Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Näytä lisää

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk service og gode klassiske…

Fantastisk service og gode klassiske produkter. Jeg har købt lamper i 2024 og igen i 2026 skulle jeg bruge flere og jeg kunne få præcis de samme igen. Måske basalt, men dejligt de ikke er udgået eller ændret på siden :-)

15. kesäkuuta 2026

Kære Line

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord 🥰

Dejligt, jeg kunne hjælpe med flere lamper til jeres ejendom 🤩

Meget flotte lamper

23. helmikuuta 2026

Hej Lis
Tusind tak for din søde anmeldelse og for dine rosende ord 🥰 Det sætter jeg pris på 🙏
Jeg håber du nyder det dejlige vejr 🌞 Ønsker dig en skøn sommer 🌞
Klassiske Lamper

Smukkeste lamper på en smuk gård og med…

Smukkeste lamper på en smuk gård og med god service og inspiration

8. lokakuuta 2025

Hej Linda

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Håber din væglampe og standerlampe har fået en fin placering på din ejendom 👌 Ville være skønt at se 🤩🤩

Rigtig god påske 🐣🐰

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Vibeke er en stjerne. Jeg købte en skærm som var for lille, selvom jeg havde gjort mig umage med at måle den op. Der var intet problem med at bytte, og hun kom endda forbi med skærmen hos mig på vejen til en af hendes mange opgaver. Helt klart ikke sidste gang jeg køber der!

18. maaliskuuta 2026

Kære Mathilde

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Dejlig, at vi fandt en løsning, så skærmen passede. Det var rigtigt hyggeligt at møde dig 🌷 Og ja, vi ses helt sikkert igen 🤗

Ønsker dig rigtig dejlig påske 🐰🐣

Klasssiske Lamper

Min oplevelse med at handle hos…

Min oplevelse med at handle hos Klassiske Lamper var rigtig god. Vibekke er en meget hjælpsom person, som var god til at finde den helt rigtige løsning til netop mit behov. Det var nemt og behageligt at handle hos Klassiske Lamper.

3. maaliskuuta 2026

Hej Rógvi

Tusind tak for dine rosende ord 😁

Det var en dejlig opgave, at hjælpe jer med de helt rigtige udendørslamper 🤩

Glæder mig, til at se det færdige resultat på Færøerne ✨️

Godt, at vi også fandt en løsning med transporten.

Dbh. Vibeke
Klassiske Lamper

Hurtig betjening super produkt.

Hurtig betjening super produkt.

3. maaliskuuta 2026

Hej Kiddy

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Dejligt, du blve glad for den fine klassiske postkasse 📮

Klassiske Lamper

Gode produkter, fin levering og god service

Havde bestilt flere ting og deriblandt en malingsstift, men med god service blev den udtaget, fordi der allerede var en inkluderet med et af produkterne.
Så virkelig god service og gode produkter.

11. helmikuuta 2026

Hej Mikkala

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

Klassiske Lamper

Skønt sted med de flotteste lamper man…

Skønt sted med de flotteste lamper man kan tænke sig, samt den bedste venlige og perfekte sevice. Ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh.Jane

9. helmikuuta 2026

Kære Jane

Tusind tak for dine rosende ord og skønne anbefaling 🥰

Glæder mig, til vi ses igen 🤩

Super fin service

23. tammikuuta 2026

Kære Peter

Tusind tak for dine rosende ord og varme anbefaling 😊

Klassiske Lamper

Virkelig nærværende og god service

Virkelig nærværende og god service.
Vores hus stråler med de flotteste lamper.
Hilsen Morten og Mia
Murermestervilla_1918

20. tammikuuta 2026

Kære Mia og Morten

Tusind tusind tak for jeres hjertelige anmeldelse 🥰🤗

I er helt klart også de sødeste kunder, og et fantastisk bekendtskab 🥰

Og lamperne er så fine til jeres hus 👌

Kærlig hilsen
Vibeke & Jens
Klassiske Lamper

God og professionel vejledning fra…

God og professionel vejledning fra Vibeke-Klassiske Lamper

18. marraskuuta 2025

Hej Conny

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄🤶

Klassiske Lamper

Godt udvalg af flotte lamper og…

Godt udvalg af flotte lamper og virkelig god service. Alt forløb uden problemer og vi fik samtidig inspiration til at sætte lamperne rigtigt op.

27. marraskuuta 2025

Kære Bjørn

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Bliver meget spændende, at se lamperne, på jeres helt fantastiske nybyggede smukke villa 👌

Klassiske Lamper

Flotte produkter og god kvalitet

Flotte produkter og god kvalitet. Hurtig levering

4. marraskuuta 2025

Hej Majbritt

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Ønsker dig en god Jul 🎄🥰

Klassiske Lamper

Rigtig fin service og smukke lamper

Vi har oplevet stor fleksibilitet og service i forbindelse med vores køb. Lamperne er meget smukke og vi glæder os så meget til at få dem på plads ved vores ejendom

11. marraskuuta 2025

Kære Vibeke

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Ja, du kan tro, jeg også glæder mig, til at se, at de mange og kæmpe store specieldesignet lamper kommer op på jeres ejendom 🌟 Det er herligt, at være en lille brik, og være med til at forskønne klassiske ejendomme, med så fine store wauw-lamper 👌🌟