Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Fantastisk service og gode klassiske produkter. Jeg har købt lamper i 2024 og igen i 2026 skulle jeg bruge flere og jeg kunne få præcis de samme igen. Måske basalt, men dejligt de ikke er udgået eller... Näytä lisää

Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Näytä lisää

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Flotte produkter og altid god service

Flotte produkter og altid god service. Butikken kan varmt anbefales.

30. elokuuta 2024

Kære Anders

Tusind tak for dine rosende ord og varme anbefaling 🤩

Altid hyggeligt at sælge til dig og dine kunder 👌

Klassiske Lamper

Der var en fejl ved et af de produkter…

Der var en fejl ved et af de produkter jeg bestilte, og fluks så fik jeg sendt en erstatning. Super service.
Gode varer til rimelige priser

26. elokuuta 2024

Hej Anne Liese

Tusind tak for dine rosende ord og meget fine anmeldelse :-) Ingen skal have varer med fejl på.

Klassiske Lamper

God tilbagemelding om ordrestarus under hele processen. Fik gratis fragt da i synes det gik længere tid for jer at levere dem. Synes jeg nu ikke det gjorde. Var forberedt på længere leveringstid, grundet materialevalg.

19. elokuuta 2024

Hej René

Tusind tak for din meget fine anmeldelse :-) Altid dejligt, når varen kommer frem før planlagt tid.

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service
Efter vores lamper ved porten på Voergaard slot blev stjålet

26. elokuuta 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord :-) Dejligt, at vi fluks kunne være behjælpelig med lamper, inden optagelser på slottet.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, jeg siger tak

13. elokuuta 2024

Hej Lisbet

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰

Håber du får en masse skønne anledninger til brug af flagholderen 🇩🇰

Klassiske Lamper

vi er ikke fornøyd dårlig opplyst.menvis dere opplyser om at kommer tilegg slik at kjøper er klar over hva prisen blir til slutt,produkte var vi veldig bra

Fikk ny regning ifra postnord
På 270
Utleggprovisjon og innførsels merverdi.avgift
Det var ikke dette som var avtalen ????

13. elokuuta 2024

Hej Kåre

Ja, der bliver desværre pålagt told, når vi sender til Norge. Jeg har hermed besluttet ikke længere at sælge til Norge, for det er for besværligt for alle parter. Og jeg ønsker ikke utilfredse kunder.

Jeg undskylder, at du måtte betale told.

Klassiske Lamper

Fin fremvisning af de flotte lamper og…

Fin fremvisning af de flotte lamper og andet merchandise. Og efter køb, da det viser sig at den nye lampe ikke kan bæres af væggen - intet problem med at få pengene tilbage. Så fin fin service!

12. elokuuta 2024

Kære begge to
Taknemmeligheden var helt på min side. Super hyggeligt besøg, og super hyggelig snak 🥰
Tusind tak for den meget fine anmeldelse og 5 skønne stjerner 🤩
Vi ses sikkert en anden god gang 🤗

Virkeligt fint udvalg

Virkeligt fint udvalg
Rimelige priser
Omhyggelig og kvalificeret vejledning
Fantastisk service !

17. elokuuta 2024

Kære Janne

Tusind tusind tak for din super flotte anmeldelse 🤩
Det er også rigtigt dejligt at have lært dig at kende igennem lamperne 🤗🥰

Kærlig hilsen
Vibeke

Varen kom hurtigt og var godt pakket…

Varen kom hurtigt og var godt pakket ind.
Og så var der en lille lavendelpose som gave . Rigtig hyggeligt
Hilsen Ellen

30. heinäkuuta 2024

Hej Ellen

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🥰

Jeg blev ringet op

Jeg blev ringet op, fordi de lige ville være sikre på at den bestilling jeg havde lavet var korrekt. God service!

6. elokuuta 2024

Hej Inge Karin

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Førsteklasses oplevelse

Det har været en oplevelse over forventning at handle med Klassiske Lamper. Virkelig god kundeservice. Min ordre blev sendt hurtigere end forventet. Og der blev lige gjort dét ekstra for at sikre, at modtageradressen var korrekt. Jeg vil helt sikkert handle der igen. Og jeg er helt vild med mine lamper. De er mindst lige så flotte som på billederne, og af fin kvalitet. Jeg glæder mig så meget til at få dem op at hænge.

12. heinäkuuta 2024

Hej Charlotte

Sikke en fantastisk anmeldelse - tusind tak for dine rosende ord 🤩

Det er også nogle fine lamper, du har købt - synes jeg - vi har dem selv i vores køkken 👌😅

Rigtig god sommer og endnu engang tusind tak 🤗🥰

Hej Anne

Tusind tak for dine rosende ord og fine anmeldelse 🤩

Rigtig god sommer 🌞 Måske du skal flage lidt med din nye flagholder? 🇩🇰😎

Klassiske Lamper

Vibeke er god og dygtig vejleder

Vibeke er god og dygtig vejleder. Super service. Det var vores 3. handel - hun er vores ‘lampe pusher’ 😉

25. kesäkuuta 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for dine rosende ord og meget fine anmeldelse 🥰

Skønt at levere lamper til jer 🤩

Lampekupler

Kompetent hurtig levering

18. kesäkuuta 2024

Hej Peter

Mange tak for dine 4 stjerner. Altid dejligt at hjælpe dig 🤩

Super service

30. toukokuuta 2024

Kære navnesøster

Tusind tak for dine rosende ord og fine anmeldelse 🤩 Det glæder mig rigtig meget, at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse 🥰
Du er også en af mine søde loyalitetskunder, som har købt mange gange af mig, og mange lamper, og det sætter jeg utrolig meget pris på 🥰

Ha' det godt Vibeke 🤗

Super Service ❤️

Jeg er uddannet i Fredgaard Radio og god service var det vigtigste 😎
Og idag skal man lede længe efter rigtig god service.
Jeg kan varmt anbefale Vibeke som ejer
Klassiske Lamper Aps
Hun giver nemlig den rigtige gode service som jeg har savnet længe ❤️😎
Thomas Hansen

12. kesäkuuta 2024

Kære Thomas

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Godt, at jeg kunne hjælpe dig med reparation og reservedele til dit solur, så det igen virker.

Ja, vi skal nogen gange hjælpe hinanden lidt mere, end andre gange 🥰