Kettlebellshop Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Jeg har af flere omgange handlet med Kettlebellshop.dk, og har oplevet den samme gode service hver gang. Jesper er hjælpsom, ved hvad han sælger og kan rådgive dig hvis du er igang med at bygg... Näytä lisää

Super god oplevelse Bestilte håndvægte der dog desværre viste sig ikke at være på lager alligevel i den vægtklasse. Blev ringet op af en venlig medarbejder og fik tilbudt et andet alternativ. Mine ny... Näytä lisää

Jeg bestilte BFR bands til ben og arme + resistance band. Var super flinke til at forklare mig størrelse spørgsmål og videnskaben bag om Blood Flow Restriction træning da jeg ringede og sendte det fra... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kettlebellshop er hele Danmarks og Europas førende indenfor Kettlebells - vi støber selv kuglerne ! Vi har også den mest suveræne kvalitet og stort udvalg i professionelt Crossfit udstyr. Vi har også masser af kettlebells til billige priser.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Først med spørgsmål til produkt, dernæst ved bestilling og ikke mindst afsendelse. Bestilling afgivet fredag aften. “Pakken” (244kg) leveret tirsdag kl 15 ugen efter med fragtmand. Ingen ekstra omkostninger👌🏻

17. maaliskuuta 2020

Perfekt

Perfekt
Købte en masse af deres "billige kettlebells", hvad der ankom meget få dage efter, var meget bedre end jeg havde regnet med. Lækre støbejerns kettlebells, med gode dimensioner og lækre håndtag. Intet billigt over dem, udover prisen.
Vender klart tilbage!

10. maaliskuuta 2020

Virkelig god service og hurtig levering!

Bestilte 2 sæt farvede bumper plates i 10 og 20kg, desværre var der en længere leveringstid på det ene sæt. Kettlebellshop tog hurtigt selv kontakt og vi fandt sammen en særdeles tilfredsstillende løsning, min ordre blev endda leveret gratis til min adresse 2 dage efter.
Vil klart anbefale Kettlebellshop, det er ikke sidste gang jeg handler der.

27. elokuuta 2019

🇩🇪 Kettlebell zu horenden…

🇩🇪 Kettlebell zu horenden Versandkosten aus Deutschland bestellt, es handelt sich hier um die klassische Variante, 20KG. Leider musste ich sie zurückschicken, da der Griff extrem dick ist, was nicht dem Standard entspricht. Den Rückversand durfte ich selbst bezahlen, was aber ärgerlich ist - den Versand zu mir muss ich auch zahlen. Entgegen deutscher Gesetzgebung werden diese Kosten dem Käufer nicht erstattet. Also gut überlegen, lieber in Deutschland bestellen zu fairen Preisen und angemessenen Käuferschutz.

8. elokuuta 2019

Outlet kettlebell 16 kg

Perfect (large enough) handle size, comfortable grip and surface without defects. The delivery time was rapid (2 days). Very happy with the purchase.

6. marraskuuta 2018

Fornem service ved reklamation

Meget tilfreds med handel og serviceniveau. Fik i første omgang leveret dele af ordre forkert, men hurtig og vældig god service ved levering af de rigtige produkter. Handler bestemt her igen.

31. heinäkuuta 2018

Super service og super produkter

Jeg har købt to kettlebells hos jer gennem to omgange. Første gang kom jeg ud til jeres lager og en venlig medarbejder gav mig lov til at bestille over mobilen og så modtage varen med det samme så jeg ikke var kørt forgæves. Anden gang var Tirsdag aften hvore jeg bestemte mig for at jeg ville have endnu en makker at træne med. Torsdag morgen modtager jeg en mail om at jeg kan hente den . Super levering, super service og fantastiske kettlebells !

20. heinäkuuta 2017

Fremragende

Hurtig betjening, glæder mig til at komme igang med at træne med de modtagne kettlebells

7. helmikuuta 2017

God kvalitet, billigt og hurtig forsendelse

Bestilte en vægtvest med 10kg vægt. Fik hurtig bekræftelse på bestilling. I kommentarfeltet til min ordre skrev jeg at kassen gerne måtte stilles ved lejlighedsdøren. 3-4 dage senere var ordren leveret som ønsket. Kan anbefales.

1. helmikuuta 2017

Godt produkt, hver gang

Jeg har efterhånden købt rigtig meget udstyr hos Kettlebellshop, pt. for omkring 20.000kr, alt fra støbejernskugler og vægtvest til konkurrence kugler og senest Olympisk vægtstang med bumperplates.

Hver eneste gang har de leveret et godt produkt, til tiden, og af en høj kvalitet.
Dertil kommer at de altid er gode for en handel, man skriver bare en mail med hvad man tænker at købe og får hurtigt et hurtigt svar tilbage med et ganske rimeligt tilbud.

Jeg kan kun på det varmest anbefale at bruge Kettlebellshop.dk

27. tammikuuta 2017

Fremragende kvalitet

Disse Kettlebell lever helt op til forventningerne - også på prisen! Det kan anbefales - og at man bliver glad for at bruge dem er kun en ekstra bonus.
Dejligt at der kan suppleres, uden at skulle andre steder efter f.eks. magnesium og håndledsbeskyttere!
Jeg har aldrig oplevet dårlig leverance eller manglende svar på mine "dumme spørgsmål" - de bliver besvaret med et smil, og tak for det.

26. tammikuuta 2017