning.
Har fået et fantastisk resultat ved alle mine behandlinger, og jeg kan varmt anbefale Klinik Lindhardt!

22. elokuuta 2023

Kan anbefales til alle med LS…

Jeg er igennem en Længere periode kommet hos Klinik Lindhardt og har fået foretaget permanent hårfjerning pga LS. Det er sådan en tryg oplevelse og jeg glæder mig til at komme hver gang.

9. elokuuta 2023

Faglig og professionel klinik⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er for tiden under et forløb hos Klinik Lindhardt i forbindelse med fjernelse af “akne ar”, synlige porre og uren hud som jeg har været ked af over rigtig længe. Jeg blev modtaget med åbne arme hos Helene og har siden da følt mig tryg. Helene er vanvittigt professionel til sit arbejde, og har været med til at sammensætte en god løsning for mig og mine behov. Der bliver lyttet til dine behov, og hun er hos dig hele vejen igennem. Jeg har overladt alt ansvaret omkring hvad der skulle ske med min hud til hende og har kunne se resultater efter kort tid. Tusind tusind tak for din hjælp🙏🏼

10. elokuuta 2023

Ekstraordinær kosmetisk klinik!

Jeg går pt i et forløb hos Klinik Lindhardt til permanent hårfjerning og behandlingen er vidunderlig! Både Helene og Rikke er super søde og ikke mindst ualmindelige dygtige til deres arbejde. Der er ingen tvivl om, at de brænder for dét de laver og derfor er det Klinik Lindhardt som har vundet mit hjerte.
Tak for god behandling!

2. huhtikuuta 2023

5 stjerner 🤩 Jeg har i dag været forbi Klinik…

Jeg har i dag været forbi Klinik Lindhardt hos Helene.
Jeg har nu fået 2 behandlinger med fjernelse af karsprængninger på kinderne, og det er stort set allerede forsvundet.
Der er 100% turen værd fra Hobro til Aalborg.
Helene er super sød, og ingen tvivl om at hun ved hvad hun laver. Hun forklare behandlingen i dybden, hvilket var meget rart.
kanon service 🙂

14. huhtikuuta 2023

Professionel

Professionel, serviceminded og virkelig søde mennesker, der arbejder hos
Klinik Lindhardt.
Her får man en god gennemgang af behandlingen og der bliver lyttet til ens tanker og mål, så man får det resultat man ønsker.
De bedste anbefalinger herfra!!

16. maaliskuuta 2023