Kajdi's Algerens Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

5. Painepesula
  6. Siivouspalvelu
  7. Tiivistepalvelu

Yrityksen kirjoittama

Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

For nyligt kontaktede jeg Kajdis …

For nyligt kontaktede jeg Kajdis Algerens, da taget og terasserne ved min bolig var voldsomt ramt af alger og generelt trængte til en kraftig rensning. Dog havde jeg ikke forventet det flotte resultat, arbejdet gav. Kajdi havde lovet mig at fliserne vil se ud som nye, og jeg kan kun bekræfte hans udsagn.
Firmaet er seriøst, overholder aftaler, giver garanti på udført arbejde og stiller med engagement og godt humør. Jeg vil til enhver tid anbefale Kajdi sagt udfra det flotte resultat og en generel god service.

30. tammikuuta 2018

Super Oplevelse

Super Oplevelse, Steffen kajdi skulle fjerne hvide pletter på vore fliser - sikke et resultat fliserne blev som nye. hurtig ekspedition samt fair priser. Kan anbefales .

25. tammikuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Flot og effektivt arbejde

Flot og effektivt arbejde. Ville have været til 5 stjerner, hvis Kajdis selv havde sørget for stenmel til at efterfylde fugerne mellem fliserne med efter rensningen. Kan anbefales varmt, også den fine garantiordning.

22. tammikuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Nyt liv til terrassen.

Vi fik ordnet vores træ-terrasse og resultatet blev rigtig flot. Man skal bare være opmærksom på at processen er lidt "hård" ved omgivelserne og underlaget, idet rengøringen foregår ved højtryksspuling. Men bortset fra et par afskallede brædder og noget træflis der lige skulle lægges på plads igen, var det en helt igennem positiv oplevelse og resultatet blev som sagt rigtig godt.

19. tammikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin