Kleyn Vans Arvostelua

1 753
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden van crafter Vertrouwde verkoper Marcel Levering aan huis in belgie Bij volgende aankoop zeker kleyn vans

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden over de service. Selim is een zeer vriendelijke, professionele en behulpzame medewerker. Hij heeft ons enorm geholpen en verschillende problemen snel en vakkundig opgelo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Twee maanden geleden heb ik een jong gebruikte MB vito, aangeschaft. Vanaf het eerste moment, tot het moment van aflevering, ben ik op een uitermate prettige , en persoonlijke manier geholpen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wir haben bei dieser Firma einen LKW gekauft und waren von Anfang an sehr zufrieden. Der Service war hervorragend. Nachdem wir die Fahrzeugpapiere verloren hatten, hat sich Marcel Balsters sofort da... Näytä lisää

1. Autoliike

Tietoja yrityksestä Kleyn Vans

Yrityksen kirjoittama

Kleyn Vans is one of the largest independent commercial vehicle dealers worldwide and we have been so for more than 105 years. We understand how important the right van is for your business. That is why you can choose from a wide selection of +700 used vans, including all brands. We also arrange your accessories, construction, and financing.

With a stock of over 700 vans of all brands, years of manufacturing, and price ranges, there is always a van that suits you the best. Additionally, at our office in Vuren, The Netherlands, we have everything you need for your new commercial vehicle in one place. Fast, affordable, and reliable.

Thanks to our experience and expertise, we know what we're talking about. Moreover, every van undergoes a technical inspection under the supervision of TÜV Nord upon arrival. The complete information from the test report is provided with each vehicle as standard. This way, you know exactly what you're buying.

Visit our website

Yrityksen kirjoittama

A Kleyn Van with Kleyn service!
Kleyn Vans is one of the largest independent traders of used vans in the world. You can choose from a continually changing stock of 600 used vehicles. Our range includes all European and Asian brands, model years and price categories. Our way of doing business has stood the test of time for more than 90 years and is still counting. At Kleyn Vans you know exactly what you are buying and you get the services you deserve and the the best possible price.

Erinomainen

(1 753)

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn bedrijf wij kopen hier al een…

Heel fijn bedrijf wij kopen hier al een aantal jaren onzen bedrijfs bussen, altijd goede service en fijn geholpen, met de perfecte bus die bij ons past.
Altijd bij de zelfde vertrouwde persoon Pieter Preesman
💪💪

13. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Dank u wel voor uw positieve review! We blijven u graag van dienst.

Saanut 1/5 tähteä

Heel slecht bedrijf blijf hier weg

Heel slecht bedrijf blijf hier weg. Heb hier ruim 1 jaar geleden een sprinter gekocht van 2020 bus is pas 3 jaar oud en nu al is de versnellingsbak stuk bus is pas op 112000km. Kosten €8000
En mercedes wil geen coulance geven omdat het een invoer auto is.

1. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Beste klant, wilt u mij wat meer info sturen? Wij kunnen njiet zien wie u bent en welke bus u bij ons op welk moment heeft gekocht. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd of u een door ons aangeboden garantiepakket heeft gekocht. Hoe vervelend dit allemaal ook is u bent en blijft onze klant en we willen altijd met u meedenken. +31-6-51160798

Verkooper was vriendelijk

Verkooper was vriendelijk
En snel geholpen met kope van voertuig

30. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Bedankt voor uw beoordeling, graag tot ziens in Vuren!

Tevreden over service!

Bedrijf onderhoud goede contacten, ben zeer tevreden met mijn aankoop en zijn mij zelfs tegemoet gekomen bij reparaties. Zelfs zonder garantie.
Ik koop hier zeker mijn volgende auto

9. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Fijn dat we het samen op hebben kunnen lossen en dat u tevreden bent! We hopen u in de toekomst vaker van dienst te kunnen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Heldere en duidelijk uitleg door…

Heldere en duidelijk uitleg door Pieter. Verschillende zaken besproken en verschillende auto's bekeken. Uiteindelijk een mooie Mercedes Vito gekocht. Hier ga ik jaren plezier aan beleven. De aflevering verliep op de afgesproken tijd (ondanks de drukte)

30. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Fijn dat u tevreden bent! Heel veel succes met uw Vito. En graag tot ziens natuurlijk.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een renault master…

Ik heb een renault master gekocht,Laadklep deed het niet goed had geen garantie erop ,Maar gelukkig hebben ze mij zonder garantie geholpen ben verbaasd!En ook nog een leen bus.Binne kort kom ik snel weer een bus kopen bij jullie bedankt jongens voor de samenwerking

Groetjes kazim arli
A10koeriers bv

20. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Dank voor het delen van uw positieve ervaring en wij zijn klaar voor de volgende deal!

goeie ervaring

Mooie bus gekocht en de verkoop snel afgehandeld. Kleine mankementen zijn direct verholpen.

18. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Fijn dat u tevreden bent. Heel veel succes met uw bus en graag tot ziens.

KLEYN VANS = SERIOUS COMPANY

Ι bought a van from KLEYN company through Mr.Jeroen Van Geffen.He was very helpful at all the procedure,honest and pleasant.I would definitely buy again and of course I will suggest this company to other dealers.

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Thank you very much and feel welcome any time!

Saanut 1/5 tähteä

2 sprinters gekocht met meubelbak

2 sprinters gekocht met meubelbak, 1 gezien (daar zou een sleutel voor worden bijgemaakt en de andere niet gezien.

De verkoper duidelijk gemaakt dat ik weet dat ik 2e hands koop en dat ik er vanuit ga dat zaken technisch gewoon klopt en dat er geleverd wordt dat wat afgesproken is.

Bij levering is de sleutel niet geleverd en bij de andere bus zit geen sleutel voor de laadklep. Ook ontbreken de sleutels van de meubelbak. Verder blijft de laadklep hangen van de bus die ik niet gezien had.

Nu al een aantal weken verder, meerde whatsapp berichten verzonden en elke keer wordt er actie beloofd.

Inmiddels zelf nieuwe sleutels besteld voor de laadklep en de sloten op de zijdeur ook maar zelf vervangen. De ontbrekende autosleutel gaan we dan ook maar zelf regelen.

Eerste en laatste keer dat hier iets aangekocht wordt.

12. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Erg goede service genoten bij de…

Erg goede service genoten bij de aankoop van mijn bestelbus. Inmiddels bijna een jaar verder en nog steeds erg blij met de aankoop!

7. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Kijk. Daar doen we het voor. Hartelijk dank voor uw review.

Saanut 4/5 tähteä

Werd direct goed geholpen

Werd direct goed geholpen
Stoel was kapot bekleding
Is netjes gemaakt

Alles binnen de afspraken geregeld

2. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Fijn om te lezen dat u tevreden bent! We wensen u veel plezier met uw bus en graag tot ziens in Vuren.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben bij jullie super geholpen door…

Ik ben bij jullie super geholpen door Pieter Preesman! Echt ik had geen betere service kunnen krijgen! Nogmaals bedankt en jullie zien mij zeker terug!

D Kerseboom

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Dank voor uw review, we zijn u graag van dienst.

Goede communicatie

Goede communicatie, snel handelen en erg flexibel.

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze manier van communiceren en werken! Veel plezier met uw nieuwe voertuig.

Opmerkingen netjes opgelost

Wat lang moeten wachten op mijn voertuig maar netjes een leenbus gekregen. Wat kleine puntjes die na levering pas op zijn gevallen zijn netjes opgelost door Kleyn vans en m.n. dhr. Preesman.

5. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

U bent tevreden. Fijn! We wensen u heel veel succes met uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer tevreden met de verleende…

We zijn zeer tevreden met de verleende service.
We kregen zelfs tegemoetkoming in de kosten bij een nieuwe accu van € 302.50 terwijl dat eigenlijk niet in het pakket zat

4. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kleyn Vans

Fijn dat u zo positief bent over onze service.We danken u voor de review en graag tot ziens! Groet, Team Kleyn

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin