Safety Låse & Sikring A/S Arvostelua 115

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super service - en nødsituation med stjålne nøgler gjorde at vi akut havde brug for en låsesmed. Thomas fra Safety Låse og Sikring A/S ankom hurtigt og fiksede låsen. Dejligt med hurtig hjælp 😃

Vi skulle have nyt alarmsystem. Vi valgte Safety Låse & Sikring, efter at have set på Trustpilot at de har fået rigtig gode anmeldelser. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra vi bestilte til vi havd... Näytä lisää

Hvis du ønsker tryghed og ro i din hverdag, er man i gode hænder hos Safety Låse. Eksperter i deres fag og et team der er imødekommen, dygtige, gode mennesker, hvor service og arbejdet er i top. Kan... Näytä lisää

1. Päivystävä lukkoseppä
  2. Varashälytin
  3. Valvontakamerat
  4. Lukkoseppä
  5. Kassakaapit- ja holvit
  6. Turvajärjestelmien asennus

Vi er specialister i sikring af boliger, jeres erhverv op boligselskaber. - Låsesystemer - Elektroniske låsesystemer - Alarmsystemer - Videoovervågning - Adgangskontrol - Dørautomatik - Dørtelefoni - Gittersikring - Rådgivning

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse og kanon og hurtig service…

Fantastisk oplevelse og kanon og hurtig service. Jeg har haft Philip ude og skifte låse i min lejlighed og opsætte ny dørtelefon med kamera i vores opgang. Philip leverede hurtigt et godt og overskueligt tilbud og udførte opgaven hurtigt efter vi accepterede. Alt blev opsat og håndteret professionelt og jeg vil uden tvivl anvende Philip og Safety Låse & Sikring en anden gang. Mine varmeste anbefalinger herfra.

1. maaliskuuta 2026

Super service

Dejligt med hurtig hjælp 😃

15. maaliskuuta 2026

Vi skulle have nyt alarmsystem

Det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra vi bestilte til vi havde alarm på vores hus, gik der under 1 uge. Der kom 2 yderst venlige, professionelle og kompetente unge mænd - Carlos og Emil. De gik først da alt var i orden og som ekstra bonus, ryddede de fuldstændig op efter sig.
Safety Låse får vores aller største anbefaling.

27. helmikuuta 2026

Tryghed i hverdagen

Kan anbefale Safety Låse til alle der ønsker ro i maven!

19. helmikuuta 2026

Fantastisk service da uheldet var ude

Selvfølgelig — her er den opdaterede version:

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Safety Lås. Fredag eftermiddag opdagede jeg, at jeg var låst ude af min lejlighed, og situationen var mildest talt stressende. Thomas rykkede ud indenfor 20 minutter, kom som aftalt og fik løst problemet professionelt og effektivt. Super venlig service og høj faglighed – 5 ud af 5 stjerner herfra.

13. helmikuuta 2026

Bedste låsesmed på alle punkter

Man skulle ikke tro at man blev glad for en låsesmed, men det blev jeg for Thomas der kom ud til mig.
Vi skulle have skiftet låse efter vi er flyttet ind i ny lejlighed. Udover at sætte nye låse på, fik vi også fuget rundt om den (ikke noget vi havde regnet med) så den ikke bare virker men det også ser godt ud. Låsesmeden gik også igang med at få vores håndtag til at stå lige (ikke noget som var en del af opgaven) bare fordi han kunne mærke at hans professionele stolthed ikke kunne bære at se et håndtag der ikke stod lige.

Jeg har nok haft en fordom om at låsesmed er noget man bliver fordi man skal være noget, men Thomas der kom ud til os gjorde det virkelig med stolthed og snilde.

Kæmpe anbefaling både fordi det var godt arbejde, hurtig svar og god pris.

19. joulukuuta 2025

Carlos fra firma kom os hurtigt til…

Carlos fra firma kom os hurtigt til undsætning da min nabo havde låst sig ude en sen eftermiddag. Til trods for at låsen drillede så fik han åbnet den og skiftede cylinderen. Stor ros til Carlos. Og god pris . Stor anbefaling herfra. Tusind tak for hjælpen.

8. tammikuuta 2026

Service i topklasse

Thomas leverede til perfektion selv d. 1 januar. Punktlig, effektiv, venlig og forstående. Vi er ikke bestemt ikke bange for, at låse os selv ude igen ;)

1. tammikuuta 2026

6 stjerner.

Som altid, hurtig udrykning når problemet er ude i vores ejendom. Skarp og fair pris. Servicen af Carlos, fra start til slut, sublim.

19. syyskuuta 2025

Låsesmed med SERVICE

Skrev til dem for at få et tilbud. Blev ringet op samme dag med ønske om billeder af låsen... afsendt i en SMS, så det gjorde det nemt. Fik en aftale næste hverdag.
Der kom en meget flink fyr, så på sagerne. Han satte en ny lås op på ingen tid. Mobile betaling gjorde det igen nemt. Alt i alt super service, behagelige at snakke med og i det hele kan jeg varmt anbefale dette firma.

11. elokuuta 2025