Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Näytä lisää

Virkelig dårlig kommunikation. Opdager fredag at der er trukket 538kr fra webshoppen, men har ingen fakturaer på der er købt noget. Ringer så og snakker med webshoppen og får at vide de har fundet gam... Näytä lisää

Pakken fremme som lovet og ingen buler eller skrammer. Dog var der en pose flæskesvær hvor det virkede som om vakuum var gået itu, så posen var nærmet helt flad, og flæskesværerne var uspiselig, det... Näytä lisää

Jeg bestilte chips via jeres hjemmeside og blev lovet 10% rabat, hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Ved tilmeldingen blev det oplyst at det kunne tage op til 15 minutter at modtage rabatkoden. Den... Näytä lisää

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Nem bestilling og gode tilbud

Nem bestilling og gode tilbud. Hurtig levering

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Hvor er det fedt at høre! Vi lover at blive ved med at knase igennem med goe' tilbud og hurtig levering😜

Hurtig og nemt

Nem og bestille, hurtig levering.

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Tusind tak for den sprøde anmeldelse, det varmer! Vi elsker, når alt bare kører snorlige😎

Top produkt hurtig levering vi er…

Top produkt hurtig levering vi er yderst tilfreds Kims popcorn er de bedste og vi handler der igen … 👍🏻👍🏻👍🏻

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Tak for den flotte anmeldelse! Vi blir’ helt varme i kartoflen over, at du er så glad for vores popcorn🤩 De er desværre udgået fra sortimentet, men vi krydser fingre for, at de en dag popper op igen😉

Trist

Jeg bestilte en vare online hos Kims, men opdagede få minutter senere, at jeg kunne købe en tilsvarende vare til halv pris et andet sted. Jeg skrev derfor straks en mail og fortrød købet. Den eneste respons jeg fik, var en automatisk kvittering for, at min mail var sendt – men intet svar fra kundeservice.

Det betyder, at jeg nu unødigt skal bruge tid på at hente varen, returnere den og samtidig betale porto for noget, der kunne have været løst hurtigt og enkelt, hvis min henvendelse var blevet behandlet.

Jeg havde forventet bedre service og fleksibilitet.

6. syyskuuta 2025

Danmarks mest kendte og smagsforladte…

Danmarks mest kendte og smagsforladte mærke… aldrig har der været SÅ mange forskellige smagsvarianter som ALLE får dig til at tænke: “hvis der dog bare var 10-20% mere krydderi…”
Jøsses…
“Har du prøvet den her smag!?!?”
Neeeeej jeg har ej… få den til at smage af noget!! Lad min tunge brænde som HERR’S gør

5. syyskuuta 2025

Hey Al,

At være Danmarks mest kendte mærke rimer da ik' helt på smagsforladt.... 😉 Vi er kede af, hvis ingen af vores sprøde varianter har fået dine smagsløg til at danse endnu. Vi har ellers alt fra ost til barbecue på hylderne!

Men vi smider ekstra krydderi øverst på ønskelisten – for vi lover, at vi altid arbejder på at gi’ danskerne mere smæk på smagen! 😎

De sprødeste hilsner,
KiMs

Havde lavet en bestilling

Havde lavet en bestilling, men måtte annulerer den, da jeg ikke var hjemme ved leveringen.
Men først kommende hverdag, returnerede i pengene straks, det må siges at være god service og en påmindelse om at i godt ved, at det er kunderne i lever af og derfor er det helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos jer :)

7. heinäkuuta 2025

Varerne blev leveret til tiden og til…

Varerne blev leveret til tiden og til ok priser.

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Tusind tak for de sprøde ord! 😎
Det lyder som om både timing og pris sad lige i skabet – præcis som vi kan li’ det. Vi glæder os allerede til at sende flere snacks din vej!

Hurtig levering og gode priser

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Så er der både fart på og goe' priser – det er jo næsten for godt! Tak fordi du snackede med os😍

Hurtig levering

Hurtig levering, gode varer og fornuftige priser.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Det lyder som tre sprøde prikker over i’et! Tak for anmeldelsen – og for at sprede snack-glæde😎

Pose med luft

Jeg købte idag en pose med luft, og virksomheden var så søde at putte lidt chips i den 💪🤩

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä KiMs

Det lyder som om, vi fik pustet lidt for meget luft i posen – men heldigvis fik vi hurtigt sendt lidt ekstra sprødhed din vej🥳