4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,4

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Bryllup på Karlebo Kro

Vi afholdt vores bryllup på Karlebo Kro og kan kun anbefale stedet til andre. Vi var lidt over 60 gæster, og fra første gang vi så lokalerne, til den afsluttende betaling efter brylluppet, følte vi os i trygge hænder.

Ud over de smukke lokaler og udeområder gjorde teamet et fantastisk stykke arbejde med både mad, vin og service. De var samtidig meget fleksible og imødekommende i forhold til vores ønsker.

Som en ekstra positiv oplevelse var der heller ingen ubehagelige overraskelser, da vi modtog den endelige regning.

18. heinäkuuta 2026

Lækkert, nemt og godt

Bo fra Karlebo Kro er utrolig behagelig og laver lækker mad. Vi holdte vores konfirmation for vores søn på Karlebo kro. Vi have en dejlig aften med 3 retters menu. Vores gæster havde en dejlig dag og vores søn super glad. Vi holdte det i det smukke store lokale som var pyntet flot op.
Vi vil helt sikkert benytte det en anden gang, hvis der skal holdes et lignende arrangement

9. toukokuuta 2026

Alt forløb som ønsket

Alt forløb som ønsket. Kroen formåede at danne den rette ramme for vor reception. Personalet venligt og imødekommende. Veltillavede "fingermadder", velsmagende og hele tiden nye fade. Og der var rent alle steder.

1. huhtikuuta 2026

Vi holdte årets firma julefrokost her.

Vi holdte årets firma julefrokost her.
Maden var ganske enkelt noget at det bedste jeg har fået serveret.
Lokalerne er så store at vi kunne adskille musik og hyggesnak.
Personalet var super søde og hjælpsomme.
Jeg håber at få mulighed for at komme tilbage.

5. joulukuuta 2025

Lækker brunch og dejlige omgivelser. Ja tak.

Yderst tilfreds med hyggelig 🇩🇰dags brunch til mig og mine 39 gæster i går søndag. Smuk borddækning. Lækkert hjemmebagt brød og den ene lækre ret efter den anden. Kvaliteten er virkelig i højsædet. En ting der især er dejligt er at se en buffet der bliver "nusset om", så den ikke ligner et bombekrater efter 5 minutter. 👍🏻 Vi har holdt flere fester på kroen i årenes løb og nu kan vi også sætte kryds ved luksus brunch.

16. kesäkuuta 2024

Perfekt heldagsarrangement

Afholdte heldags konference med 100 deltagere.
En helt igennem suveræn oplevelse, lige fra dialogen i planlægningsfasen om hvordan arrangementet skulle afvikles til selve dagen, hvor arrangementet blev afviklet.
Kan klart anbefales til andre at tage en dialog med Bo, hvis der skal afvikles et arrangement som skal fungere godt og med mindst muligt arbejde som arrangør.

28. lokakuuta 2023

Tak til Bo Terp og hans dygtige team.

Tak til Bo Terp og hans dygtige team for en rigtig god oplevelse. Det var "kun" et minde-arrangement vi afholdt, men kage og specielt de helt frisklavede sandwichens blev rost meget af alle. Velholdte lokaler med tilhørende egen terrasse giver de perfekte rammer for ethvert arrangement.

22. kesäkuuta 2023

Stemning, kvalitet og service helt i top

Vi holdt konfirmation på Karlebo Kro i maj 2023, og det var en yderst professionel og personlig service, som Bo Terp og hans personale leverede. Fra indledende booking til menuvalg og afvikling af arrangementet. Vi følte os hørt, vejledt og imødekommet, og kvalitet og pris hang yderst velsmurt sammen. Maden var sublim, og gæsterne har alle komplimenteret Karlebo Kro.

5. toukokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili