Jamen Kim har måske ikke brug for flere stjerner, men jeg kan i hvert fald fortælle, at jeg er meget meget tilfreds med Kims vejledning og installering af overvågningskameraer omkring min grund. Vi fi... Näytä lisää
Rigtig god service og super vejledning! Grundig opsætning og montering af udstyr. Kan klart anbefales 👍
Havde for nyligt besøg af Kim Hansen fra Jysk Sikrings Service som jf. indgået aftale, kom og opgraderede mit nu 10 år gamle skal sikring alarmsystem, med et nyt og tidssvarende Ajax system. Installat... Näytä lisää
Vi fik installeret et Ajax-alarmsystem af Jysk Sikrings Service, og det hele forløb perfekt. Kim var punktlig, professionel og meget grundig – samtidig tog han sig tid til at forklare systemet, så vi... Näytä lisää
Jysk Sikrings Service tilbyder installation af professionelle forsikringsgodkendte Ajax tyverialarmer, udvendig Ajax alarm sikring, Ajax tågekanoner, Ajax røgalarmer, Hyundai IP kamera og videoovervågnings systemer, vores løsninger er med dansk menu og uden abonnement. Køb her og bestil med montering vi kommer i hele Danmark. Ring eller send en e-mail til os for vejledning om produkterne eller for et tilbud, inklusiv montering.
3 år garanti
Frueløkke 458, 6200, Aabenraa, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg har før handlet med Jysk Sikrings Service, og var meget tilfreds. Derfor handlede jeg der endnu engang. Hurtig levering, og en rigtig god tlf. support fra ejeren Kim Hansen.
Vi kan kun varmt anbefale Jysk Sikrings Service, vi har fået en yderst kompetent service og installation af vores nye videoovervågning system.

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Hurtig levering og meget venlig og imødekommende rådgivning.
Jeg vil gerne anbefale jysk sikrings service. Jeg havde møde med ham en torsdag hvor vi snakke om kamera udenfor. Fik et godt tilbud. Han kommer om tirsdagen Og sætte kameraer op på huset. Så var det klaret og det gik hurtigt. Jeg synes jeg fik et rigtig godt tilbud. Og det er ikke noget med at man skal have abonnementer. Så når man har betalt så kører det bare uden abonnement. Og man kan altid få hjælp hvis man ringer til ham.

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Fantastisk service som altid 😃. Bestilte en ny vinduessensor og havde problemer med at få det meldt til alarmcentralen. Kim hjalp mig over telefonen og alt kører, som det skal.
Jeg har købt 6 trådløse røgalarmer med forventning om at få dem alle tilsat gå igang når en blev aktiveret afstanden
Fra fjerneste til fjerneste ca 20 m.. men desværre uanset aktiveres i bedste fald de 2 nærmeste alarmer .. så produktet laver på ingen måde op til forventningen selve leveringen mv. Var helt tilfredsstillende..

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Virker meget faglig dygtige og meget kundeorienteret. Giver god vejledning og sikre den optimale løsning for dig.
Konfigurer systemerne til dit behov og tilbyder online service hvis der opstår problemer ved installationen.

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
God alarm og virkelig god service. Det er 2. gang vi køber hos ham. Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Jeg kan varmt anbefale Jysk Sikringsservice. Vi har fået installeret både alarm og kameraer, det hele fungerer super godt og Kim kører ikke før det hele virker :)

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Er virkelig professional og god vejledning info + hjælp

Vastaus yritykseltä Jysk Sikrings Service
Fantastisk service, og Kim har altid tid til en snak om tingene hvis man har problemer
God vejledning samt perfekt opsætning til aftalt pris samt instruktion til vores nye alarm