Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Näytä lisää
Virkelig dårlig kommunikation. Opdager fredag at der er trukket 538kr fra webshoppen, men har ingen fakturaer på der er købt noget. Ringer så og snakker med webshoppen og får at vide de har fundet gam... Näytä lisää
Pakken fremme som lovet og ingen buler eller skrammer. Dog var der en pose flæskesvær hvor det virkede som om vakuum var gået itu, så posen var nærmet helt flad, og flæskesværerne var uspiselig, det... Näytä lisää
Jeg bestilte chips via jeres hjemmeside og blev lovet 10% rabat, hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Ved tilmeldingen blev det oplyst at det kunne tage op til 15 minutter at modtage rabatkoden. Den... Näytä lisää
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Tanska
On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Hvorfor kan man ikke komme i kontakt med jer gennem jeg hjemmesider?
Jeg har købet et produkt som bestemt ikke lever op til jeres ellers gode standard

Vastaus yritykseltä KiMs
Levering som bestilt, ik så meget at klage over.
En lille ting der undrer os, er manglen på luft i poserne, som du normalt oplever i butikkerne. Lidt som om de er "poppet", men uden man kan se det.

Hvorfor har i kun fyldt 25% af min chips op og til 16kr endda er sku ret skørt

Vastaus yritykseltä KiMs
Jeg fandt noget hvidt i min chipspose. Jeg ved ikke hvad det er, men det er ret klamt. Det føles klistret og stinker ret voldsomt. Det er sikkert bare en lidt umoden kartoffel, men jeg synes alligevel det er lidt for dårligt.

Vastaus yritykseltä KiMs
Der var mange varer at vælge mellem. Nemt at komme til tjek out og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä KiMs
Har købt en julekalender, hvor der mangler chips i 5 af lågerne. Kims sender mig en rabatkode på 50 kr til deres webshop for ulejligheden. Nej tak til at betale over 200 kr for en julekalender med fejl. Efter at have klaget over den latterlige kompensation- bliver jeg ghostet af Kims. Det er og bliver en ommer! Nej tak til julekalendere fra Kims! Det er ikke pengene værd.
det havde været en femmer hvis der ikke var peanuts med i deres julekalender
Sprød oplevelse. Meget tilfreds med både produkter og levering. Ikke den hurtigste håndtering men så længe man er indstillet på det, er det en rigtig fin oplevelse.
Lang leveringstid, nåede ikke frem til vi skulle bruge chipsposerne til børnefødselsdag. Købte nogle nye chipsvarianter som var på tilbud, men de var ikke gode
Bestilte julekalendere i mine børn den 9. oktober 2025. I ordrebekræftelsen stod, at de ville blive leveret indenfor 2-5 dage. I dag er det den 18. oktober 2025 og jeg intet modtaget fra jer. Heller ikke svar på min forespørgsel om,hvornår I forventer at sende varerne. Pengene er fortsat reserveret på mit kort.
Jeg kan læse mig til her på siden, at I mener der er fejl i de rabatkoder, I har udleveret, men ifølge aftaleloven er I forpligtet til at sælge til den pris, der er oplyst. Jeg ser derfor frem til at modtage de bestilte varer snarest.
Virkelig dårlig service!!!!
Havde bestilt to sam-pakker der skulle bruges i efterårsferien og rabatkode (ca 30% af købsprisen) var bedre end forventet og jeg bestilte ikke mere end jeg ellers ville.
Fik ingen besked om, at min ordre blev annulleret og måtte selv kontakte dem da jeg manglede mine varer. Andre butikker ville have sendt pakken og accepteret at der var begået en fejl fra deres side, men ikke ved Kims. Jeg havde virkelig forventet mere af sådan en stor koncern. Jeg er virkelig skuffet for havde 2 drenge der glædede sig til at kassen ankom.
OPDATERING:
Nu har de så sendt en rabatkode på 15% som ikke engang dækker fragten. Derudover så skriver de, at rabatkoden var på julekalendere og det er usandt. Jeg havde bestilt for 460kr og rabatten var ca 200kr. Jeg forstår ikke hvordan så stor en koncern ikke bare accepterer fejlen (fra deres side) og bare lader det gå igennem. Det er der mange andre forretninger der gør. Jeg bestiller ikke ved dem igen!

Vastaus yritykseltä KiMs
Jeg har desværre ikke modtaget min bestilling, modtog ordre bekræftelse men har ikke hørt yderligere fra jer. Øv øv…

Vastaus yritykseltä KiMs
Super lækre chips, dog lidt mange med Sour Creme and onion - kunne være rart med lidt andet

Elendig kundeservice
Der var åbenbart en fejl med ordren, det skal jeg så selv skrive til dem og høre hvorfor ordren ikke er kommet.
Ordren var annulleret - De kunne da have skrevet.

Vastaus yritykseltä KiMs
Kims Snack Chips. Hvad helvæte sker der? Har i hørt om krydderi? Så skulle i næsten prøve at putte det på

Vastaus yritykseltä KiMs
Hurtigt levering og altid gode vare til billige penge