Fantastisk service og gode klassiske produkter. Jeg har købt lamper i 2024 og igen i 2026 skulle jeg bruge flere og jeg kunne få præcis de samme igen. Måske basalt, men dejligt de ikke er udgået eller... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼
Yritys on vastannut
Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke
Krebshusgården, St. Ladegårdsvej 1A, 4180, Sorø, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg købte 4 udendørslamper fra Klassiske Lamper og det var en utrolig positiv oplevelse af flere grunde. Vibekes kundeservice er i særklasse. Jeg var i stand til at kommunikere med hende både inden for normale åbningstider men også om aftenen og i weekenden både på sms og telefon. Jeg fik rigtig god vejledning og kvaliteten på de lamper jeg købte er helt i top. Vibeke og Jens kom endda til Fyn for at skifte nogle fatninger ud på et par af lamperne som ikke var helt som de skulle være. Jeg kan klart anbefale Klassiske Lamper og vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg skal købe lamper.

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Fantastisk og uovertruffen service - hele vejen igennem. Tak til Vibeke!! Dertil virkelig flotte produkter. Vores varmeste anbefalinger til Klassiske Lamper.

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Bestilte den ene dag og vores meget smukke lamper kom den næste dag! Der skulle dog byttes en kobber-skærm, den kom Jens og byttede 4 dag efter. Super service og kan kun anbefales!

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Jeg har oplevet utrolig god vejledning ift. at vælge de rigtige lamper. Bedre service tror jeg aldrig jeg har oplevet. Lamperne er virkelig flotte og jeg glæder mig til at få dem hængt op. Kan på det varmeste anbefale andre at handle hos klassiske lamper.

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Jeg har handlet hos Klassiske Lamper et par gange nu, og Vibeke skuffer aldrig, hverken med varerne eller med hvad der er aftalt. Tina

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Super fin behandling, varen svarer til forventningerne og leveret som lovet - og endda før tid.

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Super god service og hurtig levering. Pris og kvalitet passer fint sammen

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Rigtig flotte og smukke produkter I sælger! Hurtig svar fra sælgerne og hurtig levering. Også rigtig fint pakket ind så ingen skader på varen.

Vastaus yritykseltä Klassiske Lamper ApS
Super god service. Jeg havde købt to husnumre og maling til skruer til begge numre, men fik en mail om, at det kun var nødvendigt med én gang maling til begge numre, virkelig pænt gjort 😃

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.