Kattens Værns Webshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Skønne og sjove køb, (bogen om katten Verner og kravle misserne ♥️🐾), som vakte stor begejstring som julegave til den ældre del af familien 🎅🌲🎁💚. Og så støtter man jo samtidig en fantastisk god... Näytä lisää

Bestilte en del forskellige ting, bla nogle skåle.. Der var åbenbart fejl i "lagerlisten", så de havde kun 1 i den valgte farve, og havde bestilt 2. Men her fremsendte den søde medarbejder billede... Näytä lisää

Jeg støtter med glæde Kattens Værn og havde brug for en gave til en veninde, der elsker katte ligesom jeg. Jeg fandt i webshoppen MY KITTEN, der må være den oplagte gave. Den er rigtig sød og meget fi... Näytä lisää

Købte røde Allan julekalenderen og den er bare fantastisk, genialt at lågerne kan bruges som puslespil, jeg har tapet min sammen til et flot billede, håber der hvert år ville være sådan en julekalen... Näytä lisää

1. Kauneus & Hyvinvointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Støt vores arbejde med dine indkøb!!

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

71 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

At det gik rimeligt hurtigt,at få…

At det gik rimeligt hurtigt,at få pakken. Ærgerligt, at det koster så meget, at få sendt pakken hjem. Det er IKKE særligt godt.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Johnny, vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene ved at handle i vores Webshop😸Vi har desværre ikke mulighed for at regulere på fragtpriserne, da vi følger DAO's priser.

Go service og små søde overraskelser…

Go service og små søde overraskelser ved hver forsendelser

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Nick, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Alt var tilfredsstillende

Alt var tilfredsstillende, og jeg handler gerne igen.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Mette, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Det var lige så flot en bluse

Det var lige så flot en bluse
Som den så ud på billedet -jeg kunne godt have brugt et nummer større
Men det var så det 😥

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Birgitte, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Godkendt

God, hurtig og venlig behandling.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Sjove varer

Sjove varer. Hurtig levering.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Torben, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores produkter og service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig og præcis levering

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Bruno, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Helle, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig og fin service

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Jan, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os 😸Vi takker dig mange gange for at støtte vores arbejde med kattene 😸

Flotte t

Flotte t - shorts og en nem hjemmeside til køb og støtte 😊

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Maria, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

varen kom hurtigt , elsker katte

varen kom hurtigt
og den samme gode kvalitet som altid
og en stor dyb kærlighed til katte

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Kim, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og varer. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Har købt t-shirts

Har købt t-shirts. God kvalitet. Leveringen tog måske lige 1 dag eller 2 længere end forventet

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Maj, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for T-shirten. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Købte røde Allan julekalenderen og den…

Købte røde Allan julekalenderen og den er bare fantastisk, genialt at lågerne kan bruges som puslespil, jeg har tapet min sammen til et flot billede, håber der hvert år ville være sådan en julekalender.
Alt gik helt tip top også hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg køber derinde.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Aila, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

God kvalitet og flot pakke ind

God kvalitet og flot pakke ind - med en personlig hilsen Og så går pengene til et godt formål ❤️

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Tina, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Overskuelig og brugervenlig webshop.

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Kirstine, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Har købt de meste flotteste…

Har købt de meste flotteste termokander.
Er i et lækker katte design og kaffe ell teen holder sig mere end fantastisk varm…
Og det vigtigste er at jeg har støtte en hjertesag vedr katte.
Elsker katte og har 5 styk

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Jette, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Sanne, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Smukke og anvendelige produkter til…

Smukke og anvendelige produkter til hjemmet. Glæder mig over dem dagligt.

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Bente, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Hurtig levering - fine varer - alt ok

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Kirsten, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Det var super fint

Det var super fint. I gør det så godt.

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop

Kære Annette, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