Quick delivery, Cheap made in Vietnam NOT Celestion speakers. Sounds very good, easy to dial in tone and effects. Love it anyway.
Hvad er god service? - prismatch - levering til tiden - lav ventetid i showroom - kvalitetsvarer - imødekommende ansatte - en kop kaffe til ventetiden i showroom - information om produkt og... Näytä lisää
Skulle købe en guitar, dog havde først pengene om en uge. Kontaktede support, som var absolut fremragende; dygtige og venlige. De gav mig muligheden for at lægge den til siden også betale, når jeg k... Näytä lisää
Har efterhånden benyttet mig af Drumcity's click and collect service et par gange, og har været ovenud tilfreds hver gang. Bestilte et lilletrommeskind, og selv om der stod det ville tage 10-12 dage a... Näytä lisää
- Soitinliike
- Conservatory Supply and Installation
- Kitarakauppa
- Musiikkiliike
- Pianokauppa
- Näyttämövalaistuslaitteiden toimittaja
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
DrumCity har siden 1980 leveret trommer og slagtøj til rigtig mange skoler og institutioner, orkestre og musikkonservatorier. Når det kommer til trommer og slagtøj er ingen opgave for lille eller for stor for os. Du/I kan altid kontakte os og få kompetent vejledning og et uforpligtende tilbud på vore kvalitets-trommer!
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Tanska
- drumcity@drumcity.dk
- www.drumcity.dk
Alt ok som forventet
Alt var som det skulle være!
Var også kunder hos jer i jeres fysiske butik i Aarhus, men det er længe siden
Sounds very good, easy to dial in tone and effects
Quick delivery,
Cheap made in Vietnam NOT Celestion speakers.
Sounds very good, easy to dial in tone and effects.
Love it anyway.
Fremragende
Nemt at handle hurtig levering nemt at hente ikke sidste gang jeg handler hos jer
Hvad er god service?
Hvad er god service?
- prismatch
- levering til tiden
- lav ventetid i showroom
- kvalitetsvarer
- imødekommende ansatte
- en kop kaffe til ventetiden i showroom
- information om produkt og levering
Drumcity er godt med på ovenstående punkter dog er ventetiden i showroom lidt lang, hvis man ikke køber i webshoppen...
imponerende hurtig process
Jeg fik en god og saglig - men mangelfuld- vejledning der…
Jeg fik en god og saglig vejledning der førte til et køb.
Årsagen til, jeg ikke giver fem stjerner er: Personen jeg talte med skulle have fortalt mig, at jeg skulle bruge et special stereokabel for at anvende den pedal jeg købte. Det måtte jeg selv finde ud af, og dernæst køre ialt 80 km for at købe kablet.
Nu virker det, og jeg er glad!
Kæmpe udvalg
Kæmpe udvalg. Fine priser. Hurtig levering.
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation
👏👏👏👏varen kom meget hurtigt 👏👏👏👏
som det bør være
god, hurtig og personlig behandling af ordren. rart, at kunne købe fra et "lokalt" firma.
Det kan godt være at de har nogle …
Det kan godt være at de har nogle lydig gode og billige produkter men når det er sagt så har de ikke styre på hverken deres Kunde kartoteket så de kan henvende sig hvis der er rest ordre Men mand skal skrive til dem selv for få den indformation som varen skulle ankommet og det viser sig at de ikke har styr på deres kunde katotekt eller deres lager gad vide om de det hele taget har noget der heder lager styring
Det er for uproffedionelt forretning de køre her

Vastaus yritykseltä DrumCity.dk
Prismatch
DrumCity.dk har håndteret deres prismatch meget tilfredsstillende. Faktisk bedre end jeg kunne forvente!
Lynhurtig kundeservice
Lynhurtig kundeservice - super svartid og alt løst på bedste vis.
Altid dygtig og kompetent hjælp at…
Altid dygtig og kompetent hjælp at hente hos DrumCity's personale ;-)
God og kompetent service
God og kompetent service, og hurtig levering.
God og hurtig service
God og hurtig service. Gode pris på varen jeg købte
DrumCitys priser er meget…
DrumCitys priser er meget konkurrencedygtige. Jeg har kun oplevet, at de leverer hurtigt og som lovet.
Jeg har endnu ikke haft brug for at reklamere på indkøbte varer fra DrumCity. Så det siger min anmeldelse ikke noget om.
Hurtig levering
Hurtig levering
God pris
Produkt passer til beskrivelse
Hurtig ekspedition
Nemt og hurtigt - super godt I har nedtælling på jeres hjemmeside ift. afsendelse af ordre.