Kattens Værns Webshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Skønne og sjove køb, (bogen om katten Verner og kravle misserne ♥️🐾), som vakte stor begejstring som julegave til den ældre del af familien 🎅🌲🎁💚. Og så støtter man jo samtidig en fantastisk god... Näytä lisää

Bestilte en del forskellige ting, bla nogle skåle.. Der var åbenbart fejl i "lagerlisten", så de havde kun 1 i den valgte farve, og havde bestilt 2. Men her fremsendte den søde medarbejder billede... Näytä lisää

Jeg støtter med glæde Kattens Værn og havde brug for en gave til en veninde, der elsker katte ligesom jeg. Jeg fandt i webshoppen MY KITTEN, der må være den oplagte gave. Den er rigtig sød og meget fi... Näytä lisää

Købte røde Allan julekalenderen og den er bare fantastisk, genialt at lågerne kan bruges som puslespil, jeg har tapet min sammen til et flot billede, håber der hvert år ville være sådan en julekalen... Näytä lisää

1. Kauneus & Hyvinvointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Støt vores arbejde med dine indkøb!!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering - fine varer - alt ok

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Kirsten, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Det var super fint

Det var super fint. I gør det så godt.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Annette, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

God service.

Manglede lige lidt til julen, og det fandt jeg hos Kattens Værn. Fin webshop, og som altid god service.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Erik, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Altid fantastiske flotte ting jeg har…

Altid fantastiske flotte ting jeg har købt hos jer.
Kommer hurtig efter bestilling samt varerne er pakker så godt ind at jeg aldrig har haft skader på pakken og indhold

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer og service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig levering

Hurtig levering, produkterne er få men gennemtænkte og passer til kat, så man ikke ender med f.eks. en kæmpe kam der egentlig er til hunde. Og jeg elsker at man kan købe en strikkeopskrift til et kattehalstørklæde <3

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Muligheden for hjemmelevering burde…

Muligheden for hjemmelevering burde fortsat eksistere

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Birgit, tusind for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. På grund af mange af vores pakkers dimensioner, er det desværre ikke muligt med hjemmelevering. Det beklager vi naturligvis. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Sikker handel

Sikker handel, og til glæde for katten også !

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Erling, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Super hurtig levering og mega lækker…

Super hurtig levering og mega lækker trøje 😊👌 er lidt ked af at den ikke fandtes i S, men det er ok, måtte bare eje denne fede julesweater 🤩

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Tina, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

kalenderen var en god ide

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Solveig, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Dejlige produkter

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Kaj, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

En god burik og hurtigt levering af det…

En god burik og hurtigt levering af det msn bestiller

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Signe, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og varer. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene –😸

Nemt at handle på w-shoppen og jeg fik…

Nemt at handle på w-shoppen og jeg fik fint mine varer.

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Susanne, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Dejlige varer og et super godt sted at…

Dejlige varer og et super godt sted at støtte

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Heidi, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer og service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig levering og

Hurtig levering og. Indpakning meget beskyttende og fin

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Bente, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

I gør et fantastisk stykke arbejde

I gør et fantastisk stykke arbejde. Uden jer var der mange flere hjemløse katte
Så tak for jer

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Jonna, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget taknemmelige for. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Takker

Her er trygt at handle, og trygt for katte.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Pelle, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget taknemmelige for. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

De er effektive og pålidelige

De er effektive og pålidelige

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Britta, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget taknemmelige for. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - info om kattens værn vedlagt pakken

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Åse, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Randi, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