Hejsa
Ærgerligt, at jeres forventninger ikke levede op til vores levering.
Mht. salaterne:
Pinjekernerne i denne salat er ikke ristede, - ligesom Valnødder rent faktisk slet ikke er anført nogle steder, som en del af en salat, og man rister ikke valnødder iøvrigt.
Råvarer er ikke de billigste, og aldrig fra et “supermarked”…ALT var frisklavet, sat på køl, ca. 2 timer før afhentning.
Kylling kommer fra filet, som blev helstegt og derefter skåret ud, og lagt i salaten.
Oliven er de ganske almindelige, - ikke noget “specielt”, - men gode smagsfulde oliven. - Tænker at “billige” pizza oliven er i tynde skiver ???
Dressinger er altid lavet på 9% cremefraiche. - Vi bruger slet ikke mayonnaise.
Alt vores brød bages om morgenen, og køles af, derefter lagt i poser. - Man kan så få et fint brød, hvis man selv varmer det op, enten på grillen, eller i ovnen.
Der er mange “opskrifter” på Tabuleh, og vores består af Bulgur, småtskåret grønt, hvidløg og chili.
De fleste plejer faktisk at sætte pris på pæne sorte fade, lige til at sætte på bordet.
At vi så er heldige at få 1 stjerne, for god og let kommunikation, - burde måske have gjort, at man havde gjort sig den ulejlighed at ringe til os i stedet for denne lidt “besværlige “kommunikation.
Vi har intet fortsæt med at lave “elendig” mad….
Mange hilsener
Monica