Klasselotteriet Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Spil lotto i stedet, der er nok i praksis meget bedre chancer for gevinst! Eller lad helt vær, så er du sikret ihvertfald at spare abonnementet. Det er penge i lommen.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan godt lide Klasselotteriet. Har kun spillet med i nogle få måneder, men det er hyggeligt og har indtil videre kun haft plus på kontoen, selv om det kun er små beløb der kommer hist og her 😊... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas pas derude, de holder ikke deres egne ord, de vil gerne have dine penge, men den anden vej, så bliver du snydt og bedraget, en medarbejder fortæller mig højt og tydeligt, jeg ikke er med i trækn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Arpapelien myyjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Klasselotteriet er hele Danmarks millionlotteri . Hver måned fra den 15. til den 19. trækker vi lod om mere end 46 millioner kroner.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

ikke så meget brok

ikke så meget brok. lad være med at spille for mere end du/i har lyst til at tabe. håb på den store/lille gevinst en dag bedre spil end alt muligt andet.

7. helmikuuta 2021

Hej Christen

Tak for din fine anmeldelse.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet.

Det ligner snyd !

Jeg må desværre tilslutte mig den opfattelse at man vinder et eller to småbeløb kort efter køb af et lod. Herefter vinder man intet. Jeg har haft mine lodder i årevis men kun vundet lige efter købet. Klasselotteriet vil åbenbart ikke høre tale om dette, men der må være noget galt i processen med udtrækning.
Det er da MEGET mærkeligt, at man kun vinder i starten, og endda flere gange.
Mvh Allan

26. tammikuuta 2021

Hej Allan

Klasselotteriet er, som du måske allerede ved, overvåget af Spillemyndigheden, som sikrer at alt foregår som det skal, når vi foretager lodtrækningen hver måned. Selve trækningsprocessen er løbende kontrolleret, så Klasselotteriet er sikker på at det hele fungerer korrekt.

Det er jo helt tilfældigt hvornår dine lodder udtrækkes, og for mange, heri spændingen med hele spillet, ligger.

Vi krydser fingre for at det snart er din tur til at vinde igen, og ønsker dig held og lykke med spillet.

Opsagt mine lodder

Har op sagt mine alle mine lodder nu har vundet en gang og det var da jeg købte lodderne har spillet for 600kr om måneden i 2 år hvie jeg enlige vinder passer det nok med det jeg har brugt på 2 år så tak for denne gang jeg vinder mere på min Lotto hver uge så vel jeg vælger at bruge lidt flere hos danske spil

25. tammikuuta 2021

Hej Kim

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at høre at du ikke længere har lyst til at spille med i Klasselotteriet.

Vi takker for denne gang, og håber du måske har lyst til at være med på et senere tidspunkt.

God dag.

Undrer mig over gevinstudregningen

Jeg har været med i Klasselotteriet i over 1 år via PBS. Pris pr. mdr. 252,- kr. Havde 1/1, 1/2, 1/4 og 1/8 lodder.
Jeg har fået en gevinst på 150 kr. i december 2020.
Jeg undrer mig over gevinstudbetalingen, da jeg hele tiden har "troet", at når ens lod vandt, så fik man udbetalt eks. 1/8 del af summen af i dette tilfælde 250.000,- kr. = 31.250,- kr. Måske jeg har misforstået hele konceptet??
Jeg har besluttet mig for at afmelde alle mine lodder, da jeg syntes, at det er meget ugennemsigtigt.
De fortæller meget flot om alle deres sikkerhedsprocedurer osv., men mangler en forklaring på, hvordan de beregner beløbet til udbetaling, for så er det jo ikke 1/8 af en hovedgevinst?? men en mikroskopisk del?
Syntes at det er et mærkeligt system.

25. tammikuuta 2021

Hej Marianne

Vi er virkelig kede af at du har valgt at afmelde dine lodder.

Det er helt korrekt forstået at når der udtrækkes en gevinst på 1/8 lod, får man 1/8 af den samlede gevinst, og at topgevinsten på et 1/8-lod er 250.000 kr.

I Klasselotteriet spiller du hver måned med om hele 10 milliongevinster og 18.485 andre kontante gevinster mellem 250.000 kr. og 1.200 kr. Se også vores video her: https://www.klasselotteriet.dk/support/gevinster/hvad-vinder-jeg-i-klasselotteriet/

Det betyder at hvis dit 1/8 lod udtrækkes med en gevinst på 1.200 kr., modtager du 1/8 del af denne sum, som er 150,00 kr.

Jeg håber ovenstående forklaring har givet dig indsigt i lotteriets gevinst-opbygning.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 3342 0900.

Saanut 1/5 tähteä

Bekymrende mønster på gevinster...

Jeg har haft mine lodder i en del år og må desværre også tilslutte mig den opfattelse at man vinder et par småbeløb kort efter køb af et lod. Herefter vinder man intet. Statistisk ser det meget underligt ud! Der må være noget galt med proceduren omkring trækning... det kan ikke være tilføældigt at så mange oplever et så ensartet mønster... så jeg har valgt at opsige mine lodder!
Bo

29. joulukuuta 2020

Hej Jürgbi

Samtlige 460.000 lodder deltager i trækningen hver måned, også selv om de ikke er solgt.

Klasselotteriet trækninger foregår på den måde, at alle 460.000 lodnumre er indlæst i en særlig aflåst computer.
Hver måned trækker Notarius Publicus 48 cifre fra 0-9, som de forseglet overdrager til Spillemyndigheden, som så kommer her i Klasselotteriet og registrerer de 48 cifre i computeren.
På baggrund af de 48 cifre udregnes så, hvilke lodnumre, som skal have hvilke gevinster.
Det hele overværes af Spillemyndigheden, som sikrer, at det hele går rigtigt til.

Selve trækningssystemet bygger på en generator af tilfældige tal - en såkaldt tandhjulsgenerator, og grundlaget for hver trækning er de 48 cifre fra Notarius Publicus.

Efter hver trækning gennemføres en række statistiske tests af tilfældigheden af hver enkelt udført trækning - og hertil kommer løbende langtidsanalyse af samtlige trækningsresultater fra starten af de IT-baserede trækninger. Alt dette sker for at sikre, at trækningerne også over en længere periode opfylder de krav, spillerne naturligt må stille til graden af tilfældighed i Klasselotteriets trækninger.

Vi kan i den forbindelse gøre opmærksom på, at alle trækninger, som sagt, foregår under Spillemyndighedens bevågenhed og deltagelse - og at alle statistiske analyser sendes direkte dertil. Der har til dato ikke været bemærkninger hertil.

Vi er rigtig kede af at du har valgt at stoppe dit spil, men håber at du måske får lyst til at deltage en anden god gang

Godt nytår.

Fejl i trækningsproces.

Jeg opsiger nu mine lodder med grundlag i ovenstående.
Lars

29. joulukuuta 2020

Hej Lars

Vi er rigtig kede af at du ikke længere ønsker at spille med i Klasselotteriet, og dermed have chancen for at være blandt vores ca. 40.000 vindere hver måned.

Vores lodtrækning er, som du måske allerede ved, overvåget af Spillemyndigheden, som sikrer at alt foregår som det skal.

Det er et lotteri, og derfor ganske tilfældigt hvem, der vinder, hvor stor en gevinst, der udtrækkes, og hvornår. At du vandt kort tid efter at du havde besluttet dig for at være med i Klasselotteriet, er derfor helt vilkårligt.

Vinderchancerne er større, jo flere lodder man spiller på, og gevinststørrelsen kommer an på hvilke type lodder man har valgt.

Du kan læse mere om lotteriet og om vores trækning på klasselotteriet.dk.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Kundeservice.

Vi takker for din deltagelse, og håber du får lyst til at være med en anden gang.

Godt nytår.

Pengemaskiner

Pengemaskiner, melder mig ud

8. joulukuuta 2020

Hej Anja

Vi er da rigtig kede af at du ikke længere ønsker at spille med i Klasselotteriet

Det er jo et lotteri, og helt tilfældigt hvornår man vinder. Nogen gange går der længere tid end andre gange, og det er jo det, som er spændende ved at spille.

Du skal vide at Klasselotteriet tilbagebetaler ca. 65% i form af gevinster, og at vores overskud går til gode formål. Det kan du læse mere om på vores hjemmeside klasselotteriet.dk.

Vi håber du får lyst til at spille med på et senere tidspunkt, og siger tak for denne gang.

Rigtig god jul.

