Klasselotteriet Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Spil lotto i stedet, der er nok i praksis meget bedre chancer for gevinst! Eller lad helt vær, så er du sikret ihvertfald at spare abonnementet. Det er penge i lommen.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan godt lide Klasselotteriet. Har kun spillet med i nogle få måneder, men det er hyggeligt og har indtil videre kun haft plus på kontoen, selv om det kun er små beløb der kommer hist og her 😊... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jeg må desværre tilslutte mig den opfattelse at man vinder et eller to småbeløb kort efter køb af et lod. Herefter vinder man intet. Jeg har haft mine lodder i årevis men kun vundet lige efter købet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas pas derude, de holder ikke deres egne ord, de vil gerne have dine penge, men den anden vej, så bliver du snydt og bedraget, en medarbejder fortæller mig højt og tydeligt, jeg ikke er med i trækn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Arpapelien myyjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Klasselotteriet er hele Danmarks millionlotteri . Hver måned fra den 15. til den 19. trækker vi lod om mere end 46 millioner kroner.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Nemt og hyggeligt at deltage.

Det er vist på tide, at der kommer en god anmeldelse, der går lidt i dybden med de mange negative anmeldelser, der er herinde af Klasselotteriet. Det går desværre ofte igen for steder, hvor man kan gamble med sine penge. Alt for mange har ikke kompetencerne til at forstå og tænke logisk i, hvad det er, de faktisk deltager og spiller med i, og det er seriøst skræmmende.

Jeg er forholdsvis ny spiller, og jeg er meget tilfreds. Det er nemt at tilmelde sig og tilføje flere lodder via hjemmesiden, og hvis man har styr på sin netbank og budgetkonto, så er det også nemt at af/tilmelde ens aftale her. Alt for mange brokker sig over dette, men det er da ikke Klasselotteriets skyld, at I ikke har styr på teknikken i dag eller jeres netbank. Det er faktisk ret nemt, hvis man giver det et skud.

Der er pt. 192 anmeldelser af Klasselotteriet, og 55% af dem er negative og med en stjerne. Det vil altså sige, at godt 105 spillere, har afleveret en negativ anmeldelse af Klasselotteriet herinde, og det er ganske rigtigt, at mange af dem handler om, at folk tror, der er snyd og bedrag med i det, da de "sjovt nok" vinder i starten, men så ophører det ellers også. Dette må jo betyde, at der ikke kan udelukkes "snyd og bedrag", ikke?

NEJ! Snyd og bedrag kan godt udelukkes, hvis man nu tænker sig lidt om, og forsøger at tænke logisk og rationelt, i stedet for med sine følelser og frustrationer over, at man ikke vinder lige så meget, som nu måtte ønske sig. Lad mig uddybe:

Klasselotteriet har 350.000 spillere, der deltager i deres lotteri - jeg gentager: 350.000 spillere! Ud af disse, har 105 af dem så valgt at smide en negativ anmeldelse herinde, hvor de føler, at de har "spottet" et mønster, og kan få sig selv til at antyde, at der må være snyd og bedrag med i det hele.

Menneskets hjerne tænker ikke altid rationelt. Vi forsøger at finde mønstre og årsager til alt, og dette er forklaringen på disse dårlige anmeldelser. Jeg håber dog, at folk ved nærmere eftertanke, vil begynde at tænke logisk og f.eks spørge sig selv om følgende:

Hvilket incitament og hvordan skulle Klasselotteriets medarbejdere, udtrækkere og kontrollanter fra Spillemyndigheden vælge, hvem der skal vinde i starten f.eks? Der er rigtigt mange nye spillere, og spillere der opsiger deres lodder, så der er stor udskiftning. Hvordan forestiller I kritikere jer, at dette foregår? Skal det være "Hanne fra Viborg", eller "Søren fra Århus", der lige skal vinde i starten på sine lodder, eller en helt 3? Hvordan skulle dette i praksis foregå? Jeg forstår vitterligt ikke inde i mit hoved, hvad det er, I kritikere her forestiller jer.

Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre, at der skulle snydes med noget her. I er styret af jeres følelser og frustrationer over, at I taber mere, end I vinder - PRÆCIST, som et lotteri foregår og udspiller sig for langt størstedelen af spillerne. Kig dog på statistisk og tal, hvis I stadigvæk ikke forstår dette.

Flere kritikere nævner også andre steder, hvor de nu hellere vil spille, fordi "der har de vundet mere", så derfor vil de hellere spille der. Det er fair nok, men det er stadigvæk ikke rationelt og logisk! At du har været mere heldig et sted, der faktisk har ringere odds, det ændrer ikke på virkeligheden, som er, at du hos Klasselotteriet har størst vinderchance og at de betaler mest tilbage til deres spillere %-mæssigt.

Her kan vi (Google) se følgende odds for at vinde topgevinsten i de forskellige typer af spil:

Lotto (lørdag): 1 til 8.347.680.
Viking Lotto (Onsdag): 1 til 98.172.026.
Eurojackpot: 1 til 95.344.200.
Joker: 1 til 10.000.000.
Julekalender fra Danske Spil: 1 til 504.000.
Klasselotteriet: 1 til 154.000.
Landbrugslotteriet: 1 til 210.000.
Varelotteriet: 1 til 205.000

Dette er matematik og procentregning, som ikke lyver. Det fremgår her klart og tydeligt, at du ikke får bedre vinderchancer end i Klasselotteriet. Så er det lige godt, hvor meget mere, du har vundet et andet sted. Det er jo her, tilfældighederne træder ind, og fordeler sig på ufatteligt mange spillere og penge, der genereres ind og ud i disse foretagende.

Med en terning, så vil jeg - statistisk - slå en 6er 1/6 gange. Men det betyder ikke, at dette billede vil fremstå tydeligt efter 10, 100 eller 1000 slag. Der kan jeg stadigvæk være langt fra at ramme de statistiske sandsynligheder, da der skal en langt større sample til. lad os kigge på det, når jeg har slået en terning 10 millioner gange f.eks, så ville billedet nok være mere retmæssigt.

Det her er lidt som de typer, der kommer ind på et casino og ser, at rouletten de sidste 10 gange har været "rød". Så tænker mange: "Den må jo blive sort næste gang, da den ikke kan blive rød så mange gange i træk". JO, Chancen er stadig lige stor næste gang for, om den bliver sort eller rød, uanset hvad tavlen viser for tidligere spil. Statistik har ingen hukommelse!

Held og lykke

18. joulukuuta 2021

Hej René

Mange tak for din fine og positive anmeldelse, samt dine kommentarer og input. Det sætter vi stor pris på.

Vi ønsker dig held og lykke med spillet, samt en dejlig jul og et godt nytår.

Umuligt at komme ud af

Man vinder intet og når man så vil sige det op er det umuligt at finde ud af så jeg skriver til dem og de sender en mail om at de er kede af jeg vil opsige mit lod og det også er muligt at opsige det sol er blevet trukket for samme dag som jeg skriver og at hvis jeg vil spille med senere vil de elske at have mig med igen. Så jeg tænker når det var det. Men nej de trækker liger for flere måneder næste gang loddet skal trækkes og de vil ikke gøre en skid ved det og er nød til helt blokere dem i banken for at få det til at stoppe

17. joulukuuta 2021

Hej Thomss

Vi er da rigtig kede af at du ikke har vundet i Klasselotteriet, og derfor ikke længere ønsker at deltage.

Når vi skriver til dig at du selv skal afmelde din betalingsserviceaftale i din bank, gør vi det for at sikre at det virkelig er det du vil. Du kan til enhver tid afvise en betaling, som er sendt til opkrævning, og dette helt frem til den 7. i hver måned. Efterfølgende returneres betalingen til din konto.

Vi takker for den tid, hvor du har været med i lotteriet , og håber du måske får lyst til at være med igen på et senere tidspunkt.

