Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Näytä lisää
Pakken fremme som lovet og ingen buler eller skrammer. Dog var der en pose flæskesvær hvor det virkede som om vakuum var gået itu, så posen var nærmet helt flad, og flæskesværerne var uspiselig, det... Näytä lisää
Jeg bestilte chips via jeres hjemmeside og blev lovet 10% rabat, hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Ved tilmeldingen blev det oplyst at det kunne tage op til 15 minutter at modtage rabatkoden. Den... Näytä lisää
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Tanska
On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Det tager en uges tid med leveringen, men det er helt klart ventetiden værd🥰.
Ikke sidste gang jeg køber her😊😊

Vastaus yritykseltä KiMs
Jeg plejer at købe enten KiMs eller Taffel chips. Det bliver 100% Taffel herfra fremover. De putter paprika i deres chips, så nu står jeg med nogle poser uspiselige chips, da det ikke stod på pakken og jeg kan ikke lide paprika. Kundeservice sender standardsvar.

Vastaus yritykseltä KiMs
Super produkter. Mega billige. Godt udvalg. Har handlet her før og det er ikke sidste gang.

Har været glad for mine varer. Men de 2 sidste gange har der været fejl..øv

Vastaus yritykseltä KiMs
De smager fantastisk. Desværre må jeg begrænse mig, da mit blodtryk stiger betragteligt.

Vastaus yritykseltä KiMs
Virkelig dårlig kommunikation. Opdager fredag at der er trukket 538kr fra webshoppen, men har ingen fakturaer på der er købt noget. Ringer så og snakker med webshoppen og får at vide de har fundet gamle ubetalte ordre fra sidste år, maj månede, det drejer sig om ca 50 forskellige ordre, deriblandt en til mig. Man trækker så bare pengene uden at sende mail ang. den fejl der er sket i systemet for et år siden. Synes der burde komme en kompensation med nogle Chips for alt det rod i har lavet og lukket bankkonto da der pludselig bliver hævet penge uden vores godkendelse😡

Vastaus yritykseltä KiMs
Kims snack chips, dem i den gule pose; de var engang de bedste chips i verden.
MEN, det er de så bare ikke længere.
Kims har åbenbart valgt, at spare på krydderiet.
Jeg havde sådan håbet, det bare var en fejl produktion. Men efter 3 poser over de sidste 4-6 måneder, står jeg tilbage med den kunklussion, at det nu er spild af penge.
Så r.i.p. yndlings chips.

Vastaus yritykseltä KiMs
Kims produkter smager rigtig godt. Men deres poser med mix- nødder består stort set kun af peanut, som nok er den billigste nød. Derfor kun 2 stjerner

Vastaus yritykseltä KiMs
Køber Aldrig Kims produkter. Lavet på råvarer m pesticider og ringe ingredienser.. Køb i stedet for kvalitet som ånglemarkchips, fra helsebutikker og fra tyske øko netbutikker..

Vastaus yritykseltä KiMs
Det virker som om jo, mere vi krydrer jo, mere kan vi gemme dårlige råvarer.
Helt ærligt! Kims skidt.
Jeg rejser til Sverige én gang om måneden. Køber med stor fornøjelse: Estrella. Alm chips. Ja tak! Kims? Krøller, hjerte og andre håbløse former. Køber det ikke mere.

Vastaus yritykseltä KiMs
Super service , nem at bestille , bare lidt lang levering (7 dage) , når det er en lille dreng der har været med til at bestille , sine chips . Men nemt .

Vastaus yritykseltä KiMs
Det varer lidt med leveringen, men hvem elsker ikke deres produkter? 😜♥️
Jeg køber ofte produkter tæt på Bedst Inden datoen, men de er lige så perfekte, som de ny-lavede! 😊

Vastaus yritykseltä KiMs
Det er nemt at bestille hos Kims, og der er hurtig levering. Den perfekte løsning når ens kiosk eller supermarked ikke har de chips man helst vil have

Vastaus yritykseltä KiMs
Produkterne var gode nok eller den der var hele for to ud af tre poser var sprunget i kassen så det var en blande oplevelse.

Vastaus yritykseltä KiMs
Fik leveret 4 pakker saltstænger der alle var på udløbsdato dsv.