Saanut 4/5 tähteä

klør 4

Det er som at lede efter en klør 4. Man ved de findes, men chancen er ikke særlig stor.
Jeg har spillet med i 3-4 år ( ca 5000 kr om året) og vundet rigtig mange gange, Desværre kun mindre beløb ( 150-285 kr pr gang), men håber stadig at der kommer en ordentlig gevinst en dag. Er i øvrigt overbevist om, at det ikke er svindel!

23. lokakuuta 2020

Hej

Vi er rigtig glade for at du synes det er sjovt at spille med i Klasselotteriet, og at du har vundet mange gevinster. Du kan læse mere om Klasselotteriets gevinstchancer på vores hjemmeside, klasselotteriet.dk.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med dit videre spil, og håber det snart er din tur til at vinde den store gevinst.

Lidt godt og skidt

Hej !
Jeg vil lige sige at jeg heller ikke er så heldig men det er jo mig selv der spiller med har også vundet lidt små beløb
Har min mors lodder hun var mega heldig da hun levede efter jeg overtog hendes lodder kommer der ikke meget 🤣🤣 nyder at spille med og Ja vil bare sige at jeg ok tilfreds
Jeg har derimod haft svært ved at øge mine lodder online ? Bruger alt hvad i be'r om men får det svar at mine oplysninger er ukorrekte lol kan nu godt mit CPR og koder haha
Ønsker jer en god dag
Venlig hilsen Katja

18. lokakuuta 2020

Hej Katja

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Det er altid hyggeligt at høre om vores spilleres tilhørsforhold til Klasselotteriet, og at dine lodnumre er fra din mor, som havde heldet med sig.

Ønsker du at logge ind på "min side" for at bestille flere lodder, eller blot få et overblik over dit spil, beder vi dig kontakte Klasselotteriets Kundeservice på telefon 3342 0900, så vi kan undersøge hvorfor du har udfordringer med at komme ind.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, og ser frem til at høre fra dig.

Spam

Jeg for hele tiden reklamer fra dem! Og når jeg siger hele tiden, så mener jeg hele tiden! De spørger om jeg vil købe extra lodder og hvad jeg kan vinde! Oven i det så vil jeg lige påpege at jeg aldrig havde hørt om det før jeg begyndte at få deres reklame mails. I starten tænkte jeg ikke meget over det, men jeg begyndte jo at få flere og flere og de skrev ting som: Kære Bob! der er kommet extra lodder i puljen! Køb nogle flere på linket her. etc etc. Personligt synes jeg det lyder en kende skummelt, men måske er jeg bare paranoid. Jeg vil også gerne lige oplyse at jeg ikke hedder Bob selvom de bruger dem i alle deres mails til mig.
Måske er det en god webside, men jeg er ikke typen til spil, og gud må vide hvor meget jeg hader spam.

28. syyskuuta 2020

Hej

Vi er kede af at du oplever at Klasselotteriet udsender spam til dig.

Hvis du modtager nyhedsmails fra Klasselotteriet, er det fordi du har tilmeldt dig til nyhedsbrevet, for eksempel via en konkurrence.
Du kan dog til enhver tid afmelde dette nyhedsbrev ved at klikke på linket "Afmeld" nederst i vores mails.
Tilmelder du dig en ny konkurrence, accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbreve på ny, men kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Du er velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 3342 0900 hvis du har andre spørgsmål.

Saanut 1/5 tähteä

Og den store vinder er: Klasselotteriet!

Jeg oplyses, at Klasselotteriet selv spiller på ALLE usolgte lodder. Således må Klasselotteriet også være en del af de 40.000 glade vindere.

Jeg spiller for omkring 2.500,- om året (i mere end 10 år) og har vel vundet tre eller fire gange småbeløb. Altså et par hundrede kroner:-(.
Jeg ville finde det særdeles rimeligt, at Klasselotteriet spillede med åbne og ærlige kort -og oplyste, hvor mange af de 40.000 glade vindere der er dem selv. Og i det hele taget gjorde det klart, hvor mange lodder der er solgt til en trækning og hvor mange USOLGTE lodder, de så selv spiller med på.
Jeg ser her på Trustpilot, at Klasselotteriet er flinke til at besvare deres kunders/spilleres spørgsmål.

Så nu spørger jeg direkte;
1. Hvor mange af de 40.000 glade vindere, er Klasselotteriet selv.
2. Hvor mange lodder sælges der og hvor mange lodder udbydes der i alt.
Lad mig bare få tallet på de sidste fire trækninger.

Venter spændt på jeres svar!

13. elokuuta 2020

Hej K.W.

Alle 460.000 numre er med i trækningen, uanset om de er helt eller delvist solgte eller usolgte. Det har gennem tiderne altid været således, at det er nummeret, der trækkes ud, blandt samtlige numre i det enkelte lotteri. Denne facon er et karakteristika for klasselotterier såvel i Danmark som i udlandet. Baggrunden er, at Klasselotteriets lodder ikke alene er udstedt på hellodder med én spiller, men på en palet af lodtyper, der udover hellodder også består af mega-, halv-, kvart- og ottendedelslodder. Der kan således være op til 8 forskellige spillere på hvert nummer. Et nummer, der er delvist solgt, kan derfor ikke udelades.

For at deltage og vinde i Klasselotteriet, kræver det at man har betalt for sine lodder. Usolgte lodder udløser derfor ingen gevinst. Vores ca. 40.000 vindere hver måned er således kunder, der aktivt spiller med i Klasselotteriet.

I øjeblikket er der ca. 87% af vores 460.000 lodder, der er solgt.

Vi ønsker dig held og lykke med spillet, og håber du snart vinder igen.

Saanut 3/5 tähteä

10 år og vundet mindste gevinst en gang…

10 år og vundet mindste gevinst en gang på 1/1 lod, tja.. Overvejer at stoppe.. Men igen hvor intet vover intet vinder.. Men 38% chance har jeg ikke oplevet.. Så burde jeg have 4-5 gevinster..

13. elokuuta 2020

Hej Jesper

Som du ved, er det jo et lotteri, og derfor ikke til at vide hvornår netop dit lodnummer udtrækkes.

Vores beregning af gevinstchancer er statistiske, og desværre ikke et udtryk for at man virkelig vinder. Hvis du synes det var en idé, kunne du jo prøve at lave dit hele lod om til mindre lodder, og derved øge dine chancer for at vinde.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, krydser også fingre for at du snart vinder.

Saanut 1/5 tähteä

Tak for mange gode anmeldelser.

Tak for mange gode anmeldelser.
Nu er der bare flere ting jeg synes virker besynderligt og uforståeligt i de svar Klasselotteriet kommer med herinde.
Altså...1. Det fremgår af adskillige svar at hver udtrækning er baseret på 48 tal trukket af Notarius Publicus. Nu er Notarius Publicus jo rent faktisk bare et helt almindeligt menneske, så hvordan trækker denne person de 48 tal..ud fra en hat? Skriver han sine yndlingstal for gældende måned ned og afleverer dem videre?
2. Det fremgår af et svar, at en liste over alle månedens vindere fremgår af hjemmesiden under "konkurrencevindere"..men når man går derind, er der kun for hver eneste trækning en liste over de personer der har vundet DKK 1000 og måske en enkelt med DKK10.000?..Herudover kan man vinde madkurve og gavekort????
Det forstår jeg slet ikke..hvor er rent faktisk listen over månedens faktuelle vindere?
3. Jeg har naturligvis godt fanget, at de fleste svar i det her forum er prefabrikerede...fair nok, men når en kvinde skriver at hun ikke har fået en gevinst i ALLE de 52 år hun har spillet, så er det simpelthen ikke godt nok at spise hende (og os der læser det) af med et standard svar!
Uanset om tilfældigheder og vilkår er de samme for hende som for andre, så er det jo fuldtsændig absurd statestik ift hvad Klasselotteriet lover! Det kræver da et ordentlig svar til den kvinde!
4. Jeg synes bestemt at det er hyggeligt, at Klasselotteriet er et meget gammelt lotteri stiftet af en af landets tidligere monarker..MEN...skal det nu virkelig være en forklaring på at der ikke kan fuskes med processen?
Jeg kan i øvrigt tilslutte mig listen af kunder der midt i de "tilfældige" trækninger, vandt første gang efter min indbetaling og ikke siden. Både første gang jeg spillede med, og i denne omgang...
Har en fornemmelse af at der kun opstår flere spørgsmål for mig, hvis jeg læser videre.
..Og btw...I behøver ikke sende mig et standard svar retur..I'm good.

10. elokuuta 2020

Hej

Jeg er ked af at du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, men håber at mit input kan hjælpe.

Hos Notarieus Publicus benyttes 10 tal-brikker fra 0 til 9, som udtrækkes 1 efter 1, og hver gang lægges tilbage i en stofpose med træbund, dette gøres 48 gange. Det er derfor helt tilfældigt hvilke tal, der udtrækkes.

Udover selve lotteriet, har Klasselotteriet løbende konkurrencer, hvor vinderne offentliggøres på vores hjemmeside. Disse vindere har ikke noget med lotteriets vindere at gøre, og kan sagtens deltage i konkurrencerne uden at spille med i lotteriet.
Der findes ingen liste over de ca. 40.000 vindere, der udtrækkes hver måned, da dette ikke er tilladt uden kundens accept eller vilje. Du kan dog finde forskellige vinderhistorier på vores hjemmeside, hvor vinderne har være så venlige at fortælle lidt om deres held i Klasselotteriet.

Det er desværre hverken tilladt, eller muligt at be- eller afkræfte hvorvidt det er korrekt eller ej om en kunde har deltaget i mange år uden at vinde. Derudover er der sjældent mulighed for at tjekke om kunden har ret, da mange tilsyneladende ønsker at være anonyme, når de laver deres anmeldelser på Trustpilot. Desværre er vi derfor ofte nød til at besvare anmeldelserne mere generelt.
Vores beregning af vinderchancer er en statistisk beregning, og derfor ikke et udtryk for at man altid er heldig at vinde. Klasselotteriet lover derfor ikke noget - Det er jo et lotteri, og for mange af vores spillere, heri spændingen ligger, ved at være med.

Klasselotteriet blev stiftet i 1753, og har en lang og spændende historie bag sig. Det er vi stolte af.
Alle trækninger overvåges af Spillemyndigheden, som sikrer at alt foregår som det skal. Indtil nu har vi ikke fået bemærkninger om noget inkorrekt i forbindelse med vores procedurer.

Vi ønsker dig held og lykke med spillet, og håber at det snart er din tur til at vinde igen.

Saanut 1/5 tähteä

Det giver udgift at afmelde lodder.

Jeg har ønsket at afmelde mine lodder. Hertil har Klasselotteriet meddelt mig, at for at afmelde, så skal jeg selv afvise betaling via min bank. Herefter bliver lodderne automatisk afmeldt.
Dette giver mig en udgift, da der opkræves et gebyr på 40 kr. til Nets for at afvise betalingen.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende med andre firmaer!

Jeg ser Klasselotteriet som yderst uprofessionel, og jeg er meget skuffet.

30. heinäkuuta 2020

Hej Kathe

Vi vil ikke have at du er skuffet.

Når Klasselotteriet beder dig om at afmelde din betalingsserviceaftale i banken i forbindelse med dit ønske om helt at stoppe med at deltage, er det for at sikre at det virkelig er det, som du vil.

Et lodnummer kan være få penge værd i dag, men pludselig blive udtrukket med en stor gevinst, og det er derfor vigtigt for Klasselotteriet, at det er spillerens egen handling og beslutning at afslutte spillet.

Vi har desværre ikke information om de enkelte bankers gebyrer i forbindelse med forskellige serviceydelser, men kan da informere om at det ligeledes er muligt selv at afmelde sin aftale via sin netbank.

Vi takker dig for denne gang, og håber at ovenstående forklaring har givet dig mere forståelse for vores afmeldingsbetingelser.

Snyd og fusk

Jeg troede faktisk at Klasselotteriet der nærmest står som en højborg af hygge i dansk spil var reelle. Det begynder jeg at tvivle på.
Som nærmest alle andre anmeldelser vandt jeg kort tid efter jeg købte lodder, og siden da har jeg intet vundet, men selvfølgelig betalt trofast hver måned 😉
At SÅ mange anmeldelser går på gevinster det første stykke tid, og dernæst ingen - taler sit tydelige sprog.
Æv bæv, syns faktisk det var hyggeligt at spille med - men jeg blir ikke den næste der spiller i 50år uden gevinst 😳

25. heinäkuuta 2020

Hej Ida

Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri, og blev stiftet helt tilbage i 1753.
Det er, som du skriver, for rigtig mange af vores spillere, et hyggeligt og traditionsrigt lotteri.