Vi ønsker dig god jul og godt nytår.

Vinder intet!

Vinder intet!
Derudover så kan det simpelthen ikke være rigtig, at man skal kontakte banken og afvise beløbet, for at opsige et abonnement!
Flabet medarbejder, "du læste vel det med småt inden du meldte dig til"

Og deres pladder om "vi vil gerne være sikre på, at det er det du vil"
Alle andre steder kan man afmelde et abonnement på ens side, hvor man logger ind. Der er vel ingen tilfældige der logger ind på ens side og opsiger ens abonnement mod ens vilje...
Ellers bør i kigge på sikkerheden..
Men i taber så mange kunder, når I vælger den måde at drive forretning på.

Hmm... Man kan sige tingene på mange måder, men kundeservice eksistere bestemt ikke her!

10. marraskuuta 2021

Hej Camilla

Vi er rigtig kede af at du ikke ønsker at spille med længere, og at du ikke bryder dig om Klasselotteriets regler for afmelding af spillet.

Du har desuden oplevet at vores service og kommunikation ikke har været tilfredsstillende, hvilket vi selvfølgelig beklager.

Vores kundeservicemedarbejdere elsker glade og tilfredse kunder, og derfor tager vi selvfølgelig din anmeldelse og din oplevelse meget seriøst.

Saanut 1/5 tähteä

Det er jo sørgeligt at i lukker…

Det er jo sørgeligt at i lukker udsalgsstederne ned,det er jo ikke alle som kan eller vil betale for et halvt år af gangen, har selv en hel del lodder,som man opgiver da man ikke vil bruge så lang tid på at køre til Ålborg ,,for mit vedkommen 3 timer,,,og vil have mine lodder i hånden ikke på en pc, ,jeres undskyldninger med at der ikke er nok spillere det er da ligegodt den dårligste,,det var jo alle udsalgs steder som gjorde det til klasselotteriet,uden dem var i her IKKE...

4. marraskuuta 2021

Hej Søren

Vi er kede af at du ikke ønsker at spille med længere, via en aktiv forhandler.

Du har dog stadig mulighed for at spille på et fysisk lodbevis uden at besøge en forhandler, langt væk fra din bopæl. Ønsker du at vide mere om det, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 3342 0900, eller til kundeservice@klasselotteriet.dk.

Vi forstår godt at du synes det er ærgerligt at din sædvanelige forhandler ikke længere kan forny dit lodbevis, og respekterer selvfølgelig din holdning til at deltage i Klasselotteriet via betalingsservice.

For god ordens skyld skal du vide at du kan vælge at betale for dine lodder, hver måned, eller hver 6. måned, når du spiller via din bank.

Saanut 1/5 tähteä

ladvære med at bruge jeres penge på… penge i et sort hul

ladvære med at bruge jeres penge på klasselotteriet det er den dårligste måde at bruge dine penge på .sæt dem i banken .så er du sikker på gevindst . jeg regner med at opsige mine 1 januar det det lige nu kun har været udgift og så vil jeg hellere sætte den i banken framfor at støtte et tilfældigt lykke hjul .jeg synes det skorter til falske forhåninger og pamperi. jeg kan og vil ikke andbefale det til nogen som helst så spil hellere på lanbrugs lotteriet der er gevindst chancen større.

21. lokakuuta 2021

Hej Karsten

Vi er da rigtig kede af at du ikke længere har lyst til at spille med i Klasselotteriet, og dermed fortsat have muligheden for at være blandt vores mange heldige vindere hver måned.

Det er jo et lotteri, og derfor ikke til at vide hvornår man vinder, og hvor stor en gevinst man vinder. Vores beregning af gevinstchancer kan du læse mere om på vores hjemmeside, og ved at følge dette link: https://www.klasselotteriet.dk/support/gevinster/hvad-er-sandsynligheden-for-at-jeg-vinder
Du er også velkommen til at kontakte Kundeservice.

Vi ønsker dig selvfølgelig masser af held og lykke med spillet, og krydser fingre for at du snart vinder.

Ulovlig markedsføring

Fik et brev om at man straks kan se om man har vundet på det medsendte lykkenummer.
Da jeg havde tastet en helvedes masse oplysninger ind skete der intet.
Det ser ud som om at man så skal acceptere deres nyhedsbrev, for at tjekke det. Det står der intet om i betingelserne.
Altså spildt en del tid på intet.
Det er ulovlig markedsføring, da det ikke fremgår at det er en betingelse at få deres nyhedsbrev.

8. lokakuuta 2021

Hej Michael

Vi er kede af at du har oplevet at spilde din tid i forbindelse med din tilmelding til vores lykkenummer-konkurrence.

I vores konkurrencebetingelser står der følgende:

Når du deltager i Klasselotteriets konkurrencer, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve via e-mail fra Klasselotteriet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve via e-mail fra Klasselotteriet – fx ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af Klasselotteriets nyhedsbrev. Du kan også afmelde dig Klasselotteriets nyhedsbreve via Klasselotteriets hjemmeside.

Vi ønsker dig god weekend.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har nu haft klasselotteriet i 15…

Jeg har nu haft klasselotteriet i 15 år, jeg har har en del lod men har aldrig vundet noget stort.
Så jeg vil ikke anbefale klasselotteriet da det er falsk reklame for at den store gevinst kommer. 👎🏼 Ja dårligt man ikke kan opsige på jeres hjemmeside, i gør det besværligt for forbrugeren at opsige abonnementet.

10. syyskuuta 2021

Hej Nivé

Vi er faktisk rigtig kede af at du ikke har lyst til at spille med i Klasselotteriet længere.

Klasselotteriet er jo et lotteri, og vi kan derfor ikke fortælle dig hvornår der kommer en stor gevinst, da det er helt tilfældigt. Vi har dog lavet nogle statistiske beregninger, som du måske har læst og hørt om. Disse beregninger viser at jo flere lodder man har, jo større er sandsynligheden for at vinde.

Når Klasselotteriet beder dig om selv at afmelde din betalingsserviceaftale i banken, og dermed ophøre med at spille, er det for at være sikker på at du virkelig ønsker dette.

Vi takker for din deltagelse, og håber du får lyst til at være med en anden gang.

Saanut 1/5 tähteä

Synes godt nok det er dårligt man ik…

Synes godt nok det er dårligt man ik kan opsige sit abonnement inde på ens side hva pokker er det for noget,en underlig måde at drive forretning på.☹☹

3. syyskuuta 2021

Hej Micki

Vi er rigtig kede af at du ikke længere ønsker at spille med om vores ca. 40.000 gevinster hver måned.

Klasselotteriet beder dig om selv at afmelde din betalingsserviceaftale i banken for at sikre at det er det, som du virkelig ønsker, og for at der aldrig skal være tvivl om at du selv aktivt har afmeldt dit spil.

Vi takker for din deltagelse, og håber at se dig igen på et senere tidspunkt.

Overraskende

Overraskende

Synes det er ret overraskende, at man ikke bare direkte kan opsige sine lodder, men skal igennem banken for det. Det minder om moderne bondefangeri.

Jeg vil anbefale folk, at tænke sig om før din køber deres lodder. Der findes heldigvis andre alternativer end klasselotteriet.

Nej tak for nu og for altid.

31. elokuuta 2021

Hej Martin

Vi er kede af at du ikke længere ønsker at spille med i Klasselotteriet, og at du ikke er tilfreds med måden du skal afmelde din lodder på.

Når vi beder dig om at afmelde din betalingsserviceaftale i banken, er det for at være helt sikre på at det virkelig er det du ønsker.

Et lod kan pludselig være mange penge værd, hvis det bliver udtrukket, så når du selv vælger at afmelde dine lodder i din bank, er der ingen tvivl om at det er din egen beslutning.

Vi takker for din deltagelse, og ønsker dig en god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Efter at have spillet siden januar 2019…

Efter at have spillet siden januar 2019 og vundet små gevinster 15 gange. Blev der d 15 august trukket en pæn gevinst. Jeg siger mange tak og spiller videre. Hilsen en glad vinder. 0:)

20. elokuuta 2021

Hej Tina
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Den er vi glad for.

Hjertelig tillykke med alle gevinsterne, og fortsat held og lykke med spillet.

Saanut 1/5 tähteä

Forvent ikke lige frem af at vælte sig…

Forvent ikke lige frem af at vælte sig i gevinster har 2 lodder vundet 1 gang i 2018 og engang i 2013 mindste beløb begge gange. Chancerne for gevinst er lang støre i tips og odds

19. elokuuta 2021

Hej Ib

Jeg håber da at det snart er din tur til at vinde igen, og hvem ved - Måske du er heldig at vinde en større gevinst..

Som du ved, er det jo et lotteri, og derfor ikke til at vide hvornår netop dine lodnumre udtrækkes.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, og en dejlig weekend.

Jeg vinder aldrig!

Jeg vinder aldrig!
Jeg har haft et halvt lod i mange år - men vinder ingenting. Tror sommetider, at jeg er “faldet” ud - men der bliver godt nok trukket penge for den.

1. elokuuta 2021

Hej Elsebeth

Alle lodder er med i trækningen hver måned mellem den 15. og 19., og derfor selvfølgelig også dit lodnummer.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med spillet, og krydser fingre for at det snart er din tur til at vinde snart.

Saanut 3/5 tähteä

Der er efterhånden alt for mange lodder…

Der er efterhånden alt for mange lodder til alt for få mennesker

18. heinäkuuta 2021

Hej Resan

Klasselotteriets lodbeholdning er 460.000. Lodbeholdning og gevinstplan er nøje afstemt, og der trækkes ca. 40.000 gevinster hver eneste måned.

Har du spørgsmål til lotteriet, eller andet som vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 3342 0900.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Saanut 1/5 tähteä

kan ikke forstå dem der siger de har…

kan ikke forstå dem der siger de har vundet efter køb af lod
for jeg har 2 lodder og har sku ikke vundet en skid endnu så det må jo ikke passe helt

15. heinäkuuta 2021

Hej Marcus

Det er tilfældigt hvornår man vinder, men jeg krydser fingre for at det snart er dig, der er den heldige.

Masser af held og lykke med spillet.

Hey igen

Hey igen

Jeg læser igen , de negative anmeldelser og kan ik forstå det. Da det er et lotteri.

Vi allesammen ønsker og vinde den store pujle i klasselotteriet , dog tror jeg, at det tager både tid og penge inden heldet indtræffer og det må man være på ,når man spiller i lotteri og jeg kan af personlig erfaring sige , at overstående er rigtig , da det er det som sker for mig.

Jeg har stadig den store genvinst tilgode.

15. kesäkuuta 2021

Hej Rasmus

Vi er rigtig glade for at modtage din anmeldelse.

Du har helt ret i at det jo er et lotteri, og vel også det, der gør hverdagen lidt sjovere. Måske bliver det din tur til at vinde meget snart, og hvem ved om du så også løber af med Klasselotteriets topgevinst?

Vi ønsker dig rigtig meget held og lykke med spillet, og krydser fingre for at du vinder.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg besluttede at købe et halvt lod…

Jeg besluttede at købe et halvt lod mere i februar og vandt 600kr samme måned, har nu vundet 600kr igen den 18 og 19 maj to dage i rap :) Håber ikke jeg har udtømt mit held for i år. Håber stadig på en af de store gevinster. Jeg har et andet lod med en miliongevinst men loddet var det svære ikke mit da det blev udtrukket. En ting er sikkert, vinder du i klasselotteriet så kommer skattefar som en tyv om natten, 1milion bliver til 850.030 stadig en pæn gevinst. Jeg stoler på at klasselotteriet og spilmyndighedderne har styr på udtrekningerner.

19. toukokuuta 2021

Hej Peter

1000 tak for din fine anmeldelse, og tillykke med gevinsterne.

Det er rigtigt at der er en spilleafgift på 15% for alle gevinster over 200 kr. Denne afgift fratrækkes, inden disse udbetales.

Vi ønsker dig fortsat held og lykke, og krydser fingre for at du snart vinder igen.

Saanut 1/5 tähteä

Vandt 150kr på første trækning og intet…

Vandt 150kr på første trækning og intet siden....

Så tilmelder mig rækken af "tilfældigheder", og melder mig fra nu... spild af penge.

4. toukokuuta 2021

Hej Torben

Vi er kede af at du ikke ønsker at spille med længere, og dermed have chancen for at være en af vores 40.000 glade vindere hver måned.

Vi takker for denne gang, og håber du får lyst til at deltage på en senere tidspunkt.

Hey Klasselotteriet.

Hey Klasselotteriet.

jeg forstår heller ikke , alle de dårlige anmeldser for jeg har indenfor de sidste 6 md vundet ca 10.000 kr og jeg har endda 13 lodder og det går lige op ind videre og ja,man håber da man vinder den store gevinst meget snart. Men, det er et lotteri og der sker jo kun, hvis ens store lodder udtrækkes.

Så jeg synes bestemt, at det ikke passer med, at man ikke vinder.

Jeg har vundet mere her, end jeg har hos danske spil.

13. huhtikuuta 2021

Hej Jimmy

1000 tak for din fine og positive anmeldelse, og tillykke med gevinsterne.

Vi krydser fingre for at du snart vinder den store gevinst, og ønsker dig fortsat held og lykke med spillet.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har også forsøgt mig

Jeg har også forsøgt mig - fandt det meget tankevækkende efter køb af lodder for kr 2500,00 at vinde 450,- ved første trækning. og derefter intet.
Anden gang prøvede vi det samme beløb og vandt sørme igen kr 450,- i første trækning og derefter igen intet de efterfølgende måneder.
Det er som nævnt meget tankevækkende, og ligner i min terminologi noget bevidst.
Spiller ALDRIG på klasselotteriet mere!

11. maaliskuuta 2021

Hej Hans

Allerførst er vi virkelig kede af at du ikke længere har lyst til at deltage i vores lotteri.

Klasselotteriets trækninger er overvåget af Spillemyndigheden, som sikrer at trækningen foregår som den skal, og naturligvis ifølge de gældende regler.

Det er et lotteri, og derfor helt tilfældigt hvilke lodnumre, der udtrækkes, og hvornår.

Du kan læse mere om Spillemyndigheden, og Klasselotteriets trækning på vores hjemmeside, klasselotteriet.dk.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kundeservice.

Med venlig hilsen, og tak for din deltagelse.

Saanut 1/5 tähteä

Så de havde ændret til man nu kun kan…

Så de havde ændret til man nu kun kan opsige hvis man ringer til dem. Tak, det gjorde at jeg med det samme opsage alt hos jer. Sådan en gang bondefangeri gider jeg ikke at støtte.

9. maaliskuuta 2021

Hej Daniel

Vi er rigtig kede af at du ikke længere ønsker at spille med i Klasselotteriet, og dermed have chancen for at være en af vores ca. 40.000 glade vindere hver måned.

Klasselotteriet har ikke ændret reglerne omkring afmelding af spillet, og det er kun dig, der kan afmelde dine lodnumre. Når vi beder dig kontakte Klasselotteriets Kundeservice, er det, dels for at notere at du ikke ønsker at spille med mere, dels i tilfælde af at du ønsker at afmelde en del af dine lodder.

Du kan læse mere om Klasselotteriets retningslinjer på klasselotteriet.dk.

Vi takker for den tid, du har har spillet med, og håber at se dig tilbage en anden god gang.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin