Kingfish Arvostelua 2 338

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Just completed a refresher dive with Mikkel, it was nothing short of a wonderful experience. He was very detailed in the Thoery segment of the course and went above and beyond to find an English versi... Näytä lisää

Nylig hjemvendt fra liveaboard på Maldiverne der på alle måder oversteg mine - ellers tårnhøje - forventinger. Kingfish leverede som altid professionel og hurtig service fra pladsreservation ti... Näytä lisää

Har netop afsluttet en fantastisk IDC med Morten Steen gennem Kingfish.🎖️ Det har været et vanvittigt intenst, men veltilrettelagt forløb, som har lært mig alle de ting, man skal bruge for at... Näytä lisää

Har lige været en uge i Marsa Shagra som jeg købte gennem Kingfish. Super service ved købet og meget hurtig svar på mine spørgsmål. Marsa Shagra er et lækkert sted med fantastisk service. Dejligt man... Näytä lisää

1. Sukellustarvikkeet
  2. Kurssi
  3. Matkatoimisto

Kingfish er nordens førende eksperter inden for dykning. Vi hjælper dig med alt fra rejser og udstyr til kurser og certificeringer. Med andre ord vejleder og assisterer vi dig med alt hvad der har med dykning at gøre, så du får den bedst mulige oplevelse under vandet.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Maldiverne med Kingfish

Maldiverne er en fantastisk dykker-destination, med flotte koraller, store dyr, drift dives og alt hvad scuba-hjertet begører. Simon fra Kingfish og crewet på Blue Horizon gjorde at alt gled perfekt, og man kun skulle tænke på dykning og hygge!

30. syyskuuta 2025

Fantastic experience in Nakari – especially thanks to Sarah from Kingfish

I just got back from a diving vacation with Kingfish, and everything was smooth from start to finish.

As a near-beginner, I took my PADI Open Water at Nakari in Egypt (Red Sea). The center there was excellent — cozy, well-organized, and clearly a quality choice by Kingfish. It made learning to dive feel safe and enjoyable.

Our Kingfish guide Sarah really stood out. She wasn’t the one teaching my course, but she made a huge difference: always positive, asking good questions for us, prioritizing our group, and even joining us for morning and night dives. Instead of just minding her own schedule, she made sure we all got the most out of the trip.

What impressed me most was how well the trip worked for everyone. Our group was a mix of total newbies like me and hardcore veteran divers, and Kingfish managed to make it a great experience where everyone felt included.

Finally, a shout-out to the Kingfish shop staff back home — friendly, helpful, and service-minded, which made all the practical stuff easy.

Overall: Kingfish delivered a professional, well-organized, and very enjoyable trip. I’d happily recommend them to both beginners and experienced divers.

Første gang på dykkerrejse

Jeg har været afsted på min første dykkerrejse, hvor jeg også tog mit Open Water bevis.

Turen gik til Marsa Nakari/ Red Sea Diving i Egypten.

Inden turen fik jeg lynhurtigt svar på alle mine spørgsmål fra Michael. Så der gik ikke længe fra jeg havde sendt en mail med et hav af spørgsmål til jeg havde booket rejsen.

Inden rejsen tog jeg teorien hjemme - og de var en meget fint forløb som varmt kan anbefales.

Rejsen forløb helt efter planen, og vi blev allerede fra lufthavnen taget godt imod af vores helt igennem fremragende rejseleder Sarah.

Stedet har utroligt højt service niveau og instruktører og personale indretter sig efter og spørger meget ind til hvad man har af ønsker og forventinger.

Således forløb OW i de mest fantastiske omgivelser og med en utroligt kompetent og meget venlig instruktør.

Efter OW havde vi 2,5 halv dag med resten af gruppen og nåede både at komme på tur ud til delfinrev, morgendyk og ikke mindst nat/aftendyk.

Jeg fik virkeligt ikke bare lært at dykke, men også udviklet mine færdigheder hele tiden.

Alt har sådan set bare været perfekt og oplevelsen har oversteget mine forventninger på alle områder.

Særligt har det været helt vildt rart at Sarah altid var der til at hjælpe og komme med gode råd og så er der også altid garanti for smil og glade dage :)

De absolut bedste anbefalinger til både Kingfish og Sarah

14. syyskuuta 2025

Endnu en god grupperejse med Kingfish

Netop hjemvendt fra en rigtig god grupperejse til Marsa Nakari.

Alt fungerer i denne sammenhæng, og Marsa Nakari et dejligt sted at være, hvor forholdene og personalet bare spiller. Nåede 20 dyk denne gang på 5 1/2 dage.

Hvis jeg kunne tilføje en sjette stjerne på min anmeldelse, kan det tilskrives den meget kompetente rejseleder og instruktør Sarah Dahl-Nielsen.

Som rejseleder er hun yderst nærværende og giver dig langt over hvad man med rimelighed kan forvente. Altid overskud til en snak. Og dykker med gruppen, sålænge hun ikke er optaget af undervisning. En kompetent og tydelig guide.

Jeg havde også fornøjelsen af hende som instruktør på et speciale. Igen tydelig og klar kommunikation, god instruktion og i tilgift mere undervisning end specialet krævede. Leveret med højt humør.

Det bliver ikke den sidste grupperejse med Kingfish 😀👌

14. syyskuuta 2025

Igen en fantastisk dykker grupperejse…

Igen en fantastisk dykker grupperejse med Kingfish. Denne gang til Marsa Nakari hos Red Sea Diving.
Alt har været perfekt og oplevelsen har oversteget mine forventninger på alle parametre.
Specielt vil jeg fremhæve vores eminente rejseleder, guide og instruktør Sarah Dahl-Nielsen.
Sarah formår at kombinere en professionel og sikker guidance/instruktion med en meget vindende og positiv personlighed.
Sarah er på en positiv måde meget til stede og opmærksom for at sikre at alle deltagerne får en dejlig spændende, sikker og lærerig oplevelse.
Jeg fik på rejsen min til dato bedste dykkeroplevelse med Sarah som min instruktør på et nat dyk. En fantastisk oplevelse som jeg er meget taknemlig for.
Jeg giver mine absolut bedste anbefalinger til Kingfish og Sarah Dahl-Nielsen.

21. syyskuuta 2025

Det blev en fantastisk oplevelse

Min veninde og jeg var på prøvedykker tur i lørdags. De havde glemt at vi havde en aftale i butikken kl. 10. MEEEN så blev der hurtigt sat gang i hvem som vi havde aftalt det med og der kunne komme en instruktør inden for 45 min. Vi fik god betjening imens, brugte tiden på at finde låneudstyr frem. Så det passede fint sammen. Så kom instruktøren i godt humør og tog sig kærligt at os. Vi tog ud til stranden og vi havde en fantastisk oplevelse. Han fik os til at rykke på vores egne grænser på en fin og tryk måde. Stor tålmodighed og dygtig til at lære fra sig. Så tusind tak for en god oplevelse. Vi kommer igen helt klart. Det er kun fordi i havde glemt os ellers ville jeg have givet jer 5-stjerner.

13. syyskuuta 2025

Netop hjemvendt fra Azorerne

Netop hjemvendt fra Azorerne. God tur, men ærgerligt at vi ikke kunne komme til Princess Alice banks som ellers var et trækplaster. Måske kunne man skrive om turen på jeres hjemmeside, at det faktisk er ret sjældent de sejler den tur. Da vi spurgte dykkercentret, var det mere end 14 dage siden og at vejret nærmest skal være perfekt: Dvs. 0 m/s i vind og helt blankt hav. Vi havde ellers ret roligt vejforhold og alligevel sejlede de den ikke. Det var noget skuffende. Alt andet var fint som lovet.
Dog skal Kingfish have ros for at tage kritikken seriøst og de har efterfølgende forsøgt at gøre manglen god igen.
Et fint firma som jeg bestemt vil benytte igen.

18. elokuuta 2025
Kingfish-logo

Vastaus yritykseltä Kingfish

Hej Thomas
Dejligt at høre at i havde en god rejse og at alt fungerede. Men rigtig ærgerligt med Princess Alice Banks, som klart er et highligt på rejsen. Jeg forstår godt at det er skuffende, hvis man er afsted i en hel uge, og alligevel ikke får mulighed for at komme ud og dykke med mobula rokker.
I alle de år vi har kørt vores grupperejser, har vi været derude. På turen i juli var vi derude, selv om der kun var et par dage hvor det var muligt, var de derude med flere både i løbet af ugen. Ugen inden i var afsted, havde vi også gæster på Azorerne som var derude. Men det er 2-3 timers / 46 sømils sejlads ud på åbent hav -Atlanterhavet!
Så man kan ramme den uheldigt, hvor der slet ikke er nogen dage på ugen, hvor det sikkerhedsmæssigt er muligt at komme derud (selv om jeg mener at det er første gang, at vi har oplevet det med jeres rejse).
Vi har været derude med fladt vandt, med dønninger og bump, og også en enkelt gang med bølger hvor deltagerne har været pladdervåde i 3 timer hver vej.
Ofte kan det være svært at vurdere om forholdene er ok, når man er på øen, hvor der er ro på vandet og læ. Det kan være helt anderledes forhold, når man bare er de første par sømil ude både i forhold til vinden på dagen men også fra dønninger, hvis det har blæst dagene inden.
Her stoler vi på at vores samarbejdspartner vælger sikkerheden først.
Vi har skrevet det her på vores website: "Sejlturen herud tager ca. 3 timer og er en dagstur der er afhængig af godt vejr."
Vi er helt enige i, at det er super ærgerligt at misse den mulighed. Vi vil se, hvad vi kan gøre for at beskrive og oplyse om det endnu tydligere, og gøre opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere, at man kan komme derud.
Tak for at du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.
De bedste hilsener
Morten R. Højgaard