Hvornår ens lodnumre udtrækkes er selvfølgelig helt tilfældigt, og at du har oplevet at vinde kort tid efter at du købte dine lodder, og ikke efterfølgende, er også vilkårligt.

Vi synes at det er ærgerligt at du nu ikke vil spille med længere, men takker for din deltagelse.

Saanut 2/5 tähteä

Svindel !

Svindel !
Jeg har været med i fire måneder
og har vundet to små gevinster
hvis man regner ud på den lange
bane bliver det et underskud for mig så jeg stopper

21. heinäkuuta 2020

Hej Birgith

Det er jo, som du sikkert også ved, et lotteri, og derfor ikke til at vide hvornår netop dine lodnumre udtrækkes, og med hvilken størrelse gevinst.

Til information overvåges Klasselotteriets månedlige trækninger af Spillemyndigheden, så vores spillere og Klasselotteriet er sikre på at alt går rigtigt til.

Vi ønsker dig tillykke med dine gevinster, og er kede af at du har valgt at stoppe med at spille i Klasselotteriet.

Saanut 5/5 tähteä

Ja det er træls ikke at vinde det…

Ja det er træls ikke at vinde det kender jeg også. Jeg har haft lodder i over 10 år og har aldrig vundet andet end de mindste gevinster. Men sådan er lotterier nogen er heldige og andre ikke. Men man håber jo hver måned at nu er det ens tur. Og selvfølgelig "snydes" der ikke, spillet er helt reelt og styres af de statslige myndigheder.

19. heinäkuuta 2020

Hej Frank

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi krydser fingre for at du er den heldige i næste trækninger, og ønsker dig held og lykke.

Saanut 5/5 tähteä

Lidt statestik fra min portefølje

Jeg ser en del konspirationsteorier beskrevet her, og lad mig starte med at slå fast, at jeg ikke et øjeblik tror på, at en institution som Klasselotteriet skulle være uhæderlig på nogen måde. Rent bortset fra at det heller ikke kan lade sig gøre, når vi har Spillemyndigheden, der er en uafhængig offentlig myndighed.

Det er muligt at se sine gevinster 10 år år tilbage, og jeg vil gerne dele lidt "statestik" fra to lodder, som jeg har spillet i over 10 år. Så kan man danne sig et overblik over de "mystiske" udsving, der er i ens "held":

Lod 1: 2011, 2013, 2013, 2013, 2014, 2018.
Lod 2: 2010, 2013, 2014, 2016, 2016, 2018, 2018.

Bemærk omkring det med de sjove tilfældigheder, at lod 1 har gevinst tre gange i 2013, men ingen i 2015, 2016 og 2017.

Jeg har haft begge lodder i ca. 20 år.

18. heinäkuuta 2020

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. som vi er mægtig glade for.

Det er netop et lotteri, og defor ganske tilfældigt hvornår de forskellige lodnumre udtrækkes.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, og håber snart det er din tur til at vinde igen.

Saanut 1/5 tähteä

Ikke bedre en andre lotterier

Brug dine penge på noget andet, hvor du ærligt fortjener en gevinst.

14. heinäkuuta 2020

Hej Jens

Når vores spillere afmelder deres betalingsserviceaftale med Klasselotteriet i banken, får vi automatisk besked herom. Vi ved dog ikke om det er en fejl fra spillerens side, eller med vilje.

Vi yder derfor den service at gøre vores spillere opmærksom på at deres betalingsserviceaftale er afmeldt, og at man har muligheden for at genoprette aftalen, hvis man ønsker det.

Vi er kede af at du ikke længere vil spille med i Klasselotteriet, men håber da at du får lyst til at være med på et senere tidspunkt.

Saanut 1/5 tähteä

Klasselotteriet er business og en penge…

Klasselotteriet er business og en penge maskine, som så meget andet. Spar hellere dine penge sammen og købe noget godt til dig selv.

6. heinäkuuta 2020

Hej Henrik

Du skal vide at overskuddet fra Klasselotteriet er en del af udlodningsmidlerne, som udloddes til gavn for gode formål – herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.

Vi har dog hver måned 40.000 glade vindere, og en månedlig gevinstpulje på hele 46 million kr.

Rigtig god sommer.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin